BenjooJutub je napisao/la:Dan danas je najlakše dobiti na kladionici kada se igraju ove Evropske kvalifikacije za SP. Jednostavno otvorite rezultati.kom, i krenete redom i pišete.. Bez otvaranja stranica kladionice, bez gledanja kvote, samo onako što mislite. Kvota čovjeku pomuti razum, naučno dokazano.
Na kraju odstranite dvije utakmice koje vam najviše smrde, uplatite tiket sa 7 utakmica sa max uplatom od 10KM, one dvije smrdljive utakmice stavite na jedan tiket uplatite za petaka i to je to.
Andora - Švicarska Gost daje over 1,5 ili over 2,5 golova na utakmici
Bjelorusija - Luksemburg under 3,5
BiH - Kipar 1
Farski Otoci - Portugal 2
Giblartar - Belgija over 3,5 ili oba ne daju
Latvija - Mađarska under 1,5 u 1.pol
Švedska Bugarska under 3,5
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:BiH- Kipar 1
Holandija- Francuska gdg
F Otoci- Portugal 2
Dynamo Moskva- Medvescak 5+
Ribe- Aarhus 52+
Malmo- Lugi 51+
Dijon- Gravelines 1
Koef.: 21

- branimir85
- Kontakt:
zadnji par dana na tvojim prijedlozima uvijek zajebe ova jedna crvenaSlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:BiH- Kipar 1
Holandija- Francuska gdg
F Otoci- Portugal 2
Dynamo Moskva- Medvescak 5+
Ribe- Aarhus 52+
Malmo- Lugi 51+
Dijon- Gravelines 1
Koef.: 21

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
-
- Kontakt:
Danas dan pun tenisa..Ajmo poznavatelji ovog sporta dajte kvotu 2 da se nesto udupla 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vraca mi se Island od neki dan i ona nevjerovatna pobjeda....branimir85 je napisao/la: zadnji par dana na tvojim prijedlozima uvijek zajebe ova jedna crvena

Dal dernut keca na Australiju? Miki pomagaj.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kerber-Sakkari r. 2:0 1,35
C.Garcia-Martincova r. 2:0 1,40
J.Ostapenko-Sorribes T. 1 1,25
J.Goerges-B.Haas r.2:0 1,40
Laaksonen-M.Krueger 2 2,10
Opelka-Podlipnik 2 3,50
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
C.Garcia-Martincova r. 2:0 1,40
J.Ostapenko-Sorribes T. 1 1,25
J.Goerges-B.Haas r.2:0 1,40
Laaksonen-M.Krueger 2 2,10
Opelka-Podlipnik 2 3,50
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zna li neko postoji li kladionica u federaciji koja ima "cash out" u svakom trenutku? Wwin ima tu mogucnost, ali moze li se uzet novac dok je mec u toku? Hvala
Ko na bet365? Nema, ionako imaju dvije ozbiljne, dvije poluozbiljne kladare, ostale su ko **** za online.vedex je napisao/la:Zna li neko postoji li kladionica u federaciji koja ima "cash out" u svakom trenutku? Wwin ima tu mogucnost, ali moze li se uzet novac dok je mec u toku? Hvala
Nullius in verba
Heller je napisao/la:Ko na bet365? Nema, ionako imaju dvije ozbiljne, dvije poluozbiljne kladare, ostale su ko **** za online.vedex je napisao/la:Zna li neko postoji li kladionica u federaciji koja ima "cash out" u svakom trenutku? Wwin ima tu mogucnost, ali moze li se uzet novac dok je mec u toku? Hvala
Imas na betvictor tokom cjele tekme.
Heller ja mogu na unibetu u bilo kojem trenutku koristiti cash in , recimo sad zadnju utakmicu hrvatske sam igro 200 kn prvo poluvrijeme uplatio u 15 toj minuti po kvoti 2.02 i dobitak bi bio 400 i nes sitno i kad je hrvatska zabila odma su mi dali ponudu da iskoristim cahs in 345 kuna i ja budala uzeo
nego htjeo sam pitati sta vi mislite danas o utakmici Slovačka Škotska ja mislim da je dvojka na Škotsku poklon dana i to po kvoti 3.80 slovačka ima tri izgubljene utakmice zaredom i jos ni gol nisu zabili a Škoti su drugi tako da vjerujem da ce se dobro potruditi da dobiju ovu utakmicu ako nista drugo ni 2 po kvoti od 1.80 nije loše a uz to bih doao kazastan rumunjska 2 a za hrabrije 1 poluvrijeme 2

