FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

balotelli90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la balotelli90 » 13 okt 2016, 23:29

Neandertalac je napisao/la:
balotelli90 je napisao/la:ko je rekao da lendric treba ici na klupu? ne umisljaj svasta, i lendric ne fula par utakmica po zicer, nego u svakoj tekmi po par zicera
Tacno. Tim radi vrlo dobar posao za njega, namijestaju mu sanse na tacni ali jesnostavno momak je u golgeterskoj krizi. Ja ovo pripisujem jednom opustanju, lezernosti kod onih utakmica koje smo gubili. Bila je primjetna jedna totalna nezainteresovanost u njegovoj igri. Sada, kada bi htio i kada se citav tim digao on je taj zavrsni dio slagalice koji samo treba poceti pogadjati. Niko na svijetu nema stopostotan ucinak iskoristenih prilika ali kada bi bar dosao na 20/30% za pocetak, svima a pogotovo njemu, to bi znacilo jako puno.

Sta sutra kada dodje Buba :rol:
Ili Stila :pinokio:
:lol:
Bezveze pokušavaš isprovocirati :wave:

Al i da dođu ta dva to ne vjerujem da bi puno ugrozilo Lendrića, jer niti jedan od te dvojice trenutno ne igraju na njegovoj poziciji. Jedan je možda igrao davno

Nadam se kada se Osim vrati i kada Misimović ode da će ekipa još bolje igrati. :pinokio:
Zadnja izmjena: balotelli90, dana/u 13 okt 2016, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 13 okt 2016, 23:30

zeljoooooooooo je napisao/la:
HausMan je napisao/la:daj ba ostavite se ti masonski izmisljanja, ko vam truje glavu? decko moze biti da nije u formi, nema dovoljno lopti, taktika i sta sve ne. ali cinjenica je da momak pogine svaku utakmicu i trci za tri igraca. a to sto profuli pet sansi, pa desi se ronaldu koji kosta 400 miliona. ja kad vidim da on gine svaku utakmicu znam da je zaradio platu, a golovi ce doci. ja mislim da je zabio 11 golova do sad, nisam siguran mozda i vise to je sasvim dovoljno.
da ima bolji vezni red iza sebe zabio bi 30.
Ne bih se složio.

Lendrić, da je zabio zicere koje mu je servirao vezni red, imao bi 30 na kontu.
ako gledas utakmice 80% sansi lendric napravi sam sebi trkom i pritiskom na zadnju i veznu liniju protivnika.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 okt 2016, 23:32

Haus@ Nije istina. Sada bas zahebajes. Imas sazetak protiv Radnika pa pogledaj..

Baloteli@ Pet puta bacas kost, budi fin inace opet ides u centralu na bukvicu ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 13 okt 2016, 23:34

Opet lažeš. Pet puta ? :pinokio:

Vidim ko pokušava isprovocirati svaki dan spominjanjem dade, al ono lafo "pa da se malo našalimo" ( ne znam koga pokušava ), i sl, al nebitno, tvoj problem

@hausman

koju je to prilikuo napravio svojom trkom? možda onu protiv čelika mada i to nije, jer mu je bekrić dao pas, protiv metalleghea križman mu petom strašnu loptu ostavi ali on gađa direktno u golmana, a šta tek protiv radnika reći
Zadnja izmjena: balotelli90, dana/u 13 okt 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 13 okt 2016, 23:35

Neandertalac je napisao/la:Haus@ Nije istina. Sada bas zahebajes. Imas sazetak protiv Radnika pa pogledaj..

Baloteli@ Pet puta bacas kost, budi fin inace opet ides u centralu na bukvicu ;)
nemam ta gledati jednu utakmicu, gledam sve utakmice koje igramo i vrlo dobro znam sta pricam. fulio je zicera i to ne sporim ali da ne fula bio bi u bayernu ili dinamu a ne u zelji.

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 13 okt 2016, 23:44

Igrao bi al jučer. Koliko igrača ima da trpa svake sezone po 20+ komada u jačim ligama od naše pa je još uvijek tu

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 13 okt 2016, 23:45

hipoteticki, sokrate.

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 13 okt 2016, 23:47

Nemaš ti šta hipoteticki govoriti, njegovo je da daje golove, što on sada ne radi, nego ih zaobilazi u širokom luku.
I opet te pitam ko je rekao da treba da se preseli na klupu? Stevo nema snage da igra od pocetka i da se ganja sa odbranom protivnika, da imamo napadača kao što je obradović davno bi lendrić bio na klupi

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 13 okt 2016, 23:49

HausMan je napisao/la:
HausMan je napisao/la:daj ba ostavite se ti masonski izmisljanja, ko vam truje glavu? decko moze biti da nije u formi, nema dovoljno lopti, taktika i sta sve ne. ali cinjenica je da momak pogine svaku utakmicu i trci za tri igraca. a to sto profuli pet sansi, pa desi se ronaldu koji kosta 400 miliona. ja kad vidim da on gine svaku utakmicu znam da je zaradio platu, a golovi ce doci. ja mislim da je zabio 11 golova do sad, nisam siguran mozda i vise to je sasvim dovoljno.
Ne bih se složio.

