FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sportimo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sportimo » 12 okt 2016, 19:01

Ma ima tu dosta pametne...iskreno nisam navijač Slobode,sa TK sam...ne mrzim,ono navijam za sve naše,i meni bi iskreno bilo drago doći gledati Evropu i Reprezentaciju na Tusnju nego prevaliti 80-100 kilometara...al mi malo oči para rasprava...djela,samo djela...ja razumijem da ima većih problema u ovoj državi od sporta,al kad se već ne možeš posvetiti,pusti priliku drugom da radi posao za koji nisi zainteresiran....

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 okt 2016, 19:04

Sportimo je napisao/la:Ma ima tu dosta pametne...iskreno nisam navijač Slobode,sa TK sam...ne mrzim,ono navijam za sve naše,i meni bi iskreno bilo drago doći gledati Evropu i Reprezentaciju na Tusnju nego prevaliti 80-100 kilometara...al mi malo oči para rasprava...djela,samo djela...ja razumijem da ima većih problema u ovoj državi od sporta,al kad se već ne možeš posvetiti,pusti priliku drugom da radi posao za koji nisi zainteresiran....
U zadnjoj recenici sam si objasnio razloge rasprava i ljutnje i svega oko Slobode.
Nemogu,neznaju,a nedaju.
Paradoks.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 okt 2016, 19:34

Neka UG Prijatelji ako su predstavnici navijaca kluba napisu saopstenje da zele skupstinu kako je trebalo biti po pravilima. Jer su isto tako napisali saopstenje kada se Azmir tjerao da se ne mjesa sport u politiku, a vecinom su mrtvi SDP fanatici. Eto kao sto je navedeno cilj je napredak kluba i stabilan klub, onda neka traze skupstinu.

Ako imaju i trunku realnosti jer ne pisu sada nista kada ovi poltroni vode klub, dovode trenere, u odboru sjede ljudi koji po statutu ne bi trebali, otpisuju igrace. Vjerovatno jel sada cekamo i januar da pocnu sklapati i igracku slagalicu. Ono nece ni biti skupstine, dodjite na stadion podrzite Slobodu jer je ona veca od nas, a Faraon i stranka veca od Slobode.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 okt 2016, 20:02

solinas je napisao/la:
Sportimo je napisao/la:Ma to Solinas ne računam...mislim da me razumiješ...kaže ljubav,dao toliko i toliko...pa čovjek u Bosni kad ima pune džepove para neda mu se djetetu za sladoled dati...niko,ama baš niko nije lud uložiti novac bez razloga...sve je to biznis,politika...i stalno se ponavlja priča "navijača" ja bih ovako,onako...stipu to...bujrum utakmica,organizacija...Jasmina ne gotovim toliko,al druže Tuzla od njegovog mandata puno toga novog ima...još malo da pokrene industrijski sektor pa da se zaposle ljudi u industriji,a ne samo turizmu bilo bi dobro...puno sreće u nastavku...
Bilo koga ovdje boli dupe za Jasmina a i za izbore.
Komentarisalo se u sklopu toga jer je direktno vezano za Slobodu.Uradio je on dobrih stvari ali i losih.Kao i vecina politicara.
Medjutim sav taj novac koji se izdvaja za stadion (350 000 godisnje )moze usmjeriti u grad i gradjane a stadion dati na koncesiju klubu na 99 godina (Zrinjski uradio).
Promjenom statuta kluba i pretvaranjem u dionice i ulagacka prava takodjer bi grad ustedio jer ne bi izdvajao mjesecnu transu.
Godisnje skoro 600 000 km za te dvije stavke.
Medjutim iz njima znanih razloga ne zele i ne daju,a morace kada tada dzaba se koprcaju.
Naravno da te razumijem,zamisli sebe da si imucan i predsjednik si kluba,mjesecno izdvajas 100 000 i zelis napredak,naravno.
I onda o tvojoj sudbini odlucuju ljudi u skupstini koji ne doprinesu klubu ni jednu marku.....sastanu se jednom u godini ili dva puta i palamude sta treba i kako treba a kada je uloziti corak. Cemu sluzi skupstina sta rade oni....
Koliko je skupstina Slobode kao organ tijelo kluba,finansijski doprinijelo klubu....recicu ti ja,osim Nerke Bonija niko ni MARKU....
Neka naprave da se stolica u skupstini placa 3000 km godisnje ja cu prvi platiti a znam i trojicu samo sa ovog foruma koji bi to platili...ogromne pare bi tako priskrbili,ali ne oni sjede tamo da ih sve istreses nece 500 km ispasti a odlucivali bi o klubu.fuj
Solinas brate često si u pravu ali sad definitivno nisi kad govoris o doprinosu skupštinara u novcu za Slobodu.Nermin Čolić pomaze i svaka mu cast, hvala mu,ali on je član UG Prijatelji.UG ima jos 6-7 članova skupštine i svi oni su odradili veliki posao.Donijeli novac veliki u klub.Zavrsili projekat 100 firmi za Slobodu.vrijednost reklamnog ugovora 1500,2000,2500,5000,10000i 11000KM,akcijom donijeli minimalno 150000KM.Zadnje 2 sezone organizovali,distribuirali i prodavali sezonske na ulici u klubu,po firmama cifra oko 70-80000km,napravili par donacija po 1500Km na samom stadionu predali iste.Odradili akciju(bilbordi i led reklame za projekat zlatna karika).vodili glavnu riječ na onom skupu 5 do 12 na istoku!! itd itd.Znaci oni su svoja mjesta u skupštini debelo pretplatili.I takvi trebaju.svaka njima čast a sve volonterski.Sve ovo se moze provjeriti na njihovoj stranici Ug.Čak ima imenom i prezimenom koliko je ko dao donacija i članarine sto je u ova lopovska vremena ravno čudu golemomee :thumbup: :thumbup:
takvi ljudi trebaju klubu,koji daju,volontiraju a ne kradu!!Pa i sam Azmir ih je u zadnjim izlaganjima stalno hvalio kako su pomogli klubu!!Hvala im i u moje ime.
Davno su trazili skupštinu kluba,dok je Azmir bio tu.Nije do njih,zna se ko moze a NEĆE da sazove skupštinu.Pisali li su o svemu ovome prije par mjeseci nego sto se desilo.
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 okt 2016, 21:21

