7og mislim.krmpotich je napisao/la:Ma ide do 2018Heller je napisao/la: Unicredit radi normalno.
Neg de provjeri da ti kartica ne ističe sljedeći mjesecNego kad si zadnji put uplacivao preko kartice?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Evolution87
- Kontakt:
I ja sam neki dan preko kartice uplatio (intesa san paulo) i radi bez problema, dok mi preko vakufske nikad nije ni moglo 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
registrovao sam se na novu stranicu wwin-ba.com, aktivirao bonus, poslao sliku licne, uplatio novac..
kad ce mi prebaciti bonus na racun, poslao sam 2-3 mejla prije par sati, naravno nista ne odgovaraju... ??
kad ce mi prebaciti bonus na racun, poslao sam 2-3 mejla prije par sati, naravno nista ne odgovaraju... ??
Ja čekao dan i po. Šeprtlje nesposobne...risingforce je napisao/la:registrovao sam se na novu stranicu wwin-ba.com, aktivirao bonus, poslao sliku licne, uplatio novac..
-
- Kontakt:
ako za to vrijeme dok cekam, okrenem 5 puta svoj novac, hoce li se vaziti ?krmpotich je napisao/la:Ja čekao dan i po. Šeprtlje nesposobne...risingforce je napisao/la:registrovao sam se na novu stranicu wwin-ba.com, aktivirao bonus, poslao sliku licne, uplatio novac..

Narafskirisingforce je napisao/la:ako za to vrijeme dok cekam, okrenem 5 puta svoj novac, hoce li se vaziti ?

-
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:Narafskirisingforce je napisao/la:ako za to vrijeme dok cekam, okrenem 5 puta svoj novac, hoce li se vaziti ?
hmm da li odigrati njemacka i poljska daju gol

-
- Kontakt:
Neko za tiketa, sutra odmah vraćam? 

Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Slovacka poklon dana..nisu zabili od pocetka kvala a treba im pobjeda za sanse dalje...btw. jesu se raspucali ovi Poljaci
Ajmo Poljaci 2 gola. 

Jel ne moze vise uplata u wwwin poslovnici,kako ide sa tim nekim bonom gdje se kupuje,sad vidjeh da imaju ovu nocu stranicu. Zzz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danska 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- muhamed121
- Kontakt:
Ne moze u poslovnici a x-bon mozes uzet na kiosku ili benziskim pumpamalegija11 je napisao/la:Jel ne moze vise uplata u wwwin poslovnici,kako ide sa tim nekim bonom gdje se kupuje,sad vidjeh da imaju ovu nocu stranicu. Zzz
Ljudi moji ja sam jednu tendenciju primjetio i puno je meceva koji tako zavrsavaju a to je vjerovatno povezano sve s kladionicama i njihovim diktiranjima. Dakle kad ima ovako puno favorita u istom danu ili terminu kad su lige, zna se sta raja lupa uglavnom, neki igraju npr. iz keca u kec, a neki pak hendikepe. Eh sad ne valja kladionicama da dodje na tim mecevima oboje, tad su donje, smije tu i tamo na nekom mecu ko sad s Njemackom ali ne smije sve. Ako X bude 1. PV onda dodje u drugom hendikep, a ako bude 1 na favorita ili 2 nebitno 1. PV onda ostane cesto hendikep X. Pogledajte sad ciga.nluka u kvalama jbt palo samo par golova za poluvrijeme, Poljaci ne vode a Armenija ima crveni od 20.e min, ista ona Armenija koju je Albanija hendikepirala u gostima (mada to treba uzeti s dozom rezerve jer je vjerovatno bio prodan mec!)
Mozete reci da je ovo sad sve paranoidno ali fakat ofirno ovo postaje. Lakse outsider pravi u gostima hendikep nego vrhunski favoriti. Presmjesno. U Uefi u Svici mrtva glava treba da padne nekome i to hitno radi ovoga!
Mozete reci da je ovo sad sve paranoidno ali fakat ofirno ovo postaje. Lakse outsider pravi u gostima hendikep nego vrhunski favoriti. Presmjesno. U Uefi u Svici mrtva glava treba da padne nekome i to hitno radi ovoga!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Kralju jel bude ikako regularnih utakmica, sve stimaljka yebemu misa.
- Evolution87
- Kontakt:
ajmo englezi i st patricks u drugom

pa sta brani hart

pa sta brani hart

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
muhamed121 je napisao/la:Ne moze u poslovnici a x-bon mozes uzet na kiosku ili benziskim pumpamalegija11 je napisao/la:Jel ne moze vise uplata u wwwin poslovnici,kako ide sa tim nekim bonom gdje se kupuje,sad vidjeh da imaju ovu nocu stranicu. Zzz
Hvala care moj.
Slovačka-Škotska bilo ko gol
Norveška-Malta 1 žuti
Češka-Azerbejdzan 3 kornera
Englezi 2
Mrvi King da pobjedi yebem mu ebony ženu !
Norveška-Malta 1 žuti
Češka-Azerbejdzan 3 kornera
Englezi 2
Mrvi King da pobjedi yebem mu ebony ženu !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- BenjooJutub
- Kontakt:
Koji si ti kralj i ako ubiju nekog biće ba namještenoEffenberg je napisao/la:Ljudi moji ja sam jednu tendenciju primjetio i puno je meceva koji tako zavrsavaju a to je vjerovatno povezano sve s kladionicama i njihovim diktiranjima. Dakle kad ima ovako puno favorita u istom danu ili terminu kad su lige, zna se sta raja lupa uglavnom, neki igraju npr. iz keca u kec, a neki pak hendikepe. Eh sad ne valja kladionicama da dodje na tim mecevima oboje, tad su donje, smije tu i tamo na nekom mecu ko sad s Njemackom ali ne smije sve. Ako X bude 1. PV onda dodje u drugom hendikep, a ako bude 1 na favorita ili 2 nebitno 1. PV onda ostane cesto hendikep X. Pogledajte sad ciga.nluka u kvalama jbt palo samo par golova za poluvrijeme, Poljaci ne vode a Armenija ima crveni od 20.e min, ista ona Armenija koju je Albanija hendikepirala u gostima (mada to treba uzeti s dozom rezerve jer je vjerovatno bio prodan mec!)

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 11 okt 2016, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
a ti fkt mislis da vise od pola ovih tekmi nije namjesteno ?mirzatele je napisao/la:Kralju jel bude ikako regularnih utakmica, sve stimaljka yebemu misa.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.