FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 11 okt 2016, 16:58

Pukovnik je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Od ove nadene trojice ja bih volio Peljto da nam sudi. Nije neki vatreni navijac ali jeste Zeljovac.
Bjelicu ni pod razno, odmah se zaliti ako bude on!
znači ovaj može jer je željovac, a ovaj ne može jer je pitar i treba se žaliti.
izvini, ali ja veću nebulozu odavno ne pročitah.
sve ovo što si do sada pisao i uvjeravao nas da si u pravu nakon ovoga pada u vodu.
Sve pada u vodu? Ma daj. :clap:

Ti se maxuz registrovao da to napises, plus ovaj gore provocira za Dadu, nigdje veze vam prica, ali eto hajde, svakom svacije.
Samo pogledaj Bjelicino sudjenje u nasim utakmicama zadnje dvije godine pa ce ti biti jasnije zasto sam ovo rekao. Naravno da sam protiv njega.
A ti spinuj kako ti volja.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 11 okt 2016, 17:00

Peljto Zeljovac od glave do pete. Nadam se da ce on suditi derbi :pray:
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 okt 2016, 17:14

Kakv start na Memiji, presijece me. Ustani Memija dijete nase.
Ali su ovi mladi tanki, muka gledat.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 okt 2016, 17:14

Diskreditacija Neandertalca glavni motiv dolaska na temu. Sve pravi Zeljovci ;). Ako je Zeljovac logicno je da bi nam Peljto najbise odgovarao. Ne bih ja imao nista protiv Jakupovica :).

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 11 okt 2016, 17:25

jao Dado dragi :crazy:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 11 okt 2016, 17:32

Incognito87 je napisao/la:jao Dado dragi :crazy:
Kakav je protiv Engleza?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 11 okt 2016, 17:33

Katastrofalan kao i svi. Izgubio loptu glupo ne centru, Englezi složili kontru on trčkara za igračem koji vodi loptu i ne pomišlja da ukliže ili pravi faul.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 okt 2016, 17:34

z1921 je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:jao Dado dragi :crazy:
Kakav je protiv Engleza?
Nikakav. Kao i svi uostalom, ne zna se ko je losiji. Patnja za gledat.

UPRAVA NAPOLJE!

Pukovnik

Post Postao/la Pukovnik » 11 okt 2016, 17:35

Neandertalac je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Od ove nadene trojice ja bih volio Peljto da nam sudi. Nije neki vatreni navijac ali jeste Zeljovac.
Bjelicu ni pod razno, odmah se zaliti ako bude on!
znači ovaj može jer je željovac, a ovaj ne može jer je pitar i treba se žaliti.
izvini, ali ja veću nebulozu odavno ne pročitah.
sve ovo što si do sada pisao i uvjeravao nas da si u pravu nakon ovoga pada u vodu.
Sve pada u vodu? Ma daj. :clap:

Ti se maxuz registrovao da to napises, plus ovaj gore provocira za Dadu, nigdje veze vam prica, ali eto hajde, svakom svacije.
Samo pogledaj Bjelicino sudjenje u nasim utakmicama zadnje dvije godine pa ce ti biti jasnije zasto sam ovo rekao. Naravno da sam protiv njega.
A ti spinuj kako ti volja.
nisam se zbog tebe prijatelju registrovao pogrešno si me shvatio.
slučajno sam upratio nepravdu prema tebi i bio si jako blizu da me uvjeriš da si ipak ti u pravu,
medjutim nakon ovog subjektivnog komentara pa i nepravde koju kroz komentar potenciraš prestajem ozbiljno da te shvatam.
da si napisao ovaj je sudija pitar i treba se žaliti ako nam on bude sudio sve bi bilo u redu,
evo vidiš ja sam pitar i ne bi želio da nam pitar sudi derbi isto kao što ne želim da to bude željovac, znači neko neutralan. kužiš
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 okt 2016, 17:44

Ma sta si ti mene ne zanima, iskreno. Mi smo toliko puta osteceni u zadnje dvije godine, nema sudije koji se nije izivljavao nad nama, a Bjelica, samo pogledaj sta nam je radio. Ni pod razno ne bih njega i zalio bih se da sam na mjesti nasih, a Peljtu poznajem licno i iako Zeljovac sigurno bi bio neutralan. Bar da nismo osteceni, ako me shvatas sta zelim reci.
Prosli derbi je trebao suditi pa se nesto izdogovarase, preko noci promijenili odluku.