Druze to su pojedinci iz UG i svaka im cast...vjeruj...
Ja govorim o skupstini kao cjelini kao organu kluba.
Nemoj da se ljutis,ne umanjujem njihov rad vjeruj ali kolicina novca koji spominjes je debeloo manja,iako svaka cast i na tome.
A Boni bi se yebao da mu ne udje,odbio je da bude predsjednik skupstine odbio da bude u UO...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 okt 2016, 21:43

Nije manja samo je veca!!
Tu nisam spomenuo njihov sngazman oko pripreme tekme u Zenici,koliko su para ustedili klubu dok su bili angazovani kao redari,koliko su novca ustedili na medicinskim uslugama vjeruj prema mojim saznanjima cifre koje sam naveo samo mogu biti vece
Za bonija mislim da je veliki slobodas a taj odnos njega i Azmira ne mogu komentarisati jer ne znam detalje
I ne ljutim se na tebe jer se slazem sa tobom u 99% slucajeva
Imam jarana koji je blizak vrhu UG i sve sto oni rade je extra.Ima i gresaka al ljudi grijese bez te namjere

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 okt 2016, 21:50

Ekreme imal kakvih dobrih info, hocel ih bit :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 okt 2016, 21:53

NjonjoVam je napisao/la:Nije manja samo je veca!!
Tu nisam spomenuo njihov sngazman oko pripreme tekme u Zenici,koliko su para ustedili klubu dok su bili angazovani kao redari,koliko su novca ustedili na medicinskim uslugama vjeruj prema mojim saznanjima cifre koje sam naveo samo mogu biti vece
Za bonija mislim da je veliki slobodas a taj odnos njega i Azmira ne mogu komentarisati jer ne znam detalje
I ne ljutim se na tebe jer se slazem sa tobom u 99% slucajeva
Imam jarana koji je blizak vrhu UG i sve sto oni rade je extra.Ima i gresaka al ljudi grijese bez te namjere

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma kada nadjem vremena (sada bas nemogu se samo na forum koncentrisati)jedno pola sata na pp cemo.
Efenktivnog novca cistog jedno 60-70 hiljada do sada su isposlovali najvise nazalost zbog reprograma nekog manjih dugova pa vecina reklama je stajala "nako"...kada bi i to racunali slozio bi se sa tobom donekle....kasnije cemo detaljnije brate na pp.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 okt 2016, 22:01

Chinaglia je napisao/la:Ekreme imal kakvih dobrih info, hocel ih bit :kafa:
Chini samo cu kratko reci da sam optimista,ali treba malo proći vremena da svi malo popuste :thumbup: :thumbup:
Imas pozzz od Ekree
DRŽAVA TUZLA!!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 12 okt 2016, 22:15

Neće Azmir doći neće nikada
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 okt 2016, 22:23

intercontinental je napisao/la:Neće Azmir doći neće nikada
Da se pojedini pitaju i ne bih zaista,ali ne pitaju se nista.
Neka dodje ko god ce od Slobode napraviti stabilan i uspjesan klub,bez dugova.
Je li posteno :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 okt 2016, 22:24

Zar nisu Azimr i Bony zajedno..otkud sad to da su na suprotnim stranama?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 okt 2016, 22:37

solinas je napisao/la:
Pa sto nije Azmir umjesto 3 miliona u ekipu bez trofeja,mini pripreme i sve ostale stvari iskesirao saniranje duga,bio bi besmrtan :D a 600k koje se dobija od opstine je po primjeru Radnika i vise nego dovoljno da se docepamo Evrope..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 12 okt 2016, 22:46

Evo Vlado kaze kako za Subica cetnika nema mjesta u ekipi.Podrska Joksimovica je u ovom trenutku bitnija neg igra nekog narkosa iz rs-a :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 okt 2016, 22:48

