KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Sve navijače kluba koji su došli na 12. Memorijalni turnir «Mirza Delibašić» i rok koncert »Svi smo mi Bosna» i time dobili članske karte kluba obavještavamo da na web stranici www.nasakartica.ba/kkbosnaroyaljelly mogu da se registruju preko serijskog broja kartice i PIN koda koji sa nalaze na omotu članske karte kluba.
Članske karte kluba služe za identifikaciju prilikom ulaska na domaće zvanične utakmice kluba.
Marketinška platforma NAŠA kartica i KK Bosna Royal Jelly također pokreću program lojalnosti SVI SMO MI BOSNA u sklopu programa lojalnosti NAŠA kartica. Svaka članska karta ( Gold + Silver ) je ujedno i kartica kojom ostvarujete pogodnosti ( popuste + bodove za lojalnost ) prilikom kupovine proizvoda ili korištenjem usluga kod partnera u sistemu NAŠA kartica.
Vlasnici Silver članskih kartica će također moći koristiti sakupljene bodove u programu lojalnosti za kupovinu ulaznica na domaće utakmice KK Bosna Royal Jelly.
Za sve dodatne informacije vezane za mjesto kupovine Gold I Silver članskih kartica , kao I novosti vezane za partnere u programu lojalnosti “SVI SMO MI BOSNA” , KK Bosna Royal Jelly I marketinška platforma NAŠA kartica će svoje vjerne članove I navijače blagovremeno informisati putem svih medija, klubskih stranica na društvenim mrežama I putem svoje internet stranice www.kkbosna.ba kao I na internet stranici www.nasakartica.ba.
Članske karte kluba služe za identifikaciju prilikom ulaska na domaće zvanične utakmice kluba.
Marketinška platforma NAŠA kartica i KK Bosna Royal Jelly također pokreću program lojalnosti SVI SMO MI BOSNA u sklopu programa lojalnosti NAŠA kartica. Svaka članska karta ( Gold + Silver ) je ujedno i kartica kojom ostvarujete pogodnosti ( popuste + bodove za lojalnost ) prilikom kupovine proizvoda ili korištenjem usluga kod partnera u sistemu NAŠA kartica.
Vlasnici Silver članskih kartica će također moći koristiti sakupljene bodove u programu lojalnosti za kupovinu ulaznica na domaće utakmice KK Bosna Royal Jelly.
Za sve dodatne informacije vezane za mjesto kupovine Gold I Silver članskih kartica , kao I novosti vezane za partnere u programu lojalnosti “SVI SMO MI BOSNA” , KK Bosna Royal Jelly I marketinška platforma NAŠA kartica će svoje vjerne članove I navijače blagovremeno informisati putem svih medija, klubskih stranica na društvenim mrežama I putem svoje internet stranice www.kkbosna.ba kao I na internet stranici www.nasakartica.ba.
SARAJEVO
Bosna trenutno ima ekipu da se prošeta ovom ligom. Mislim da su jači i od Sparsa trenutno, tako da. Nadam se da će se situacija još više poboljšat pa da u Ligi 6 napadnemo Igokeu! Zašto ne? 

krenulo je obecavajuce, a sta ce bit, vidjet cemo.
meni smeta ovo royal u imenu, jos ne mogu da svarim.
nadam se da ce se moci uclaniti i iz inostranstva
meni smeta ovo royal u imenu, jos ne mogu da svarim.
nadam se da ce se moci uclaniti i iz inostranstva
Neka polahko, bolje je bez najava o setanju ligom, pisanjem po sirotinji itd. Utakmica po utakmica, cilj je Liga za prvaka pa onda sta bude.remA1 je napisao/la:Bosna trenutno ima ekipu da se prošeta ovom ligom. Mislim da su jači i od Sparsa trenutno, tako da. Nadam se da će se situacija još više poboljšat pa da u Ligi 6 napadnemo Igokeu! Zašto ne?
SARAJEVO
Možda su malo bliži nego ranije, ali ipak nisu pobijedili Sparse 3-4 godineremA1 je napisao/la:Bosna trenutno ima ekipu da se prošeta ovom ligom. Mislim da su jači i od Sparsa trenutno, tako da. Nadam se da će se situacija još više poboljšat pa da u Ligi 6 napadnemo Igokeu! Zašto ne?

