hahahahahahahahahaha jes ludAdnanix je napisao/la:Ja kontam kolko bi ga onda Sarajevo popushilo kad Zeljo ovako prodje... Jedno 17:0...

ovdje sve djecurlija :SS
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahahahahahahahahaha jes ludAdnanix je napisao/la:Ja kontam kolko bi ga onda Sarajevo popushilo kad Zeljo ovako prodje... Jedno 17:0...
A ''Bosnjak'' Dino Merlin se uzima kao referenca..samo sarajevo je napisao/la:DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima". Hvala ti boze pa navijam za Sarajevo! A koliko je sino bilo sa Baselom haha raspitaj se malo za rezultat i ko je Basel sa ove levate iz Izraela,sjecate li se Liteksa haha! A za ove sto kazu kako smaramo pa visite nam na temi svaki dan Pile,Rumbalija,Camac,Straus itd sta ste trazili to ste i dobili sad trpite! Sarajevo ce sljedece sezone da popravi koeficjent mi ga taman popeli kako treba i zeljo nam ga usere
šta će ti admini vidiš da svi hakaju igrače da su **** i sramote BiH kao i Želju...zato pridruži se...RK Gradacac je napisao/la:Ima li ovde admina???
Na sta je spao ovaj forum to je zalosno...
A junace kada je to Sarajevo izgubilo 5:0 od Bazela na svome terenu ??FK Sarajevo je napisao/la:Prije toga smo izbacili Genk koji je iste kvalitete kao sad Hapoel.EdinTM87 je napisao/la:Zato ste od Basela 5:0, NA KOSEVU !!!samo sarajevo je napisao/la:HAHA niste mnogli sa Sarajevom da kupite ni jednu tekmu od dva meca u sezoni to vam je samo pokazatelj koliko ste losi,pa igrali se sa vama na grbavici! HAHA evo evo male Ajle strucnjaka haha pa Sarajevo curice od Kijeva i malo jacih timova nije gubilo 5-0 a Dinamo Kijev je redovan ucesnik LP idi srce heklaj pojma ti sa zivotom nemas,Sarajevo bi obim x izvuklo sad pa sad!
Iste HAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHFK Sarajevo je napisao/la:Prije toga smo izbacili Genk koji je iste kvalitete kao sad Hapoel.EdinTM87 je napisao/la:Zato ste od Basela 5:0, NA KOSEVU !!!samo sarajevo je napisao/la:HAHA niste mnogli sa Sarajevom da kupite ni jednu tekmu od dva meca u sezoni to vam je samo pokazatelj koliko ste losi,pa igrali se sa vama na grbavici! HAHA evo evo male Ajle strucnjaka haha pa Sarajevo curice od Kijeva i malo jacih timova nije gubilo 5-0 a Dinamo Kijev je redovan ucesnik LP idi srce heklaj pojma ti sa zivotom nemas,Sarajevo bi obim x izvuklo sad pa sad!
Pogledaj ko je igro u toj utakmice. Skoro cijeli tim bio suspendovan.EdinTM87 je napisao/la:Zato ste od Basela 5:0, NA KOSEVU !!!samo sarajevo je napisao/la:HAHA niste mnogli sa Sarajevom da kupite ni jednu tekmu od dva meca u sezoni to vam je samo pokazatelj koliko ste losi,pa igrali se sa vama na grbavici! HAHA evo evo male Ajle strucnjaka haha pa Sarajevo curice od Kijeva i malo jacih timova nije gubilo 5-0 a Dinamo Kijev je redovan ucesnik LP idi srce heklaj pojma ti sa zivotom nemas,Sarajevo bi obim x izvuklo sad pa sad!
Cuj ovog HAHAHAHAHAHAHHAHA, KAKVI DEBILI NA FORUMU,Dylan Dog je napisao/la:A junace kada je to Sarajevo izgubilo 5:0 od Bazela na svome terenu ??
Ne pricaj kad nemas pojma.
hahha sho me nasmija....koji si ti idiot....meni nije jasno imaj makar malo postovanja posto sam zensko...nek ti imas pojma o zivotu znas li koja je razlika izmedika izmedu vas i manijaka....vi hordasi ste mentalno poremeceni....iako zeljo gubi oni nece sljedecu utakmicu koja ce se odrzati na kosevu uletit na teren i ganjati igrace ko kakvi bikovi....ccc...neg ce ih podrzati....a tebi bi bilo bolje da se uhvatis pametnijeg posla...bio bi pametniji....samo sarajevo je napisao/la:HAHA niste mnogli sa Sarajevom da kupite ni jednu tekmu od dva meca u sezoni to vam je samo pokazatelj koliko ste losi,pa igrali se sa vama na grbavici! HAHA evo evo male Ajle strucnjaka haha pa Sarajevo curice od Kijeva i malo jacih timova nije gubilo 5-0 a Dinamo Kijev je redovan ucesnik LP idi srce heklaj pojma ti sa zivotom nemas,Sarajevo bi obim x izvuklo sad pa sad!
Koju bih ti ja samar dao, eh, ali lagano je tipkati iz ekrana, jeje...samo sarajevo je napisao/la:Ulazi veliki igrac Svraka on ce da vas spasiSd Manijacima najvecim spamerima smeta kad neko pise ovdje! Cao cao vozdrica,cickovo ulje,kosica hahah
ulizico tuzlanskaFrutek je napisao/la:gdje vidis fukaru da je A rekla samo pitari seru, želim vam da napucate Hapoel u sljedećoj utakmici da začepite usta pitarimaOTNYS_YNWA je napisao/la:Jel vas stid pitari, fukare i ostali mrzoljupci? Umjesto da navijate za tim iz BiH, da promovišemo bar malo ovaj jadni fudbal koji se igra u našoj državi, vi se radujete što neki Izraelci dobijaju ccc.
:ugeek:![]()
![]()
![]()
Jbt samo onaj Višća trči bori se, nije Šeha kriv za golove sam pokazao je to onom odbranom, odbrana ko da nije hljeba jela![]()
, sredina vam se i ne trudi
šetaju možda im je vruće
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.