možda, ali pogledaj hughlightse, nećeš vjerovati šta je promašio. to ni walsh i cundiff ne bi uspjelitillman je napisao/la:6 kickera je u ligi nakon 5 tjedana perfektno s FG rangea, neki od njih su promašili Extra point.. tako da je briga oko kickera najmanji problemjestamaji je napisao/la:šta sam vam reko?
p.s. cut the kicker
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ma los sam, prvi put igram, skontao sam vec neke fazone, a i povrijedilo mi se ono malo sto sam imao da valja.Edin TM87 je napisao/la:Ne padajte na obrnutu citersku psihologiju![]()
![]()
work batice, kako stojis?
Helem, mlavit cu ria u drugoj ligi dogodine
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Kiss, kiss. [emoji14]jestamaji je napisao/la:eto, provuče se kad kako opet u fantaziju .... ima više sreće i od randyja
Postovanje treba zaraditi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Taman da ti ga deportujem, zadnje kolo sam s njimwork je napisao/la:Ma los sam, prvi put igram, skontao sam vec neke fazone, a i povrijedilo mi se ono malo sto sam imao da valja.Edin TM87 je napisao/la:Ne padajte na obrnutu citersku psihologiju![]()
![]()
work batice, kako stojis?
Helem, mlavit cu ria u drugoj ligi dogodine
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja na fantasy novi poraz i ako sam osvojio 105 poena ...ma ne mogu kad mi nksu startni reciveri u 5 sedmica imaju upupno 1 TD reciveri..Jefferey nema ni jedan ima te yarde , onda 9naj Hopkins ima nesrecu u Brocku ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 okt 2016, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
totalni shit, time fantazi vrijednost hyde-a pada drastičnoWinters je napisao/la:Kaepernick starta protiv Billsa umjesto Gabberta.
Ako ga imaš u timu, sell high dok još nije kasno.jestamaji je napisao/la:totalni shit, time fantazi vrijednost hyde-a pada drastičnoWinters je napisao/la:Kaepernick starta protiv Billsa umjesto Gabberta.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ti se svidjaju slani MB komentari? 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo da poželim Martelus Bennett u što kraću karijeru i težak zivot.. želim mu ACL već u nedelju, povratak na teren naredne godine sa 2 potresa mozga i eventualno da iskrene vrat i da ga vežu za nosila i iznesu ga napolje..generalno da bog da umro i ti i brat idiot!!..kakav kreten lik kaze za suigrače u Bearsima, pa onda onda za Dallas igrače sok je igrao..kad dobije nogo jer će trazil pare od Patriotsa i Billu će svašta pricat..a u Bearsima je posto prosječne bowl igrač do tad niko za njeg nije ni znao ..kakav karakter mater mu ebem retardiranu...nikad odrast neće balo balavi
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 okt 2016, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hajde dobro što za Cutlera kaže nije lider jer nije nije se ponašao tako ali ga napravio pro bowlerom još je bio 4 5 opcija u ekipi imao je više hvatanja nego o Gronk kao prva opcija ...hajde to nego pojavio se Miller, pa nije dobio povećanje, pa onda tuče Fullerton na treningu rookie kad je bio i lik sere kaže ko igra u Bearaima.svoje kolege prozivaš koji su ako ništa profesionalci bolji ljudi od njega.dobio batina u predsezoni ko mu je kriv što ga jednom rukom ljudi obaraju..sreća mu pa nije bio Mcphee polomio bi ga na terenutuzlak1987 je napisao/la:Kako ti se svidjaju slani MB komentari?
Već sam napiso ranije mišljenje o idiotu jedna velika kuravela sina mu ebem
ACL,2 potresa mozga i treći blag i da izvrše vrat i da ga iznesu pa i da što prije krepa Insallah !!!
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 okt 2016, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ide mi na qurac kad pišem preko telefona šta god napišem samo ispravi i pošaljem i ne pregledam i kad pročitam ne znam ni ja sta sam posao napisat ..kakvo sranje još isključim auto correction grrr
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kupi smartfon sa velikim ekranom, predlažem ti note 7 
Hajde, sad kad je Bennett otišao imamo bar jednu drolju manje u ekipi. 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Tko kaže da na waiverima nema ništa? Sreća što je kicker Eaglesa imao rani bye week inače vjerojatno ne bi ugrabio Vinatierija.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- superfreak
- Kontakt:
Doći će i taj dan kad će Sloboda igrati derbi protiv Siminog Hana u 2. Ligi Sjever.
Bennett heroj, a ne zločinac!
Bennett je drolja.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nemoj jos tek sam ga doceko na fantasyuSaltCityAttack je napisao/la:Samo da poželim Martelus Bennett u što kraću karijeru i težak zivot.. želim mu ACL već u nedelju, povratak na teren naredne godine sa 2 potresa mozga i eventualno da iskrene vrat i da ga vežu za nosila i iznesu ga napolje..generalno da bog da umro i ti i brat idiot!!..kakav kreten lik kaze za suigrače u Bearsima, pa onda onda za Dallas igrače sok je igrao..kad dobije nogo jer će trazil pare od Patriotsa i Billu će svašta pricat..a u Bearsima je posto prosječne bowl igrač do tad niko za njeg nije ni znao ..kakav karakter mater mu ebem retardiranu...nikad odrast neće balo balavi
Roger Federer the greatest of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jesil ti normalan šta Sloboda ima sa ovim..to se ljutiš što kažem ovo za Bennetta..pa ebem ti od Tomice onu kurvu od žene pa se eto sad ljuti opet budi ljubomoran ha ja ..nećeš više dočekati to da Sloboda bude tu ..Simin Han će svakako veoma brzo u PLsuperfreak je napisao/la:Doći će i taj dan kad će Sloboda igrati derbi protiv Siminog Hana u 2. Ligi Sjever.![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.