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ja mislim da će Slovaci to uzeti, to im je zadnja šansa za SP, ako ne dobiju mogu ga otpisati
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ma ja sam pričo o Federacijibruzma91 je napisao/la:Heller ja mogu na unibetu u bilo kojem trenutku koristiti cash in , recimo sad zadnju utakmicu hrvatske sam igro 200 kn prvo poluvrijeme uplatio u 15 toj minuti po kvoti 2.02 i dobitak bi bio 400 i nes sitno i kad je hrvatska zabila odma su mi dali ponudu da iskoristim cahs in 345 kuna i ja budala uzeonego htjeo sam pitati sta vi mislite danas o utakmici Slovačka Škotska ja mislim da je dvojka na Škotsku poklon dana i to po kvoti 3.80 slovačka ima tri izgubljene utakmice zaredom i jos ni gol nisu zabili a Škoti su drugi tako da vjerujem da ce se dobro potruditi da dobiju ovu utakmicu ako nista drugo ni 2 po kvoti od 1.80 nije loše a uz to bih doao kazastan rumunjska 2 a za hrabrije 1 poluvrijeme 2

Nullius in verba
king slovaci su peti sa 0:2 reuzultatom sumnjam da ce proci dalje iako nikadse nezna ali nekako mi to previliki koeficijent da se neigra 3.80 na momcad koja je druga s 6:2 omjerom golova
- Stone Island
- Kontakt:
Tek su počele kvalifikacije. Svega će još da bude, nije nemoguća ta dvica ali po meni su Slovaci bolji od Škota. Teško da će izgubiti.
Uglavnom na unibetu sam iskoristio bonus kao imas pravo 5 eura uloziti i ako izgubis oni ti ih vrate i onda moras tih pet eura odigrati na minimalni koeficijent uupni od 3 i nesmije biti nijedan par mani od 1.4 koeficijent i ja juce stavit 5 eura na grčku i australija japan oba daju i dobijem i sad moram jos 64 kune odigrati od tih 133k ostalo mi svakako ide u moje prave pare a i ovo ako pogodim mi ide isto pa sad se dvoumim sta igrati , imate li vi kakav prijedlog ? Ja sam mislio na Rumunjsku samo neznam dal da igram cistu dvojku ili prvo poluvrijeme mislim da bi oni trebali i na poluvrijemenu povesti potiv kazastana, a i škotska me vuce makar x2 ako ne cistu dvojku a sto se engleske i dane tice tu opce nisam pametan :S :S
danska crna gora 1 , gledao sam utakmicu danska ploljska prvov poluvrijeme danska je bila nikakva a drugo ko da su zamijenili igru oni su me tog dana i kostali 3582 kune sam masio samo drugo poluvrijeme na poljake
a i gledam sad statistiku danska kuci rijeto gubi a crnogorci bez obzira sto su prvi u gostima igraj ukatastrofalno protiv puno slabijih od danske

Danska i Rumunija u dublubruzma91 je napisao/la:danska crna gora 1 , gledao sam utakmicu danska ploljska prvov poluvrijeme danska je bila nikakva a drugo ko da su zamijenili igru oni su me tog dana i kostali 3582 kune sam masio samo drugo poluvrijeme na poljakea i gledam sad statistiku danska kuci rijeto gubi a crnogorci bez obzira sto su prvi u gostima igraj ukatastrofalno protiv puno slabijih od danske

Nullius in verba
heller to i razmiisljam ai me vuce da rumunje igram prvo poluvrijeme jer na unibetu mi je dansa 1.52 rumunji 1.65 sto mi je ukupno 2.52 a treba mi biti minimalno 3 :S :S
Ubaci Čehe
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.