ako gledas utakmice 80% sansi lendric napravi sam sebi trkom i pritiskom na zadnju i veznu liniju protivnika.
Slabo ti ja tekme gledam, većinom pratim preko foruma. :urnebes: :clap:

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 14 okt 2016, 00:00

Svi smo shvatili da HausMan ide na tekme :thumbup:
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 14 okt 2016, 00:08

Na stranu sve, kad su nam zadnji put zapad dali ovako povoljno?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 okt 2016, 00:10

Generalno, ovakve diskusije uvijek izrode nesto dobro. Iskristalise se stavovi i kroz diskusiju dodjemo do nekog misljenja koje se ne poklapa uvijek, ali i bolje je tako. Niko od nas uostalom ne gleda istim ocima na sve sto igraci rade na terenu.
Pa koliko raje poznajete koja kaze; ne valja Messi ili Ronaldo. Dzaba mu objasnjavat, cinjenice, statistika, on ima svoje i to treba postovati.

UPRAVA NAPOLJE!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 14 okt 2016, 08:36

HausMan je napisao/la:
Ne bih se složio.

Pa vidio si protiv Metalegea kad udje Beganović i poce ganjati, pa on ne umije da trci kako treba, a jos onako debeo uzas, nazalost nema boljeg od Lendrica i to je to. Nikolić ko izmjena je dobar mislim da on ne moze igrati kvalitetno vise od 30 minuta.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 okt 2016, 10:28

STAVI ŠAL OKO VRATA I ZOVI BRATA, A BRAT KO BRAT NE MORAŠ GA DVA PUT ZVAT!

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 okt 2016, 10:48

Gubi derbi sjaj, dva dana je do derbija, a i medju rajom vala slabo prcanja. Nije to kao prije desetak godina. Nema domaceg kadra u ekipama, derbi igraju igraci koji ne znaju sta je derbi. Nece biti ni 10.000 gledalaca.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 okt 2016, 10:58

Sta se desava sa forumom, jedva se moze nesto napisat od reklama :crazy:

slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 14 okt 2016, 11:01

Adblock instaliraj ;)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 okt 2016, 11:02

Quinlan je napisao/la:Adblock instaliraj ;)
sto je najgore imam instaliran adblock, ali ovo mi tacno preko pola ekrana kad god udjem na forum
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 okt 2016, 11:03

irfo je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Adblock instaliraj ;)
sto je najgore imam instaliran adblock, ali ovo mi tacno preko pola ekrana kad god udjem na forum
Kod mene nema nikakvih problema. Evo Radinovic jos povrijedjen i pod znakom pitanja. Petrovic na presu kaze.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 okt 2016, 11:06

plavousrcu je napisao/la:Gubi derbi sjaj, dva dana je do derbija, a i medju rajom vala slabo prcanja. Nije to kao prije desetak godina. Nema domaceg kadra u ekipama, derbi igraju igraci koji ne znaju sta je derbi. Nece biti ni 10.000 gledalaca.
Ma bit ce. Samo nas ce doci toliko, sigurno. Pa i vise.
A stotine su faktora koji uticu na posjetu. Sada sam tamo na temi Sarajevo vs Zelji pisao post. Danas furka neka da se otme sal djetetu, napravi neka `akcija` :facepalm: belaj, pogodi bakljom raja na suprotnoj tribini itd.
Ko ce ba dijete pustit da ide na tekmu u takvom okruzenju. A ova starija raja, ponajvise; kvaliteta fudbala i ove stvari sto su radile zadnjih godina, dolasci i odlasci igraca. Gadi se to raji, tjera ih sa stadiona, ne zele to da gledaju. I uslovi, u velikoj mjeri.
Jednom sam pisao ; Zeljina pressica izasao neki momak, vidim stari bulji u tv, zumiro ga. Kaze jeko ovaj. Rekoh; iz Zelje jedan. A on opet skilji, ne bi li ga prepoznao ali nista. A znao bi on vrlo dobro ko je npr Refik, Mesa, Hadzija, Miso, Osim itd, pa bi mi tu neku pricu bacio; kako je ovaj igr`o, sjecanja bi ga preplavila. Pa bi mozda i na tekmu dosao.
To ja sinoc pricam kada smo u vezi Cenana diskutovali.
Ne identifikuje se raja sa njim. Nije to to. Mladima to ne igra ulogu ali stariji, isto kao sto im se gade ovi belaji jer u njihovo doba to je bilo nezamislivo, tako ne kontaju ni ove `moderne` stvari, da ti npr pitar ispred Zelje prica.
A mladi ko mladi, jogunasti, odmah kaze; ne moras ni dolazit. Tuga.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []