FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma daj hahahahahahahah
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:

- Probisvjet
- Kontakt:
UO "privrednici"

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hocel neko pravit stream, protiv Metalleghea se vidjelo koliko vas ovdje ima Moja TV
ako neko zeli, neka se javi, da to danas sredimo, tj na vrijeme
ako neko zeli, neka se javi, da to danas sredimo, tj na vrijeme
Gledam dvije minute a onda počnem divljattuzlak1987 je napisao/la:wobly92 je napisao/la:

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Gledaj Vlade sto se uzivio a Efe jadnik ko preplaseno kuce muca.
Podrzavamo mi Vlado podmladjivanje i "nasu djecu" a ko ne bi volio da Smajic,Hajdarevic,zasto ne i Todorovic zasjijaju punim sjajem.ali sve je to dzaba bez cvrstih temelja.
U klub ponovo ulazi javasluk i dzaba ti sve.
Podrzavam i smanjenje cijena karti previse je 10 km za nas standard (najavljuju pojeftinjenje).
Ali bez rjesavanja reprograma,stabilnog finansiranja ,infrastrukture,ne ide.
Sve ti to baci niz vodu novca nema,i sve sto rade mazanje je ociju do momenta kada se sve otkrije pa bude prekasno.
Statut,i stadion Slobodi u koncesiju na 99 god.
To je temelj za svaki dalji napredak.
Nakon toga objediniti omladinski pogon sa maticnim klubom...pod hitno. ...sve drugo je iz supljeg u prazno.
Podrzavamo mi Vlado podmladjivanje i "nasu djecu" a ko ne bi volio da Smajic,Hajdarevic,zasto ne i Todorovic zasjijaju punim sjajem.ali sve je to dzaba bez cvrstih temelja.
U klub ponovo ulazi javasluk i dzaba ti sve.
Podrzavam i smanjenje cijena karti previse je 10 km za nas standard (najavljuju pojeftinjenje).
Ali bez rjesavanja reprograma,stabilnog finansiranja ,infrastrukture,ne ide.
Sve ti to baci niz vodu novca nema,i sve sto rade mazanje je ociju do momenta kada se sve otkrije pa bude prekasno.
Statut,i stadion Slobodi u koncesiju na 99 god.
To je temelj za svaki dalji napredak.
Nakon toga objediniti omladinski pogon sa maticnim klubom...pod hitno. ...sve drugo je iz supljeg u prazno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma moze on pricat ali pola igraca ima nedoumice sada, svi vec traze nesto bolje gdje ce imati vece plate. Jer je ovdje receno da u buducnosti nece biti primanja kao kod Azmira.
Vec je se aktiviralo da se vrate djeca koja su u drugim klubovima van Slobode u Slobodu. A tu nema kvaliteta za velike domete, sa takvim kvalitetom se ispalo iz lige.
Vec je se aktiviralo da se vrate djeca koja su u drugim klubovima van Slobode u Slobodu. A tu nema kvaliteta za velike domete, sa takvim kvalitetom se ispalo iz lige.
Neznam brate necu da bude ti si pisao,ali ako se nesto drasticno ne promjeni (mislim striktno na skupstinu kao zadnju slamku spasa)od nas nema nista.tuzlak1987 je napisao/la:Ma moze on pricat ali pola igraca ima nedoumice sada, svi vec traze nesto bolje gdje ce imati vece plate. Jer je ovdje receno da u buducnosti nece biti primanja kao kod Azmira.
Lazevski,Fatic,Stjepanovic,Subic svi odlaze.
Lazevski i Fatic su tu najvjerovatnije do polusezone jer preskupo im je raskinuti ugovor (nemaju za kifle).
Nemaju ni novca za njihove plate pa ce vjerovatno morati izmisljati toplu vodu.
Krpicu su najavili rezanje plate jer kao nemaju toliko za njega,Stjepanovicu takodjer.
Za kiflu nemaju i vjeruj da se samo kopaju dublje .
Ako se sta ne promjeni nayebali smo.
Ako prodje zakon o otpisu dugova do kraja godine ni Alah ih ne istjera iz kluba .
Neka nam je bog na pomoci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
. danas bus (neki iz Podorašja) ispratio fudbalere. Znači ipak nije iz busa na teren
. . .

tuzno u cijeloj ovoj prici je cinjenica da prosle sezone kada smo bili prilicno nabrijani nismo uspjeli pobjediti propali Borac u gostima. Isto tako sa Velezom zesca patnja a da ne govorimo kako Drina uze 3 boda na Tusnju ili Radnik Kup sa cini mi se mnogo manjim budzetom. Svaki put kad smo se mi nasli u slicnoj situaciji gace su same spadale.
& $ ?
-
- Kontakt:
Ajjjjjjjjjjjwobly92 je napisao/la:

Sta smo se to plepali ,menadzeri?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dokle smo dosli gdje stojimo nisam dugo citao ni pisao ovdje cekam da se smiri situacija 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Pozdrav!Zar je moguce ,ljudi moji?SaltCityAttack je napisao/la:dokle smo dosli gdje stojimo nisam dugo citao ni pisao ovdje cekam da se smiri situacija
-
- Kontakt:
Nisi nista propustio Dado, kako je NHL poceo ? petarda na startuSaltCityAttack je napisao/la:dokle smo dosli gdje stojimo nisam dugo citao ni pisao ovdje cekam da se smiri situacija
- SaltCityAttack
- Kontakt:
moguce je jasta moj Joksime..tezak je ovo period jako tezak tako da jos i citat i pisat o svemu ovdje jos je teze.. hajde valjda bude sve ok barem se nadamjoksimovic je napisao/la:Pozdrav!Zar je moguce ,ljudi moji?SaltCityAttack je napisao/la:dokle smo dosli gdje stojimo nisam dugo citao ni pisao ovdje cekam da se smiri situacija
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ljudi moji zar je moguce da smo mi pi... od ljudi svi smo mi ko ku...c jbo nas nismo bolje ni zasluzili nek ugase odma klub ko i ditu jer ovo ide sve na to da ce se ugasiti kad tad nek kradu kad se moze jer mi to dopustamo niko nista da pokrene svi sute fukare se prodale za kiflu i mi drugi svi sutimo kao nece oni kao i ditu sto nisu ugasili ovdje prije bilo mi cemo ovo mi cemo ono ako taknu slobodu evo takli su je i vode je ka propasti a svi sute ni da kur...em mrdne neko puuu jbm ti nas
-
- Kontakt:
SULJO DORAT privrednik ce to spasiti..........
da nije ovih utjerivaca dugova bilo bi interesantno vidjeti statistiku prodatih karata ove sezone
& $ ?