FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
- Incognito87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Po tvojoj logici je onda Refik zvezdaš.
I nemoj preskakati moje pitanje.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
ma kakve veze ima sto je pitar, da je vanzemaljac, ali frajer nema pojma o fudbalu. pricati kako mi dovodimo strucne ljude, kako raspisujemo konkurse, kako imamo neke uvjete a cenan ti skaut. pa to je smesno ljudi moji.
-
balotelli90
- Kontakt:
U emisiji cenan rece da ce vjerovatno biti spreman, tj da nije nista ozbiljno
- Neandertalac
- Kontakt:
Nisam ga ni vidio ako vjeruješ, radim oa na preskaku ulijecem.Incognito87 je napisao/la:Po tvojoj logici je onda Refik zvezdaš.
Nista, ok. Vama je to normala, meni nije. Skroz mi nastrano. Zamisli da u pon ispred Man Utd izadje navijac Liverpoola. Neko bi bio objesen za damu na prvu banderu.
A i ode ovo bas u prepirku, neka se svi malo ohlade. TikTak@ opet pohvale za post.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ja mislim da je ugljesa nebitan igrac u nasih 11. bitno je da lendric proradi, a da stevanovic ima svoju noc ostalo je historija.
- MocMahale444
- Incognito87
- Kontakt:
Poso je poso, yebe se tvom ili mom šefu za naše emocije. Ili radiš dobro ili ne radiš. Vidjećemo kako će on raditi. A da smo imalo pametno to bi nam trebao jedini način na koji ćemo nekoga ocjenjivati. Dal' dobro radi ili ne radi. Emocija i navijača ima dosta na tribinama.Neandertalac je napisao/la:Nisam ga ni vidio ako vjeruješ, radim oa na preskaku ulijecem.Incognito87 je napisao/la:Po tvojoj logici je onda Refik zvezdaš.
Nista, ok. Vama je to normala, meni nije. Skroz mi nastrano. Zamisli da u pon ispred Man Utd izadje navijac Liverpoola. Neko bi bio objesen za damu na prvu banderu.
A i ode ovo bas u prepirku, neka se svi malo ohlade. TikTak@ opet pohvale za post.
Bezveze potežete raspravu oko tako beznačajne stvari kao što je to za koga bilo ko navija. Niko nije malouman da svoj poso i svoju karijeru dovodi u pitanje zbog gluposti.
Zadnja izmjena: Incognito87, dana/u 13 okt 2016, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
ja ipak mislim da ugljesa nije bitan igrac u veznom redu. slazem se s svim da je vezni red bitan za lendrica ali vezni red ne cini jedan igrac. sta hocu da kazem da kvalitet secerovica i ugljese je isti. ako je ugljesa bio dobar dvije utakmice od sedam nije nista znacajno, niti to znaci da on ako bude igrao na derbiju nece biti najgori.zato kazem i mislim da iako ne bude igrao, secerovic ne moze biti gori od njega a ni bolji jer su tu negdje u kvalitetu. bitnije je da blagojevic bude imao svoj dan, da ne gubi puno lopti i da bude na nivou a ostale se moze zamjeniti.TikTak je napisao/la:Ne bih se slozio sa tvojim misljenjem. Lendrica i Stevanovica nece biti nigdje ukoliko na sredini terena ne budemo na nivou. U posljednjih nekoliko meceva Radinovic dobra obavlja svoj posao i samim tim igra nam je bolja. Stevanovic je dobar od samog pocetka, i Lendric je bio dobar na pocetku, ali mi rezultata nismo imali. Zasto? Mislim zbog losih igara u sredini terena. Sredinav terena je zila kucavica svake ekipe.HausMan je napisao/la:ja mislim da je ugljesa nebitan igrac u nasih 11. bitno je da lendric proradi, a da stevanovic ima svoju noc ostalo je historija.
Ti pojma nemas. Sve mislim da si pitar. Necu ti vise replicirati na tvoje postove ides mi na ignore.HausMan je napisao/la:ja ipak mislim da ugljesa nije bitan igrac u veznom redu. slazem se s svim da je vezni red bitan za lendrica ali vezni red ne cini jedan igrac. sta hocu da kazem da kvalitet secerovica i ugljese je isti. ako je ugljesa bio dobar dvije utakmice od sedam nije nista znacajno, niti to znaci da on ako bude igrao na derbiju nece biti najgori.zato kazem i mislim da iako ne bude igrao, secerovic ne moze biti gori od njega a ni bolji jer su tu negdje u kvalitetu. bitnije je da blagojevic bude imao svoj dan, da ne gubi puno lopti i da bude na nivou a ostale se moze zamjeniti.TikTak je napisao/la:Ne bih se slozio sa tvojim misljenjem. Lendrica i Stevanovica nece biti nigdje ukoliko na sredini terena ne budemo na nivou. U posljednjih nekoliko meceva Radinovic dobra obavlja svoj posao i samim tim igra nam je bolja. Stevanovic je dobar od samog pocetka, i Lendric je bio dobar na pocetku, ali mi rezultata nismo imali. Zasto? Mislim zbog losih igara u sredini terena. Sredinav terena je zila kucavica svake ekipe.HausMan je napisao/la:ja mislim da je ugljesa nebitan igrac u nasih 11. bitno je da lendric proradi, a da stevanovic ima svoju noc ostalo je historija.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
- Neandertalac
- Kontakt:
Sto je najtuznije, HausMan@ je sada napisao post koji itekako ima smisla.