Oni iz 2014/15 i prvog dijela prošle sezone bi ih pojeli za doručak kao što su onda činili, ali sada je nešto neizvjesnije i imaju šanse.
Ali ipak ne treba zaboraviti da su Sparsi bili ti koji su se prethodnih godina "šetali" ligom i treba respektovati protivnika.
Pored toga dolazi ova ideja da se ulaz naplaćuje na domaćim utakmicama što će svakako reducirati posjetu, previše je rano, očekuju novac koji niko u Sarajevu nije godinama naplaćivao kao nagradu za rezultate koje još nisu ostvarili

Interesantno vrijeme za Bosnu

Ljudi zadnje 3-4 sezone pod upitnikom da li ce postojati vise. Ovakva Bosna je ispred svih u Ligi 12, a pogotovo trenutnih Sparsa, sa ovim rosterom Sparsima je i Liga 6 pod upitnikom. Persic se vraca nakon dugog odsustva, osim Gegica, Durme i Stepanovica ne mozes nista specijalno ocekivati od ovih mladjih, a ovi Babovic, Spasov i Sokolovic sto su dosli iz Srbije takvih imas i sad u Sparsima, osim ako bas ne demantuju nisu neka pojacanja.kovacic je napisao/la:Možda su malo bliži nego ranije, ali ipak nisu pobijedili Sparse 3-4 godineremA1 je napisao/la:Bosna trenutno ima ekipu da se prošeta ovom ligom. Mislim da su jači i od Sparsa trenutno, tako da. Nadam se da će se situacija još više poboljšat pa da u Ligi 6 napadnemo Igokeu! Zašto ne?![]()
Oni iz 2014/15 i prvog dijela prošle sezone bi ih pojeli za doručak kao što su onda činili, ali sada je nešto neizvjesnije i imaju šanse.
Ali ipak ne treba zaboraviti da su Sparsi bili ti koji su se prethodnih godina "šetali" ligom i treba respektovati protivnika.
Pored toga dolazi ova ideja da se ulaz naplaćuje na domaćim utakmicama što će svakako reducirati posjetu, previše je rano, očekuju novac koji niko u Sarajevu nije godinama naplaćivao kao nagradu za rezultate koje još nisu ostvarili, dok se ipak dobro radi na marketingu kluba.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
I dalje postoje Mladost i Kakanj...Ethel je napisao/la:Ljudi zadnje 3-4 sezone pod upitnikom da li ce postojati vise. Ovakva Bosna je ispred svih u Ligi 12, a pogotovo trenutnih Sparsa, sa ovim rosterom Sparsima je i Liga 6 pod upitnikom. Persic se vraca nakon dugog odsustva, osim Gegica, Durme i Stepanovica ne mozes nista specijalno ocekivati od ovih mladjih, a ovi Babovic, Spasov i Sokolovic sto su dosli iz Srbije takvih imas i sad u Sparsima, osim ako bas ne demantuju nisu neka pojacanja.kovacic je napisao/la:Možda su malo bliži nego ranije, ali ipak nisu pobijedili Sparse 3-4 godineremA1 je napisao/la:Bosna trenutno ima ekipu da se prošeta ovom ligom. Mislim da su jači i od Sparsa trenutno, tako da. Nadam se da će se situacija još više poboljšat pa da u Ligi 6 napadnemo Igokeu! Zašto ne?![]()
Pored toga dolazi ova ideja da se ulaz naplaćuje na domaćim utakmicama što će svakako reducirati posjetu, previše je rano, očekuju novac koji niko u Sarajevu nije godinama naplaćivao kao nagradu za rezultate koje još nisu ostvarili, dok se ipak dobro radi na marketingu kluba.
A i Spars planira dovođenje još bar 2 iskusna igrača tako da ništa nije gotovo, sa ovim rosterom vrlo lako bi se mogli izdvojiti Kakanj, Bosna i Sparsi na vrhu dok će ostali probati napasti preostala dva mjesta, skraćenje lige će sigurno donijeti neizvjesnije utakmice, nema Varde i sličnih koje pobijediš kod kuće sa 30+ bez problema...
Mada se generalno centralizuje previše košarka, sada imamo tri kluba iz KS, sa velikom vjerovatnoćom da to dogodine bude Vogošća ili Burch, ako ne uskoče Turbina i Gradina