Slatinash_7 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Pa sto nije Azmir umjesto 3 miliona u ekipu bez trofeja,mini pripreme i sve ostale stvari iskesirao saniranje duga,bio bi besmrtan :D a 600k koje se dobija od opstine je po primjeru Radnika i vise nego dovoljno da se docepamo Evrope..
Da si ti on da li bi to uradio,to je iz inata odbio svi se lupaju kako je Sloboda gradski klub pa kada je gradski i "sviju nas"onda izvolite gospodo gradska doprinesite klubu.haha
Duboka tema a prezvakana sto puta :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 okt 2016, 22:53

Slatinash_7 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Jest jasta, nismo mi Radnik. Radnik ima Krstajica, zna covjek Boga oca. Poprica sa svakim trenerom i igracom jaranski i nagovori ga da igra za 500 evrica.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 okt 2016, 23:32

@solinas
nebi ni ja to platio,ali moras shvatiti sta su tvoje zelje,da dodje covjek koji ce napraviti stabilan klub bez dugova,a ni Azmir to nije uradio..takav klub mogu napraviti samo ljudi koji su na vlasti tj koji su dio skupstine kao najvazniji organ kluba..e sad,posto mi znamo da se to nikad za nikad nece desiti,treba nam covjek s parama,dakle to je bio Azmir,al je covjek totalno profulao ulaganje para..
To sto Radnik ima Krtajica je dobar pokazatelj da se moze uspjeti,ko je nama kriv sto nemamo takvog covjeka vec Azmir tri miliona davao na Karice,Lazarevske i ostale igrace..
Slatina Bog i batina

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 okt 2016, 23:51

Slatinash_7 je napisao/la:@solinas
nebi ni ja to platio,ali moras shvatiti sta su tvoje zelje,da dodje covjek koji ce napraviti stabilan klub bez dugova,a ni Azmir to nije uradio..takav klub mogu napraviti samo ljudi koji su na vlasti tj koji su dio skupstine kao najvazniji organ kluba..e sad,posto mi znamo da se to nikad za nikad nece desiti,treba nam covjek s parama,dakle to je bio Azmir,al je covjek totalno profulao ulaganje para..
To sto Radnik ima Krtajica je dobar pokazatelj da se moze uspjeti,ko je nama kriv sto nemamo takvog covjeka vec Azmir tri miliona davao na Karice,Lazarevske i ostale igrace..
Azmir je samo Ciri dao par stotina hiljada,i skoro 700 000 na dugove....naravno bilo je i reprograma,dogovora otpisa tipa daj mi 50 000,50 000 ti halalim i tako to.Na taj nacin je regulisano oko 3,6 mil duga.
Lako je Krstajicu kada nemaju visemilionski dug kao sto je Azmir morao da misli na te stvari. Vi mislite da je on spiskao 3 mil na igrace pa da je to tako mi ne bi evropu igrali,nego uzeli duplu krunu.
Svejedno,nije profulao nista,on je morao tako inace nebi se ni takmicili.
Pa dva sata pred utakmicu ljudi ucjenjuju poput Jogeta daj sve pare. ..par puta odigravanje utakmica bilo upitno. ..nebitno vidjecemo sta nosi buducnost.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 okt 2016, 23:55

Pa eto spiskao je 70 hiljada na Karica a sta je dobio,vidi para sto je Ciri dao..ja samo govorim da je on te pare trebao tusnuti u reprogram,skinuti ga s grbace a grad koliko da para da se od toga sastavlja ekipa,tako bi najbolje bilo za Slobodu..Ovako su sanirani naravno neki dugovi,doslo se blizu trofeja al dzaba to sve kad je ostavljen klub u rasulu..
Slatina Bog i batina

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 okt 2016, 00:02

Slatinash_7 je napisao/la:Pa eto spiskao je 70 hiljada na Karica a sta je dobio,vidi para sto je Ciri dao..ja samo govorim da je on te pare trebao tusnuti u reprogram,skinuti ga s grbace a grad koliko da para da se od toga sastavlja ekipa,tako bi najbolje bilo za Slobodu..Ovako su sanirani naravno neki dugovi,doslo se blizu trofeja al dzaba to sve kad je ostavljen klub u rasulu..
Kako brate u rasulu....kojem rasulu.pa rekose privrednici sve je uredu.sta je trebao ostaviti im i para malo...Karic pa Karic.....
Dao je priblizno toliko i Ahmetovicu,nije bas fulao,Stjepanovic, Ivetic,Kostic,Zeba....ako se fulao sa Karicem pa sta....Fula i Real jbg.
Covjek kada je preuzeo Slobodu rekao je da ga porez i dug drzavi ne zanima.Jasmin kaze mi cemo rjesiti nasi pravnici ce rjesiti....imali su od tada koliko vremena....i sta bi....
Nicija nije za ramazana.....kazem ti sve ima svoje.
Lako je meni i tebi talahat sta je Azmir mogao sa svoja tri miliona boli nas k. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.