Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
idi ti sa gospodinom blekicem mazite se i mastajte o europiHairlija je napisao/la:jel 6-0 disk![]()
![]()
![]()
ZAVUCI SE U NEKU RUPICU,ovako samo ekipe iz azerbejdjana i kazahstana igraju,pitaj Sirokogsuntu jeu je napisao/la:Ma ne treba replicirati ovoj djeci koja veze sa zivotom nemaju.. Pa Hapoel Tel Aviv jebote... ljudi su u ligi prvaka.. Namuce jednog Juventusa, itd.. pobijede velike klubove.. Mada je tuzno ovo.
Mislim da je vama ova zadnja tekme u evropi.. Vracate se vi opet u tamniu period od 5 godina... Dobro pogledaj ovo veceras neces dvaput :d-- 5 upola s alukom...EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
ne stavljaj Partizan u isti kos sa vama! Partizan ce izgleda jedini proci od ex yu klubovahordas_Bec je napisao/la:ako vas tjesi, i dinamo kuci gubi od kopra .. sve u svemu, jugo-fudbal je za q*ca
mogu ga zavuci u neku rupicu sto se tice ovog posta...CrnoCrveni je napisao/la:ZAVUCI SE U NEKU RUPICU,ovako samo ekipe iz azerbejdjana i kazahstana igraju,pitaj Sirokogsuntu jeu je napisao/la:Ma ne treba replicirati ovoj djeci koja veze sa zivotom nemaju.. Pa Hapoel Tel Aviv jebote... ljudi su u ligi prvaka.. Namuce jednog Juventusa, itd.. pobijede velike klubove.. Mada je tuzno ovo.![]()
dabogda nikad ne zaigrali u Evropi,ako cemo ovako igrati,potpisEdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
ST-57 Ciciban je napisao/la:da gubi 50:0 nema veze ,ljubav prema Zelji se ne mjenja
Volim te Zeljoooo
mi smo sa ovom ekipom prekucali ligu i bili u finalu kupa, a vi ste bili jedva i 5. u ispali u osmini finala kupa, tako da ti nemam sta govoritiadnan_hzsa je napisao/la:Mislim da je vama ova zadnja tekme u evropi.. Vracate se vi opet u tamniu period od 5 godina... Dobro pogledaj ovo veceras neces dvaput :d-- 5 upola s alukom...EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
ostavi ce njima amar zestoke posljedice garantujem tićaćapreljepi je napisao/la:Ovo će igračima Želje ostaviti psihičke posljedice, nije im laHko...
A da nase igrace posaljemo na posudu u Zelju da im mogu igrati u uzvratnoj utakmici.Vidjet ces da ce nadoknaditi minusFare_Sa je napisao/la:Oj,Oj... Pa jeli normalno ovo, pa imali diska,Oj,Oj ...
Komsije,pa oni se igraju sa vama !
Samo nam nemojte sada prosipati pricu,Hapoel je bolji od Cluja i takva sranj* !
Pa brukate nas kada se god plasirate u Evropu ! Sreca, pa niste stalno u njoj !
Komsije,nemojte se ljutite, znate da je ovo sve zezancija ! I vi nas non-stop podjeb***** pa ev ga i vama sada !
Ja bi radije da tim za koji navijam ne igra Evropu neko da je igra ovako kako je igra Zeljeznicar.Ajd sto brukaju sebe i vas,brukaju cjelu drzavu!EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
To nas kune smogovac, ciji se klub bori za opstanak u PL BiH ?CrnoCrveni je napisao/la:dabogda nikad ne zaigrali u Evropi,ako cemo ovako igrati,potpisEdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi![]()
TOLIKO ZELJENO POLUVRIJEME JE DOSLO
Bas ce da ih "narizi" , ali zasluzili su. Jako mi je zao radi ovoga veceras.jordan 23 je napisao/la:ostavi ce njima amar zestoke posljedice garantujem tićaćapreljepi je napisao/la:Ovo će igračima Želje ostaviti psihičke posljedice, nije im laHko...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 34 gosta.