Dinamo ako rijesi problem realizacije preskocit ce ovu Rijeku k'o plitak potok. Ekipa je danas pokazala da zna i moze i vjerujem da s novim trenerom ide po novu titulu.
Posjeta losa, nesto vise od 11.000 gledatelja, a barem pola toga na jugu i sjeveru sto znaci da bi ovo bila katastrofa bez BBB i Torcide. Kisa je puno utjecala, ali sam bez obzira na nevrijeme ocekivao oko 18.000. Jedva cekam Cibaliju za 20 dana i nadam se lijepom vremenu da vidim koliko ce se to dignuti posjeta u odnosu na utakmice prije prekida bojkota. Juve i Hajduk ipak nisu neko mjerilo. Juve je LP, a Hajduk je ipak derbi, ali i taj derbi kisa pokvari.
Sudjenje je danas bilo katastrofalno. Nije netko nesto ostecen koliko su svirane gluposti. Bebek cijelu utakmicu nije znao kakav mu je kriterij. Svira prekrsaj, daje zuti karton, deset minuta kasnije ista situacija i pusta igru. Ni sam nije znao hoce li dozvoliti grublju igru ili ce smiriti strasti. Mislim da je on jednim dijelom unistio utakmicu. Derbi je, trebao je pustiti ostriju igru i ne sjeci ju svojim glupim promisljanjima.
Livakovic