Stanje fudbala u Ex-Yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Stanje fudbala u Ex-Yu drzavama
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
KayserSose
- Kontakt:
Hrvatska bi trebala na SP, Srbija ima dobre šanse, BIH i možda Slovenija će u borbu za dodatne kvalifikacije, Crna Gora će vjerovatno opasti, Makedonija je već otpala, kao i Kosovo koje su omaškom u članku zaboravili spomenuti.
Nikada više od 2 ex-Yu reprezentacije nisu bile na istom velikom turniru:
96 - Hrv
98 - Hrv, Jug
00 - Jug, Slo
02 - Hrv, Slo
04 - Hrv
06 - Hrv, Scg
08 - Hrv
10 - Srb, Slo
12 - Hrv
14 - Hrv, BiH
16 - Hrv
Nikada više od 2 ex-Yu reprezentacije nisu bile na istom velikom turniru:
96 - Hrv
98 - Hrv, Jug
00 - Jug, Slo
02 - Hrv, Slo
04 - Hrv
06 - Hrv, Scg
08 - Hrv
10 - Srb, Slo
12 - Hrv
14 - Hrv, BiH
16 - Hrv
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Gledam sada ovaj poredak za zlatnu kopacku evrope i taman sto sam nekako "svario" da strijelci iz francuske lige imaju koeficijent 1.5 u odnosu na portugalce koji imaju 2, sokira me cinjenica da srpska i hrvatska liga imaju isto koeficijent 1.5 kao i francuzi

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A svejedno niti jedan igrac iz Hrv i Srb niti blizu kopackemarconato je napisao/la:Gledam sada ovaj poredak za zlatnu kopacku evrope i taman sto sam nekako "svario" da strijelci iz francuske lige imaju koeficijent 1.5 u odnosu na portugalce koji imaju 2, sokira me cinjenica da srpska i hrvatska liga imaju isto koeficijent 1.5 kao i francuzi![]()
![]()
HRV
Ejupi (Osijek) 11 golova
SRB
Leonardo (Partizan) 13 golova
FRA
Cavani (PSG) 27 golova
A jbg, jake odbrane se igrajuRazbojnik je napisao/la:
A svejedno niti jedan igrac iz Hrv i Srb niti blizu kopacke![]()
HRV
Ejupi (Osijek) 11 golova
SRB
Leonardo (Partizan) 13 golova
FRA
Cavani (PSG) 27 golova
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Gledaj u Makedonije spisak protiv Spanije
...pozvali cetvoro djecurlije u veznom redu,dvojica 16 godina(Churlinov iz u19 Kolna a jedan Rustemoski iz u18 Grasshopersa ) i dvojica 17 (Atanasov iz Pandev Akademije i Elmas koji sam cuo da je megatalent iz Rabotnickog).....zanimljivo da su haman izgubili vjeru u svoje igrace,jer realno nema tu ni dvojice koji su prosjecni osim Pandeva pa forsiraju nazor omladinu da koliko toliko mogu izaci sa zacelja FIFA rang liste
Pa forsiraju svoju omladinu zato što imaju kvalitet u toj omladini. U21 selekcija Makedonije igra u junu Europsko prvenstvo dok naši mogu samo gledati na tv-u i skupljati po koji bod u kvalifikacijama.PrinceofVeresija je napisao/la:Gledaj u Makedonije spisak protiv Spanije...pozvali cetvoro djecurlije u veznom redu,dvojica 16 godina(Churlinov iz u19 Kolna a jedan Rustemoski iz u18 Grasshopersa ) i dvojica 17 (Atanasov iz Pandev Akademije i Elmas koji sam cuo da je megatalent iz Rabotnickog).....zanimljivo da su haman izgubili vjeru u svoje igrace,jer realno nema tu ni dvojice koji su prosjecni osim Pandeva pa forsiraju nazor omladinu da koliko toliko mogu izaci sa zacelja FIFA rang liste
Sad im bas gledam sastav A tima, stvarno si kadrovski blago receno limitirani...PrinceofVeresija je napisao/la:Gledaj u Makedonije spisak protiv Spanije...pozvali cetvoro djecurlije u veznom redu,dvojica 16 godina(Churlinov iz u19 Kolna a jedan Rustemoski iz u18 Grasshopersa ) i dvojica 17 (Atanasov iz Pandev Akademije i Elmas koji sam cuo da je megatalent iz Rabotnickog).....zanimljivo da su haman izgubili vjeru u svoje igrace,jer realno nema tu ni dvojice koji su prosjecni osim Pandeva pa forsiraju nazor omladinu da koliko toliko mogu izaci sa zacelja FIFA rang liste
- hskzmostar
- Kontakt:
Smederovo inace po meni klub sa najljepsim stadionom na balkanu izbaceno u 5. Ligu radi namjestene utakmice za kladionicu.
Protivnik jedne sezone Sarajevu u cup ueffa ,izbacili naseg predstavnika bez problema.
Protivnik jedne sezone Sarajevu u cup ueffa ,izbacili naseg predstavnika bez problema.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Nek stoji ovdje, ali sjajnih 45minuta Spartaka iz Subotice protiv favorizovane Sparte.
Vjerovatno će Sparta dodati gas, ako ništa u Pragu proći, ali odličnih 45minuta subotičana.
Vjerovatno će Sparta dodati gas, ako ništa u Pragu proći, ali odličnih 45minuta subotičana.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Neka udje u zapisnik da omladinci Zvezde i Dinama igraju 1/8 finala LŠ sa Midtjyllandom, odnosno Bayernom 
ncm koliko pratite slovenačku ligu, ali ove godine pored stadardno marimora i olimpije imamo sjajni aluminij. Sva tri kluba u dva boda razlike
Prati se svaka liga Evrope
Aluminij iz Kidriceva koje ima 1500 stanovnika
Da hoce osvojit ligu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Maribor sve dalji od titule, Olimpija, Aluminij mrtva trka, sad se i Celje uključilo
inače imate na YT nakal sa sažetcima mečeva slovenačke lige (kanal za svaku pohvalu
)
inače imate na YT nakal sa sažetcima mečeva slovenačke lige (kanal za svaku pohvalu
Najvece pobjede "velike 4" u ovom vijeku, obzirom na velicinu i kvalitet protivnika, kao i znacaj samih utakmica.
Hronoloski poredane utakmice.
Zvezda:

Dinamo:

Partizan:

Hajduk:

Po ovome ispade da "nasim" ekipama najvise leze Englezi i Italijani ili se samo tako potrefilo...
Hronoloski poredane utakmice.
Zvezda:

Dinamo:

Partizan:

Hajduk:

Po ovome ispade da "nasim" ekipama najvise leze Englezi i Italijani ili se samo tako potrefilo...
Dinamo Villareal 2 0 u sezoni 10/11. Te sezone je Villareal bio među 4 tima u Španiji.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Znam, ali nisam stavio ni Chievo Verona - Zvezda 0-2, iako je Chevo tada bio hit prvenstva i medju 4-5 ekipa. Isto Zvezda-Leicester 3-1. Ipak to nisu klubovi velikog imena i tradicije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.