Citajte ba malo, rezonujte, nemojte odmah na prvu reagovat...
Edit. Iako sam ja blizi tezi koju iznosi TikTak@
Citajte ba malo, rezonujte, nemojte odmah na prvu reagovat...
Edit. Iako sam ja blizi tezi koju iznosi TikTak@
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
balotelli90
- Kontakt:
onda ako se lendrić povrijedi nećemo osjetiti njegov izostanak, jer ne može pogodit more
Nesto se cudno desava sa Lendricem. Ovaj sad Lendric i onaj prosle polusezone razlika ko nebo i zemlja. Ponasanje mu se mnogo promijenilo. Bog zna sta mu se mota po glavi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
balotelli90
- Kontakt:
Produžio se ugovor 
Ali lendrić opet mora igrati, stevo je svakako doveden kao izmjena, džoker da uleti sa klupe i zabije ga kad treba, i za sad to ne radi loše
Ali lendrić opet mora igrati, stevo je svakako doveden kao izmjena, džoker da uleti sa klupe i zabije ga kad treba, i za sad to ne radi loše
daj ba ostavite se ti masonski izmisljanja, ko vam truje glavu? decko moze biti da nije u formi, nema dovoljno lopti, taktika i sta sve ne. ali cinjenica je da momak pogine svaku utakmicu i trci za tri igraca. a to sto profuli pet sansi, pa desi se ronaldu koji kosta 400 miliona. ja kad vidim da on gine svaku utakmicu znam da je zaradio platu, a golovi ce doci. ja mislim da je zabio 11 golova do sad, nisam siguran mozda i vise to je sasvim dovoljno.
da ima bolji vezni red iza sebe zabio bi 30.
-
balotelli90
- Kontakt:
Lendrić je prije svega napadač, a cilj napadača je da daje golove. Da on nije imao prilika, ok, mijenjaj vezni redi nije do njega, ali zadnjih par tekmi je imao prilika i fulao je sve što se moglo fulit, osim penala.
Ne znam kada je zadnji put ronaldo po 6 mečeva odigao da nije gola dao
Ne znam kada je zadnji put ronaldo po 6 mečeva odigao da nije gola dao
da mi imamo boljeg od lendrica bio bi na klupi. mi boljeg nemamo na klupu ga mozes staviti ali stevo ne moze pola zaganjati kao on, a bogami ni zabiti. znaci najlakse je igraca staviti na klupu, cuj razloga ne moze pogodit more rece par navijaca na stadionu. i ono sad mozemo pljuvati po lendricu ali po ugljesi ne, ugljesa igrac i to nazivaju trol. a nije trol sto je lendric fulio par utakmice zicere, zamisli.
-
balotelli90
- Kontakt:
ko je rekao da lendric treba ici na klupu? ne umisljaj svasta, i lendric ne fula par utakmica po zicer, nego u svakoj tekmi po par zicera
- Neandertalac
- Kontakt:
Tacno. Tim radi vrlo dobar posao za njega, namijestaju mu sanse na tacni ali jesnostavno momak je u golgeterskoj krizi. Ja ovo pripisujem jednom opustanju, lezernosti kod onih utakmica koje smo gubili. Bila je primjetna jedna totalna nezainteresovanost u njegovoj igri. Sada, kada bi htio i kada se citav tim digao on je taj zavrsni dio slagalice koji samo treba poceti pogadjati. Niko na svijetu nema stopostotan ucinak iskoristenih prilika ali kada bi bar dosao na 20/30% za pocetak, svima a pogotovo njemu, to bi znacilo jako puno.balotelli90 je napisao/la:ko je rekao da lendric treba ici na klupu? ne umisljaj svasta, i lendric ne fula par utakmica po zicer, nego u svakoj tekmi po par zicera
Sta sutra kada dodje Buba
Ili Stila
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- zeljoooooooooo
Ne bih se složio.HausMan je napisao/la:daj ba ostavite se ti masonski izmisljanja, ko vam truje glavu? decko moze biti da nije u formi, nema dovoljno lopti, taktika i sta sve ne. ali cinjenica je da momak pogine svaku utakmicu i trci za tri igraca. a to sto profuli pet sansi, pa desi se ronaldu koji kosta 400 miliona. ja kad vidim da on gine svaku utakmicu znam da je zaradio platu, a golovi ce doci. ja mislim da je zabio 11 golova do sad, nisam siguran mozda i vise to je sasvim dovoljno.
Lendrić, da je zabio zicere koje mu je servirao vezni red, imao bi 30 na kontu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.