BuffonGigi je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ima li u novom CBA kakve zastite od supertimova? Previse je kvaliteta u 4-5 ekipa i cini mi se da ce postati gore u narednim godinama zbog rasta capa.
Nadam se da ce uvesti i zastitu protiv kmečanja, primjetio sam da se nivo kuknjave nakon ovog ljeta podigao nevjerovatno

Ne kmecim. I meni je draze gledati PO serije s ovakvim ekipama. Konkurencija je stvarno prejaka na vrhu zadnjih par godina. Problem je sto se par ekipa redovno seta regularnom sezonom (ukljucujuci i moju) pa i kroz prvu rundu playoffa dosta cesto. Na istoku cak i drugu.
Donnie Darko je napisao/la:Postat će gore jer će širiti ligu, i kvalitet će se još više razvodniti.
Zamisli ljepote kad bi smanjili ligu na 20-24 ekipe

To bi bilo seksualno.
miki_92 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ima li u novom CBA kakve zastite od supertimova? Previse je kvaliteta u 4-5 ekipa i cini mi se da ce postati gore u narednim godinama zbog rasta capa.
imas salary cap, to sto pola lige ima debile za GM.ove je druga stvar
Randle za superstara
Honestly, I think he has the potential to be one of the best PFs in the league in the next few years and I think trading him for anything less than a superstar would result in a lot of regret in Laker land.
A dobro znam da ima idiota GMova i da ima idiota. Problem je sto ovi srednji misle ako vec ne mogu ekipu za titule onda trebam tankirati. Zato cijenim Dallas, Memphis, pa i Houston i Indianu koji su dobili svog superstara i pokusavaju nesto stalno.
BuffonGigi je napisao/la:Ima sve fizikalije potrebne za strasnog igraca, samo nema mozak...a puno smo ih se takvih nagledali u zadnjih 20 godina.
Imamo i mi sve fizikalije potrebne da guzimo misice...