Zato kazem trenutno, zaboravljas Slobodu koja dovodi jos 3 kvalitetna igraca i ima trenutno mozda najboljeg trenera u Ligi 12. Mada vidjet cemo kako ce se ostali pojacati.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Hoce li igrati Bosna kakvih pripremnih?
Danas se trebala igrati utakmica u Jablanici protiv Turbine na otvaranju nove dvorane.
SARAJEVO
Sutra u 18 se otvara dvorana u Jablanici
Jako lijepa dvorana, koristit će im, pogotovo jer su izgledni kandidati za najviši rang, skoro svake godine igraju playoff...

bosna dovodi reprezentativca jedne zemlje kojeg sam slucajno 2 puta gledao u ovim kvalifikacijama (jer mi je trebalo za kladionice)... ako potpise, mogu samo reci da ce biti najbolji igrac citave lige 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Hvala Bosni na dolasku,a dvorana će svako kolo biti puna,imamo posjetu bolju od većine A1 ligaša.Da je bilo dvorane igrali bi sad tu A1 ligu,ali ipak je bitno da momci svako kolo dres natope znojem i to ljudi vide i onda kad pobjede i kad izgube.kovacic je napisao/la:Sutra u 18 se otvara dvorana u Jablanici
Jako lijepa dvorana, koristit će im, pogotovo jer su izgledni kandidati za najviši rang, skoro svake godine igraju playoff...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nemoj da bude ko Darko Sokolov ili onaj Batina klocKK_Bosna je napisao/la:bosna dovodi reprezentativca jedne zemlje kojeg sam slucajno 2 puta gledao u ovim kvalifikacijama (jer mi je trebalo za kladionice)... ako potpise, mogu samo reci da ce biti najbolji igrac citave lige
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ima li kakvih vijesti o pojacanjima?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
KK Bosna Royal dobila novog sponzora. U ovoj sezoni klub je podrzala Al Shiddi Groupa.
Nas klub nastupao je na turniru u Herceg Novom. Osvojili smo trece mjesto pobjedom nad KK Teodo Tivat 86:80. Dan ranije porazeni smo od domacina KK Primorje 70:68.
Nas klub nastupao je na turniru u Herceg Novom. Osvojili smo trece mjesto pobjedom nad KK Teodo Tivat 86:80. Dan ranije porazeni smo od domacina KK Primorje 70:68.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Josh Hagins (BB ) novi clan Bosne Royal
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Sjetih se Final eighta, održanog u Sarajevu, i utakmice protiv Zvezde, pa rekoh da vidim ima li kakvih snimaka na YT-u:
Premalo ili nimalo je snimaka što se tiče Bosne, a baš bih volio ponovo pogledati neke utakmice. Šteta je što onaj dobri period Bosne nije bio sad nekad kad se sve snima i postavlja na internet.
Premalo ili nimalo je snimaka što se tiče Bosne, a baš bih volio ponovo pogledati neke utakmice. Šteta je što onaj dobri period Bosne nije bio sad nekad kad se sve snima i postavlja na internet.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Poslje ove utakmice kada je gomila skandirala "mensure, mensure napusi se kur...." dino konakovic izjavio da nije kk bosna tu radi navijaca
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Trebao bi biti najbolji igrac Bosne, realno za nasu ligu je James. Sa njim Bosna moze pucati visoko ove godine.Bassha je napisao/la:Josh Hagins (BB ) novi clan Bosne Royal
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.