Edit. A pogotovo `ako` si pitar. Sto se nisi registrovao prije dvije godine da reaugujes kada ste titulu uz sudije uzeli i stimali sve pod milim Bogom sto ste mogli nastimati. A sada ti cudno sto bi ja/ mi malo nase interese branili.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 11 okt 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 11 okt 2016, 17:55

Zvanično Peljto.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 okt 2016, 18:14

Qwerty90 je napisao/la:Zvanično Peljto.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Odlicno. :!:

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 okt 2016, 18:46

Pustimo sudiju. Fokusirajmo se na tekmu. Što bi naš trener rekao, još jedna gostujuća tekma u nizu. Tri boda su tri boda, bilo na gostovanju u Bjeljini, ili na stadionu Joško Domorocki. Bodovi su gostujući i to je jedino važno. Ovaj derbi je derbi nama navijačima. Ja ga pratim od 1971 godine, a većini igrača (i našihi njihovih je prvi ili drugi). Šta sam krvi popio mojoj raji (a i oni meni da se ne lažemo) nakon mnogih utakmica u prošlosti....tako će biti i u nedelju, a nadam se da će oni biti nedostupni na telefonu (većina) a manjina onih pravih nazvati i čestitati.
U svim razgovorima sa njima, kažu da bi bodom bili više nego zadovoljni, i strah ih je pravo. Boje se Čale, boje se stopera, boje se sredine terena, Dulja nespreman, nas ne spominju, ne smiju valjda.....u rupama su Bgm 6 dana pred derbi...ko nikad do sada...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 okt 2016, 18:52

Trebaju svi nasi igraci da udju u tekmu sa velikom zeljom za pobjedu i to je to. Sigurno ce njih Celo savjetovati dobro i pripremiti. Vidim nema izjava nekih,snimanja treninga sto mi se jako svidja. Samo nek se u miru pripreme bez bombasticnih izjava i najavljivanja. Maksimalno zalaganje i koncentracija u nedelju pa da slavimo svi zajedno aBd. :wave:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 okt 2016, 19:35

Off je, ali nadam se da Aco nece obrisati. Ostavimo se interneta, televizije, sporta, Zelje na dva sata. Otidjimo braco do Zemaljskoj, gradjanska duznost nam je svima radi situacije u nasem gradu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 okt 2016, 20:45

TikTak je napisao/la:
Monci je napisao/la:Pustimo sudiju. Fokusirajmo se na tekmu. Što bi naš trener rekao, još jedna gostujuća tekma u nizu. Tri boda su tri boda, bilo na gostovanju u Bjeljini, ili na stadionu Joško Domorocki. Bodovi su gostujući i to je jedino važno. Ovaj derbi je derbi nama navijačima. Ja ga pratim od 1971 godine, a većini igrača (i našihi njihovih je prvi ili drugi). Šta sam krvi popio mojoj raji (a i oni meni da se ne lažemo) nakon mnogih utakmica u prošlosti....tako će biti i u nedelju, a nadam se da će oni biti nedostupni na telefonu (većina) a manjina onih pravih nazvati i čestitati.
U svim razgovorima sa njima, kažu da bi bodom bili više nego zadovoljni, i strah ih je pravo. Boje se Čale, boje se stopera, boje se sredine terena, Dulja nespreman, nas ne spominju, ne smiju valjda.....u rupama su Bgm 6 dana pred derbi...ko nikad do sada...
Ovo na dnu je ziva istina. I kod mene u firmi ista situacija. Nikad se derbija nisu bojali ko ovog. Vjerujem da im je i u ekipi tskva situacija. Mi ako ih dobiemo, a hocemo, kod njih ce tek tad rasulo nastati. Moramo iskoristiti ovaj momenat.
Tacno, nema ih na mapi. Tek sporadicno pojedini se sjete da progovore koju ali daleko je to od one prepotentnosti divovske, od najava neke dominacije i sličnih floskula kojima su nas davili zadnjih godina. Cak na moje; pojescemo vas, upute tek kiseli osmjeh, letargicno slijegajuci ramenima. Ko ce ga znati jel to dobro ili lose, svakako nam je poale tekme isto u zavisnosti od rezultata :-)

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 okt 2016, 20:49

Ako je istina da je Zeba nas novi igrac bilo bi dobro da pocne malo sa ekipom da trenira. Dugo je cekati pocetak priprema. Ako to budu cekali nemamo neke koristi od njega.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 11 okt 2016, 21:47

i mi i oni smo ga odavno podudlali samo se kao svaki navijac nadamo da bice bolje.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 okt 2016, 21:50

Iako je derbi to je ipak tekma za 3 boda, dakle oni su domaćini, i novi poraz, ili remi im donosi gubitk 2 ili 3 domaća boda. Sa druge strane mi smo gost, i sve sa strane je elhamdullillah, pa i bod, a trica bi bila ko kuća. O porazu fakat ne razmišljam, optimista sam, ali i ako slučano bude tako, jbg poraz u gostima, niti prvi niti zadnji sigurno....

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 11 okt 2016, 21:55

plavousrcu je napisao/la:Off je, ali nadam se da Aco nece obrisati. Ostavimo se interneta, televizije, sporta, Zelje na dva sata. Otidjimo braco do Zemaljskoj, gradjanska duznost nam je svima radi situacije u nasem gradu.
Svaka ti čast, ljudino.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac, SamLake i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []