Ja govorim sta je bolje za Slobodu da je uradio,reprogram je Slobodin najveci problem,igracki kadar i ovo ostalo je moglo i trebalo cekati..solinas je napisao/la:Kako brate u rasulu....kojem rasulu.pa rekose privrednici sve je uredu.sta je trebao ostaviti im i para malo...Karic pa Karic.....Slatinash_7 je napisao/la:Pa eto spiskao je 70 hiljada na Karica a sta je dobio,vidi para sto je Ciri dao..ja samo govorim da je on te pare trebao tusnuti u reprogram,skinuti ga s grbace a grad koliko da para da se od toga sastavlja ekipa,tako bi najbolje bilo za Slobodu..Ovako su sanirani naravno neki dugovi,doslo se blizu trofeja al dzaba to sve kad je ostavljen klub u rasulu..
Dao je priblizno toliko i Ahmetovicu,nije bas fulao,Stjepanovic, Ivetic,Kostic,Zeba....ako se fulao sa Karicem pa sta....Fula i Real jbg.
Covjek kada je preuzeo Slobodu rekao je da ga porez i dug drzavi ne zanima.Jasmin kaze mi cemo rjesiti nasi pravnici ce rjesiti....imali su od tada koliko vremena....i sta bi....
Nicija nije za ramazana.....kazem ti sve ima svoje.
Lako je meni i tebi talahat sta je Azmir mogao sa svoja tri miliona boli nas k.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Pa rekao sam ti zasto nije,niti bi to iko uradio a da nije njegov klub .Covjek voli Slobodu i uloziti nesto i uzivati u odredjenim rezultatima je jedno,a to sto ti govoris,vratiti dugove drzavi sto je neko pokrao je sasvim drugo...a nije njegovo.
Dugove igracima je vracao jer je insan i smatra to "posteno"zaradjenim parama,a vracati dugove sto je neko pokrao pa nije budala.Princip jbg.
Dugove igracima je vracao jer je insan i smatra to "posteno"zaradjenim parama,a vracati dugove sto je neko pokrao pa nije budala.Princip jbg.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakvih sve debila ima, pa to je strasno!!!Suljo20002 je napisao/la:Evo Vlado kaze kako za Subica cetnika nema mjesta u ekipi.Podrska Joksimovica je u ovom trenutku bitnija neg igra nekog narkosa iz rs-a
- Beduin
- Kontakt:
Ko je blizak Omladinskom pogonu, koji trener je dobio ovih dana otkaz iz pionira ili predpionira, Denis, Damir, taki nekako?
I to zbog kurvaluka uhvacen pa drama nastala, wahaha.
I to zbog kurvaluka uhvacen pa drama nastala, wahaha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Klošari juče uplatili ratu od 190 00 maraka prema poreznoj upravi da im ne bi bio blokiran račun i da bi mogli od UEFA povući pare od evrope.. Sad se ima za ratu... crknite klošari
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj u kakva govfna guraju klub krv ti yebem ....
Nevjerovatno sta rade a kada izadje na vidjelo prekasno ce biti reagovat. ....umrite klosari....
- Probisvjet
- Kontakt:
Majku im yebem kurvanjsku! Svjesno su isli da Azmira maknu jer nije dopustao lopovluk i taljenje! Eto istine zasto je dao Azmir ostavku. Lafo zbog SDA i izbora. Azmire aktiviraj pozajmicu i rasturi ih!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Apsolutno se slazem. Trebao je otplatiti reprogram a dovodjenje igraca, njihovu isplatu kao i brigu o rezultatima ostaviti dokazanim strucnjacima i sportskim radnicima iz te oblasti. Nakon par godina kad se opet akumulira milionski dug nek dodje i ponovi proces. Ali ne, hoce seljak o svemu da odlucuje...Slatinash_7 je napisao/la:Pa eto spiskao je 70 hiljada na Karica a sta je dobio,vidi para sto je Ciri dao..ja samo govorim da je on te pare trebao tusnuti u reprogram,skinuti ga s grbace a grad koliko da para da se od toga sastavlja ekipa,tako bi najbolje bilo za Slobodu..Ovako su sanirani naravno neki dugovi,doslo se blizu trofeja al dzaba to sve kad je ostavljen klub u rasulu..
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam saglasan, ako nije mogla seoska varalica otplatiti tudji dug i ostaviti 500k makar da strucnjaci raspolazu sa tim, kao sto znaju dokazano sa parama, onda neka se goni iz svetinje. Ovo je gradski klub, klub svih nas, a seljak hoce Evropu da igramo i deremo guzove sarajlijama samo iz nekig njegovog inata, a briga ga nije za dugove Davuda i kompanije.pj88 je napisao/la:Apsolutno se slazem. Trebao je otplatiti reprogram a dovodjenje igraca, njihovu isplatu kao i brigu o rezultatima ostaviti dokazanim strucnjacima i sportskim radnicima iz te oblasti. Nakon par godina kad se opet akumulira milionski dug nek dodje i ponovi proces. Ali ne, hoce seljak o svemu da odlucuje...Slatinash_7 je napisao/la:Pa eto spiskao je 70 hiljada na Karica a sta je dobio,vidi para sto je Ciri dao..ja samo govorim da je on te pare trebao tusnuti u reprogram,skinuti ga s grbace a grad koliko da para da se od toga sastavlja ekipa,tako bi najbolje bilo za Slobodu..Ovako su sanirani naravno neki dugovi,doslo se blizu trofeja al dzaba to sve kad je ostavljen klub u rasulu..
Odlazi iz svstinje, seoska varalice, dug pisljivi nisi mogao isplatiti. Ovako se sad vojnici kluba ponovo moraju handriti, a mogli su biti rahat bez reprograma i potraznji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nije nego je trebao posudit 3 miliona za reprogram kad se vec toliko k.urci da voli Slobodu ovo ono..a ono sto grad uplati recimo do 1.6 de se ulozi uigracki kadar,pa kakav god on bio..jer bi nam to 1000 puta vise valjalo nego ovo drugo mjesto,izgubljeno finale kupa,neka pojacanja a 2000 ljudi na stadionu,jednostavno meni ovo sto je on uradio nema smisla..i naravno da covjek ima puno pravo da odbije placati dugove,al je on te dugove selektivno odbio platiti,znaci necu poreznoj a hocu Jogetu koji je dobio 30k na ruke a kroz platu nista pa mu ja dam 15 da nam oprosti onih imaginarnih 15..i te su pare ukradene,al hajde,sta je tu je..pj88 je napisao/la:Apsolutno se slazem. Trebao je otplatiti reprogram a dovodjenje igraca, njihovu isplatu kao i brigu o rezultatima ostaviti dokazanim strucnjacima i sportskim radnicima iz te oblasti. Nakon par godina kad se opet akumulira milionski dug nek dodje i ponovi proces. Ali ne, hoce seljak o svemu da odlucuje...Slatinash_7 je napisao/la:Pa eto spiskao je 70 hiljada na Karica a sta je dobio,vidi para sto je Ciri dao..ja samo govorim da je on te pare trebao tusnuti u reprogram,skinuti ga s grbace a grad koliko da para da se od toga sastavlja ekipa,tako bi najbolje bilo za Slobodu..Ovako su sanirani naravno neki dugovi,doslo se blizu trofeja al dzaba to sve kad je ostavljen klub u rasulu..
Slatina Bog i batina
Nego neki dan sjedim na dorucku u jednoj sarajevskoj buregdžinici s rođakom jednim starijim, i dolazi neke njegove komšije s kojim on ujutro pije kafu, jedan Sarajlija, i jedan Sančo, elem nako neka priča, kad kaže Sančo, imam ja prijatelja, samo u Tuzli ga nešto ne vole, ne znam što. Reko ko ti je prijatelj, kaže on, ma možda si čuo ima fabriku lijekova Davud. Reko druže sad kad bi počeo ne bi sutra završioBeduin je napisao/la: I ja sam saglasan, ako nije mogla seoska varalica otplatiti tudji dug i ostaviti 500k makar da strucnjaci raspolazu sa tim, kao sto znaju dokazano sa parama, onda neka se goni iz svetinje. Ovo je gradski klub, klub svih nas, a seljak hoce Evropu da igramo i deremo guzove sarajlijama samo iz nekig njegovog inata, a briga ga nije za dugove Davuda i kompanije.
Odlazi iz svstinje, seoska varalice, dug pisljivi nisi mogao isplatiti. Ovako se sad vojnici kluba ponovo moraju handriti, a mogli su biti rahat bez reprograma i potraznji.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto nije BeVba iskesirao dug KK Sloboda? Onda bi mu djaba ugradili spravicu pod jezik da moze reci slovo V, odnosno R.Slatinash_7 je napisao/la: Pa sto nije Azmir umjesto 3 miliona u ekipu bez trofeja,mini pripreme i sve ostale stvari iskesirao saniranje duga,bio bi besmrtana 600k koje se dobija od opstine je po primjeru Radnika i vise nego dovoljno da se docepamo Evrope..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jao jeste pametni braćo draga, pa da je otplatio dug, zar mislite da bi grad jednu konvertibilnu marku prebacio Slobodi?
Daj ne budite djeca, pa nisu htjeli da uplaćuju ovo za što su se ugovorom vezali, a kamo li da plaćaju igrače.
Nedao nam dragi Bog da je tako bilo, igrači bi nam konstantno bili u štrajku i raspadu, zbog ne izmirenih obaveza prema njima od strane grada, pa bi opet bilo daj Azmire, pa ćemo mi tebi nešto prebaciti i td. Nije Azmir vesla sisao, zna on veoma dobro s kim je radio i ko su ove hijene iz grada!
Pozdrav za sve istinske navijače Slobode!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Daj ne budite djeca, pa nisu htjeli da uplaćuju ovo za što su se ugovorom vezali, a kamo li da plaćaju igrače.
Nedao nam dragi Bog da je tako bilo, igrači bi nam konstantno bili u štrajku i raspadu, zbog ne izmirenih obaveza prema njima od strane grada, pa bi opet bilo daj Azmire, pa ćemo mi tebi nešto prebaciti i td. Nije Azmir vesla sisao, zna on veoma dobro s kim je radio i ko su ove hijene iz grada!
Pozdrav za sve istinske navijače Slobode!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- JohnCleese
- Kontakt:
Svi bi Azmirovim k.urcem koprive mlatili 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Gledaj sta rade covjeku za njegove pare ga yebu i govore sta je trebao.
Ili ste premladi ili namjerno to radite, ovaj slatinas ne kopca izgleda....Joge ima presudu covjece i dolazi nam obavijest ako ne uplatimo cijeli iznos suspenzija i necemo igrati oduzimanje bodova i td itd. ..Azmir mu nudi reprogram na nekoliko rata hoces da ga citiram "Boli me kur.ac sta vi morate i sta hocete ba,ja hocu sada 20 000 na sto,boli me k sto ce vas suspendovat"
E tako kaze Joge. ..Svaka druga vam je Azmir je trebao ovo trebao ono pogrijesio tu pa tu
Pa ko nas je doveo u ovu situaciju da zaglibimo o njima malo pisite jer ti isti i njima slicni ponovo ulaze u klub......
Kako smo nezahvalan narod u pm.
Ili ste premladi ili namjerno to radite, ovaj slatinas ne kopca izgleda....Joge ima presudu covjece i dolazi nam obavijest ako ne uplatimo cijeli iznos suspenzija i necemo igrati oduzimanje bodova i td itd. ..Azmir mu nudi reprogram na nekoliko rata hoces da ga citiram "Boli me kur.ac sta vi morate i sta hocete ba,ja hocu sada 20 000 na sto,boli me k sto ce vas suspendovat"
E tako kaze Joge. ..Svaka druga vam je Azmir je trebao ovo trebao ono pogrijesio tu pa tu
Pa ko nas je doveo u ovu situaciju da zaglibimo o njima malo pisite jer ti isti i njima slicni ponovo ulaze u klub......
