Šta ćeš meni reći, imam osjećaj da u životu nikad dobio nisamarelinho je napisao/la:Čilić - Zverev
Imam over 23,5 gemova. Samo mi to ostalo za pare. Je li više red da i ja uzmem na kladionici.![]()

Trebalo bi to u 3 seta da ide buraz

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Šta ćeš meni reći, imam osjećaj da u životu nikad dobio nisamarelinho je napisao/la:Čilić - Zverev
Imam over 23,5 gemova. Samo mi to ostalo za pare. Je li više red da i ja uzmem na kladionici.![]()
Njihova dva meča do sada oba išla preko. To sam tek maloprije vidio. Tiket je od sinoć. Valjda bude sad isto.boss991 je napisao/la:Ne zaboravite da je Marin kloc, može da ga Zverev otrese i 2:0
Ja se nadam.gaston je napisao/la:Šta ćeš meni reći, imam osjećaj da u životu nikad dobio nisamarelinho je napisao/la:Čilić - Zverev
![]()
Trebalo bi to u 3 seta da ide buraz
Meni je to isto bezveze na online kladara. Ako npr nešto hoćeš da storniraš poslije uplate neka daju tu opciju. Npr. da imaš 1 minut za storniranje tiketa. Ima raje koja pogriješi pa i ja sam. Daj opciju da se može prepraviti to.Heller je napisao/la:**** ti boga i wwin, ako odigras greskom par se odmah prihvata, i nemoš promijenti opciju da nikakve promjene kvota ne prohvataš
Šta misliš oćel ga Zverev uzetarelinho je napisao/la:Meni je to isto bezveze na online kladara. Ako npr nešto hoćeš da storniraš poslije uplate neka daju tu opciju. Npr. da imaš 1 minut za storniranje tiketa. Ima raje koja pogriješi pa i ja sam. Daj opciju da se može prepraviti to.Heller je napisao/la:**** ti boga i wwin, ako odigras greskom par se odmah prihvata, i nemoš promijenti opciju da nikakve promjene kvota ne prohvataš
Brate evo gledam meč. Sada mi je odlučujući gem. Nadam se da uzima ovaj gem. Marin je pao u igri, a ovaj se prestao nervirati. Malu prednost dajem Zverevu.Heller je napisao/la:Šta misliš oćel ga Zverev uzetarelinho je napisao/la:Meni je to isto bezveze na online kladara. Ako npr nešto hoćeš da storniraš poslije uplate neka daju tu opciju. Npr. da imaš 1 minut za storniranje tiketa. Ima raje koja pogriješi pa i ja sam. Daj opciju da se može prepraviti to.Heller je napisao/la:**** ti boga i wwin, ako odigras greskom par se odmah prihvata, i nemoš promijenti opciju da nikakve promjene kvota ne prohvataš
Moglo bi ovo komotno ići u TB na kraju.Heller je napisao/la:Imam over 28 i Zverev, nece ga valjda Kremenko dobit 4:6
Malo sam se prebrojo, meni odgovara i da Zverev dobije 6:4arelinho je napisao/la:Moglo bi ovo komotno ići u TB na kraju.Heller je napisao/la:Imam over 28 i Zverev, nece ga valjda Kremenko dobit 4:6
Ne bi se na Čilića kladio protiv Mervane Jugić SalkićNeutral je napisao/la:Frend uložio stoju na Marina, gg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.