Ma jok, treba Nikolica zovnut da nam isprica kako trenerima daje savjetebalotelli90 je napisao/la:Ah sto me poklopi
A vala trebali bi i starije pozvadi npr Hadziabdica, pa kad im on kaze, nema kontrku da mu neko puca, da provocira
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
treba prestat srat i navijat za Želju 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Neandertalac
- Kontakt:
Incognito87 je napisao/la:treba prestat srat i navijat za Želju
Tako je. Baloteli@ poslusaj covjeka, pokazi malo postovanja prema legendama!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
mohikanac123
- Kontakt:
Ovi prije ( treneri, uprave, igraci) krivi su samo za lose, dobro kao da i nema. Ovi sad za sve ovo su krivi ovi prije, lose i nije toliko lose po pojedincima. Gradimo se boli nas qrac. Pa kadli tadli bice istok. A nas ZELJO ispasta.
Amar Osim gospodar familije !
- Neandertalac
- Kontakt:
mohikanac123 je napisao/la:Ovi prije ( treneri, uprave, igraci) krivi su samo za lose, dobro kao da i nema. Ovi sad za sve ovo su krivi ovi prije, lose i nije toliko lose po pojedincima. Gradimo se boli nas qrac. Pa kadli tadli bice istok. A nas ZELJO ispasta.
Da je dobiti pitare, pobjeda kojom se skroz cupamo iz krize i sa pravom kazemo da smo je prevazisli. Jos jednom, treba nam pobijeda ko hljeb. Onda ce i ove price moci u miru da se sumiraju, navijaci konacno dodju na svoje, svi u klubu dobiju jedan mir koji im daje prostora za manevar, prijeko potreban.
Sada Larsa@ u stabu ruze, sto puta su mu naglasili;
Ne pod kamion
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
Čemu prozivanje ? Shvatam, ipak sam ja gurao svoje igrače ispred drugih, yutu 
- Incognito87
- Kontakt:
Obojica bi trebali prestati sa tim stvarima.Neandertalac je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:treba prestat srat i navijat za Želju
Tako je. Baloteli@ poslusaj covjeka, pokazi malo postovanja prema legendama!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
znaci istok pocinjemo praviti mozda iduce godine, a sta je s stevanovicem? nece da produzi pa ne smiju izaci s info?
-
balotelli90
- Kontakt:
Da očekujemo objavu "Miroslav Stevanović ne želi da produži ugovor" ? To je posao novinara da sazna, a on kaze da je skoro sigurno produzenje i ja mu vjerujem
nije budala da produzi. samo hajvan bi to uradio ali bitno da se supljira.
-
balotelli90
- Kontakt:
Argument da ispred zelje mora pricati manijak a ne pitar, kako on zna da li je cenan manijak, ili je pitar al prikriveni. Ako ja kazem Neandertalcu da je pitar i da ne treba pricati o zelji da li je to argument?
al eto da završimo, pregažen sam
@pravo aco šta je sa stevanovicem, rece ti da je zavrseno, pa da vidimo jel se sta promjenilo
al eto da završimo, pregažen sam
@pravo aco šta je sa stevanovicem, rece ti da je zavrseno, pa da vidimo jel se sta promjenilo
- zeljoooooooooo
Čuj nije vakat.Neandertalac je napisao/la:Krenuh nesto napisati, pa obrisah. Nije vakat sada za ove teme.irfo je napisao/la:Govori Slavko u ovom intervjuu novom da se kondicioni trener nije slagao sa kosticem u vezi sa radom, ali ga ovaj nije poslusao, interesantno, potvrdjuje ono sto se pricalo da je radio po kosticevim instrukcijama
Ako nam tim nije na zeljenom kondicionom nivou, a i nije, ja bih u tom dijelu bio itekako oprezan zbog povecane opasnosti od povreda usljed prevelikog forsiranja i napora. Postepeno, koliko se moze do zimske pauze a onda se u vakat posvetiti tom segmentu.
Sta ces, u takvoj smo situaciji da bi nas pravo glava zabolila da se neki od kljucnih igraca povrijedi. Evo Ugljesa koji je opet i adekvatno pokriven malo osjeti bolova pa odmah glavobolja a sta bi tek da neki od krilnih `vrisne`. Nedao Bog, radije nek se ja povrijedim...
Priča je o Želji, za sve ima mjesta.
- Incognito87
- Kontakt:
Šta je argument u ovim postovima iznad? Ja vidim hrpu gluposti.aleksandar_veliki je napisao/la:Balotelli u ovoj igrici si pregazen argumentom, meni neutralnom tako izgleda. Vidim da bildate, pa da dam svoj sud. A sad bih vas zamolio da pisemo o Zelji i da se ne kacite medjusobno. Cijenim da je svima koji smo na temi u interesu da tema bude zdrava.
- zeljoooooooooo
Incognito87 je napisao/la:treba prestat srat i navijat za Želju
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne vidis argument u činjenici da ispred Zelje treba pricati neko ko se poistovjecuje sa klubom i koga navijaci vide kao takvog a ne neko koga poistovjecuju sa najvecim rivalom?
Strasno
Strasno
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
Jel' se Slavko Petrović poistovjećuje sa klubom?
-
balotelli90
- Kontakt:
Ćenan priča ispred kluba jer je zaposlenik istoga.
- Neandertalac
- Kontakt:
Posteno. Naglasis;balotelli90 je napisao/la:Ćenan priča ispred kluba jer je zaposlenik istoga.
U nedelju nas ocekuje vjeciti derbi dva ljuta rivala; Zelje i Sarajeva. Na tribinama ce takodje biti derbi, navijaci Zelje, popularni Manijaci protiv Pitara, navijaca Sarajeva.
Ispred FK Zeljeznicar ce nam se obratiti Pitar.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
A ko si ti da određuješ ko je pitar a ko ne, otkud znaš ? Igrao je i za njih i za nas, kao i ihtijarević. Sad oni za njega mogu govoriti manijak? Popusti
kakav cenan njega ne bi bosna sema dovela. frajer ima veze s fudbalom kao muhamed alaim. al sta da se radi. imamo mi vecih belaja od cenana a to je izboriti evropu.ubit pitice
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, bvsic, Cwirek, DoktorXabaras i 24 gosta.