Kako smo nezahvalan narod u pm.
Yebat ce ih Azmir sve u proljece
Slatinasha prvog [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slatinasha prvog [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Gdje ti je tu logika? Hajde se postavi u njegove cipele. Znači, ti bi otplatio dug koji su nabile prethodne uprave na mobitele i žestoka pića, a imaš šanse da nakon što to odradiš te šutnu iz kluba ko smrdljivu čarapu? Stvarno, čitam tvoje postove druže i ne kontam kojom se logikom vodiš. Ti dugovi što je on plaćao su se morali odmah platiti, inače ide suspenzija, pa ti gledaj odakle vedro - nema ti igrati! Ne zagovaram Azmira, boli me K da dođe osuđeni kriminalac u klub, samo da uloži pare i da sve profunkcioniše. Ali morao sam se upaliti na ovo, čuj, on da dug vraća poreznoj. Sloboda je gradska, ima grad da ga vraća jer je grad i postavljao te ljude koji su nabili dug. Nema tu priče više.Slatinash_7 je napisao/la:Nije nego je trebao posudit 3 miliona za reprogram kad se vec toliko k.urci da voli Slobodu ovo ono..a ono sto grad uplati recimo do 1.6 de se ulozi uigracki kadar,pa kakav god on bio..jer bi nam to 1000 puta vise valjalo nego ovo drugo mjesto,izgubljeno finale kupa,neka pojacanja a 2000 ljudi na stadionu,jednostavno meni ovo sto je on uradio nema smisla..i naravno da covjek ima puno pravo da odbije placati dugove,al je on te dugove selektivno odbio platiti,znaci necu poreznoj a hocu Jogetu koji je dobio 30k na ruke a kroz platu nista pa mu ja dam 15 da nam oprosti onih imaginarnih 15..i te su pare ukradene,al hajde,sta je tu je..pj88 je napisao/la:Apsolutno se slazem. Trebao je otplatiti reprogram a dovodjenje igraca, njihovu isplatu kao i brigu o rezultatima ostaviti dokazanim strucnjacima i sportskim radnicima iz te oblasti. Nakon par godina kad se opet akumulira milionski dug nek dodje i ponovi proces. Ali ne, hoce seljak o svemu da odlucuje...Slatinash_7 je napisao/la:Pa eto spiskao je 70 hiljada na Karica a sta je dobio,vidi para sto je Ciri dao..ja samo govorim da je on te pare trebao tusnuti u reprogram,skinuti ga s grbace a grad koliko da para da se od toga sastavlja ekipa,tako bi najbolje bilo za Slobodu..Ovako su sanirani naravno neki dugovi,doslo se blizu trofeja al dzaba to sve kad je ostavljen klub u rasulu..
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Azmir je trebao da daje pare,a da carsijaneri odlucuju sta ce se radit..ugasit nas podhitno 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uplate 200 hiljada da mahnu 200 do 400staragarda je napisao/la:Klošari juče uplatili ratu od 190 00 maraka prema poreznoj upravi da im ne bi bio blokiran račun i da bi mogli od UEFA povući pare od evrope.. Sad se ima za ratu... crknite klošari
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja pisem sta je bolje za Slobodu da je on uradio sa tih para a ne sta je bolje za njega,jer mi puca ona stvar za njim i njegovim parama,mene interesuje Sloboda,a ovo sto je on uradio sa Slobode je kratkorocno dobro,dugorocno evo vidimo sta smo dobili..svi bi vi nekog da dodje s parama,eto imali smo Azmira pa nista,nama treba neko da dodje i da vrati dug sa tim parama jer nam je sve ostalo pisanje u vjetar..
Slatina Bog i batina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.