znaci necete se ni cuti, ni vidjetiNeandertalac je napisao/la:Izdominiracemo vas na terenu, a posebno na tribinama.
Kao i uvijek
Sarajevo vs Zeljeznicar
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma bjezi, ne budali. Nema vas, moljakate se po faceu da dodje rajaTobeYarabi je napisao/la:znaci necete se ni cuti, ni vidjetiNeandertalac je napisao/la:Izdominiracemo vas na terenu, a posebno na tribinama.
Kao i uvijek
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ispunicemo istok, zapad i sjever, do posljednjeg mjestaNeandertalac je napisao/la:Ma bjezi, ne budali. Nema vas, moljakate se po faceu da dodje rajaTobeYarabi je napisao/la:znaci necete se ni cuti, ni vidjetiNeandertalac je napisao/la:Izdominiracemo vas na terenu, a posebno na tribinama.
Kao i uvijek
- Neandertalac
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
samo se ti cerekaj, a potpis ti je spreman..
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Znam da su vas nakon poslijednjeg derbija rastavili u Ginisu. Hoce li opet?pitic je napisao/la:Hoćete se opet razdvajati na Ciglanama
HZ, ne brze od zivota !
Ponovo se brane ološi i priželjkuju se razbijene glave i uništeni kafići.
Bit će tako dok ne padne mrtva glava, pa će onda svi biti kao ujedinjeni - ići će se po mezarima, nosit će se vijenac i onda, kao po matrici, udri po onom ko nije tvoj i brani idiote koji prave rusvaj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Poslije Mostarskog jedan od zanimljivih duela u pl BIH
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Gazi netrofejniji, mladji, neuspjesniji klub siromasnije tradicije !
Gazi kvaziradnički klub na čelu sa kamatarsko-ratnoprofiterskim vodstvom.
SRETAN BROJ - 1725
- MocMahale444
High puko Sejla **** ti pisalo sta uradi od insana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Opet ce vas Stevo isprskati 
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
High je napisao/la:Ponovo se brane ološi i priželjkuju se razbijene glave i uništeni kafići.Bit će tako dok ne padne mrtva glava, pa će onda svi biti kao ujedinjeni - ići će se po mezarima, nosit će se vijenac i onda, kao po matrici, udri po onom ko nije tvoj i brani idiote koji prave rusvaj.
bravo, ne treba nama u gradu sarajevu beogradski mentalitet, to je bolesno. kako cu ja sada svoje dijete da povedem na tekmu, kad znam da 5-10 pored mene se tuku, mlate i ganjaju jer navijaju za drugi klub? to ne zelim vidjeti. isto tako ne zelim vidjeti huliganizam, kao na proslom derbiju, gdje se rusi i unistava stadion. ali vidjeli smo kako nam grad funkcionise sto se tice sigurnosti, pa tako i ova utakmica. iskreno se nadam da nece biti belaja na tekmi, pa i prije i poslije utakmice.High je napisao/la:Ponovo se brane ološi i priželjkuju se razbijene glave i uništeni kafići.Bit će tako dok ne padne mrtva glava, pa će onda svi biti kao ujedinjeni - ići će se po mezarima, nosit će se vijenac i onda, kao po matrici, udri po onom ko nije tvoj i brani idiote koji prave rusvaj.
Zbog tih stvari se i smanjila posjeta ne samo na derbiju nego na svakoj utakmici premijer lige.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da se ne lazemo. Uzasan kvalitet fudbala i jos gori uslovi infrastrukture, najvieci su uzrok sto se na stadionima svi medjusobno poznajuclub21 je napisao/la:Zbog tih stvari se i smanjila posjeta ne samo na derbiju nego na svakoj utakmici premijer lige.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sjeti se prije 15 godina onih ekipa. Uvjeten sam da smo slabiji za 50% trenutno, kvalitetom. Pa samo kad skontas koliko je igraca skolovanih prije rata igralo, Said otisao u bundes ligu, Skoro u Marsej, Beslija, Muratovic, Turkovic, znaci gledali su nas, bilo neke kvalitete imao si sta vidjeti.Evander je napisao/la:Da se ne lazemo. Uzasan kvalitet fudbala i jos gori uslovi infrastrukture, najvieci su uzrok sto se na stadionima svi medjusobno poznajuclub21 je napisao/la:Zbog tih stvari se i smanjila posjeta ne samo na derbiju nego na svakoj utakmici premijer lige.
Sada kaze boom, dolazi igrac, on jadnik trcat ne zna
Sjecas se onog iz Leotara, zaboravih ime. On bi u ovoj Ligi dao 70 golova, sam
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Stojnovic ako se dobro sjecam.
Plus, dodao bih jos nesto. Poslije rata smo bili i zeljni fudbala. Nisi mogao pratiti 40 utakmica putem tv-a preko vikenda.
Sada kada je raji sve dostupno, malo ko zeli trositi vrijeme i novac za fakat nekvalitet i neuslove. Ono sto se prikazuje na utakmica vrijedja inteligenciju svakog onog ko je izdvojio slobodno vrijeme, platio da to gleda, pritom se najcesce sledio i pokisao.
Mene nedavno napadose kad rekoh da je ova liga 12 potpuni promasaj za sad. Ne kazem da je sistem od 12 ekipa kriv za to, ali realno nikad slabija liga nije bila. Posjete se nisu niti sekunde popravile. U Europi nam klubovi nikad gore nisu prolazili. Mladih igraca gotovo i da nema.
Plus, dodao bih jos nesto. Poslije rata smo bili i zeljni fudbala. Nisi mogao pratiti 40 utakmica putem tv-a preko vikenda.
Sada kada je raji sve dostupno, malo ko zeli trositi vrijeme i novac za fakat nekvalitet i neuslove. Ono sto se prikazuje na utakmica vrijedja inteligenciju svakog onog ko je izdvojio slobodno vrijeme, platio da to gleda, pritom se najcesce sledio i pokisao.
Mene nedavno napadose kad rekoh da je ova liga 12 potpuni promasaj za sad. Ne kazem da je sistem od 12 ekipa kriv za to, ali realno nikad slabija liga nije bila. Posjete se nisu niti sekunde popravile. U Europi nam klubovi nikad gore nisu prolazili. Mladih igraca gotovo i da nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.