jelle je napisao/la:Odbrana vam je katastrofa.....a i Culum je prespor
Dobro stoje samo lagano da izdrze prvo poluvrijeme!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jelle je napisao/la:Odbrana vam je katastrofa.....a i Culum je prespor
nije to smijesno prijatelju..to sto je sitvacija takva je da se vene sjekusolidus je napisao/la:ma bh.fudbal nije ni za šta hahahahhahaha
cena je napisao/la:jelle je napisao/la:Odbrana vam je katastrofa.....a i Culum je prespor
gdje dobro stoje druze,cvaja za 2 minute...stoje na nogama mozda samocena je napisao/la:jelle je napisao/la:Odbrana vam je katastrofa.....a i Culum je prespor
mozda vas fudbal nije ni zasta.... sta vam je kriv vam bh. fudbal._Bad_boy je napisao/la:nije to smijesno prijatelju..to sto je sitvacija takva je da se vene sjekusolidus je napisao/la:ma bh.fudbal nije ni za šta hahahahhahaha
Ma nije nam nista kriv bh fudbal...idi prati dynamo dresdenadnan_hzsa je napisao/la:mozda vas fudbal nije ni zasta.... sta vam je kriv vam bh. fudbal._Bad_boy je napisao/la:nije to smijesno prijatelju..to sto je sitvacija takva je da se vene sjekusolidus je napisao/la:ma bh.fudbal nije ni za šta hahahahhahaha![]()
![]()
ja sam bošnjak idolu!adnan_hzsa je napisao/la:mozda vas fudbal nije ni zasta.... sta vam je kriv vam bh. fudbal._Bad_boy je napisao/la:nije to smijesno prijatelju..to sto je sitvacija takva je da se vene sjekusolidus je napisao/la:ma bh.fudbal nije ni za šta hahahahhahaha![]()
![]()
Eto rekao sam da previse ocekujemo od Zelje utakmica izgleda kao da Barcelona igra protiv neke amaterske momcadi i jasno je da ce Zeljo proci onako kako sam predvidio.Prije toliko godina sam trcao kuci da gledam Zelju protiv Litexa i dosao sam na pola utakmice i imao sam sta i vidjeti.Evo sada ponovo sam trcao da gledam Zelju i dosao u 15 minuti i imam sta i vidjeti.Dylan Dog je napisao/la:Da,bas ce Hapeol izgubiti od Zeljeznicara 3:0 na svome terenumajestic24 je napisao/la:Sretno danas momci,da Bog da pobjedili Zidove s najmanje 3:0..Svim srcem podrzavam Zeljeznicar ali ne treba letiti previsoko jer moglo bi uslijediti naglo slijetanje.Naravno,nisu oni prva evropska klasa,ali sigurno su jaci od timova tipa G.Rangersa,R.B. Salzburga,Bazela koji su opet bolje ekipe od Zeljeznicara.Ne treba ocekivati previse,Zeljo je vec napravio velike stvari,nadati se prolazu ali biti svjestan da je Hapoel puno bolji tim.Nadam se da grijesim,ali mislim da je lako moguce da vidimo ovakvu utakmicu i onda prebacivanje krivnje na Osimovu defanzivnu taktiku,sudije,Zebu i na sta vec ne..
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 15 gostiju.