Moj Virto, vjerujes li ti svojim ocima!?Virtu4l je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Hajrovic igra veoma dobro za reprezentaciju, Visca i Lulic mu na krilnim pozicijama prismrditi ne mogu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Moj Virto, vjerujes li ti svojim ocima!?Virtu4l je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Hajrovic igra veoma dobro za reprezentaciju, Visca i Lulic mu na krilnim pozicijama prismrditi ne mogu.
Covjek je pokazao u 20 minuta protiv Kipra sta zapravo krilo treba da radi. Dva opasna suta i jedno prelijepo proigravanje na Dzeku koji sam izlazi na golmana. Kada se sjetim samo njegove igre u pripremnim utakmicama za SP, pa ono je bio melem za oci, ne mogu prezaliti sto nije znao bolje odabrati klub.bhsport je napisao/la:Ma opet ga nema nigdje u odbrani, nije on toliko moderno krilo jer se ne vraća nazad. Ali naprijed mu niko ravan nije jer zna preci 1 na 1 što Visca nikad znati neće.
Ma vjerujem i ima dosta istine u ovome što govori. Smijem se zato što ga nema po par godina dok Izet grije tribine, pa se odmah pojavi kad se desi nešto kao sinoć.Beduin je napisao/la:Moj Virto, vjerujes li ti svojim ocima!?Virtu4l je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Hajrovic igra veoma dobro za reprezentaciju, Visca i Lulic mu na krilnim pozicijama prismrditi ne mogu.
DonCorleone je napisao/la:Covjek je pokazao u 20 minuta protiv Kipra sta zapravo krilo treba da radi. Dva opasna suta i jedno prelijepo proigravanje na Dzeku koji sam izlazi na golmana...bhsport je napisao/la:Ma opet ga nema nigdje u odbrani, nije on toliko moderno krilo jer se ne vraća nazad. Ali naprijed mu niko ravan nije jer zna preci 1 na 1 što Visca nikad znati neće.