FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjda im je Brko sam malo guzove podgrijo.... Hajd barem malo da sacuvaju obraz...
-
- Kontakt:
Ja znam jos jednu razliku izmedju Hordasa i Manijakaajla je napisao/la:hahha sho me nasmija....koji si ti idiot....meni nije jasno imaj makar malo postovanja posto sam zensko...nek ti imas pojma o zivotu znas li koja je razlika izmedika izmedu vas i manijaka....vi hordasi ste mentalno poremeceni....iako zeljo gubi oni nece sljedecu utakmicu koja ce se odrzati na kosevu uletit na teren i ganjati igrace ko kakvi bikovi....ccc...neg ce ih podrzati....a tebi bi bilo bolje da se uhvatis pametnijeg posla...bio bi pametniji....samo sarajevo je napisao/la:HAHA niste mnogli sa Sarajevom da kupite ni jednu tekmu od dva meca u sezoni to vam je samo pokazatelj koliko ste losi,pa igrali se sa vama na grbavici! HAHA evo evo male Ajle strucnjaka haha pa Sarajevo curice od Kijeva i malo jacih timova nije gubilo 5-0 a Dinamo Kijev je redovan ucesnik LP idi srce heklaj pojma ti sa zivotom nemas,Sarajevo bi obim x izvuklo sad pa sad!
Jedni nas danas obrukase ,evo uvuko sam glavu ko kornjaca da me ko nevidi ...a drugi ne

@ samo sarajevo
hahha sho me nasmija....koji si ti idiot....meni nije jasno imaj makar malo postovanja posto sam zensko...nek ti imas pojma o zivotu znas li koja je razlika izmedika izmedu vas i manijaka....vi hordasi ste mentalno poremeceni....iako zeljo gubi oni nece sljedecu utakmicu koja ce se odrzati na kosevu uletit na teren i ganjati igrace ko kakvi bikovi....ccc...neg ce ih podrzati....a tebi bi bilo bolje da se uhvatis pametnijeg posla...bio bi pametniji....
hahha sho me nasmija....koji si ti idiot....meni nije jasno imaj makar malo postovanja posto sam zensko...nek ti imas pojma o zivotu znas li koja je razlika izmedika izmedu vas i manijaka....vi hordasi ste mentalno poremeceni....iako zeljo gubi oni nece sljedecu utakmicu koja ce se odrzati na kosevu uletit na teren i ganjati igrace ko kakvi bikovi....ccc...neg ce ih podrzati....a tebi bi bilo bolje da se uhvatis pametnijeg posla...bio bi pametniji....
FKR 1987..
Zar vi gledate BHTVbanjaluka u srcu je napisao/la:sad ce jos 5 komada zeljo primiti,odo gledati ka_anje
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
- Kontakt:
haj realno jel se moze ovdje nesto sacuvati ?Adnanix je napisao/la:Valjda im je Brko sam malo guzove podgrijo.... Hajd barem malo da sacuvaju obraz...
Jel zavrsio trening pitari.Koja ste bjeda od navijaca.Mahalski misevi.
ajlA ljubaviiiiiiiiiiiajla je napisao/la:@ samo sarajevo
hahhahahaTravnicka Maslenica je napisao/la:Ma sudija je kriv! Ne da zeljeznicaru da igra svoju poznatu tecnu igru! Javio mi Zeba rekao im Osim na poluvremenu idemo onu nasu taktiku "Lezi dole, uzmi sto vise vremena mozes!"

-
- Kontakt:
glumili ste neke sile a sad TRPITE cinjenice koje ce vas proganjati dugo,dugo...pitari ce vas pojesti...
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Na ovom forumu sam presta intezivno pricali od kako svaki dan "pubertetlije" dolaze radi manjka paznje u drustvu da provociraju. Naravno kao i svigdje ima izuzetaka. Prije se ovdje moglo citati o taktici, o igrackom kadru, o promjenama koje bih dobro dosle klubu, o omladinskom pogonu, o historiji neke lige, kluba pa price obicnih (starijih ljudi) iz licnog iskustva, ali danas se ovaj forum svodi samo na prvociranje i radovanje sto jedan Jevrejski klub vodi protiv ekipe iz licne/osobne drzave.
Istina je Zeljo igra veceras lose, ali ipak on predstvalja tvoju drzavu tvoj narod, znaci moze se reci da si protivnik te drzave, sto u normalnoj Evropskoj zemlji ne bih bio slucaj, pa jedan Frankfurt je od Rela gubio 8-1 pa je i dan danas cjenjen u Njemackoj, mogao bih ovdje do sutra pisati, ali necu radije cu s normalnim ljudima razgovarati o drugim stvarima, i ne ulaziti u ove provokacije, i nesto korisno saznati nego ovdje citati ove gluposti.
Istina je Zeljo igra veceras lose, ali ipak on predstvalja tvoju drzavu tvoj narod, znaci moze se reci da si protivnik te drzave, sto u normalnoj Evropskoj zemlji ne bih bio slucaj, pa jedan Frankfurt je od Rela gubio 8-1 pa je i dan danas cjenjen u Njemackoj, mogao bih ovdje do sutra pisati, ali necu radije cu s normalnim ljudima razgovarati o drugim stvarima, i ne ulaziti u ove provokacije, i nesto korisno saznati nego ovdje citati ove gluposti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Moze ako sad barem borbu pokazu, uglavnom gore nemoze biti...Samo F.K.S !! je napisao/la:haj realno jel se moze ovdje nesto sacuvati ?Adnanix je napisao/la:Valjda im je Brko sam malo guzove podgrijo.... Hajd barem malo da sacuvaju obraz...
Dabogda zijanili 11-0.Hocemo rekord .Koje najvise zijanio u ovim predkolima.Sjecam se da je Deportivo jednom zijanio 8ili 9-0 od Monaka.
-
- Kontakt:
Ljudi moji dragi sreca pa nisam Manijak,jer da jesam... samo bi stisno guzove i guzicu zidu,jer ljudi ce se jos navadit pa kad cuju da si Manijak odmah ce se zaletit

Biće večeras DUPLI trening poslije tekme
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
- Kontakt:
Jedva cekam da procitam Abaz.......

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
- Kontakt:
Jesu ovi Tuzlaci ulizice prave...hebo vas sir amar fukare...
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
stvarno ste u pravu,bas sramota za premijer ligu... mada znam da je i osim govorio da ce biti zadovoljna sa 3-0... al opet... puni je ovo za poluvrijeme...jos gosa odbrani penal... jbo nanu,sto nije zatvorio.. pazite samo kako ce nas dzimi maric zatvoritti i kako ce igrati u cetvrtak protiv lussiana... on covjek igra bunker u premijer ligi kad igramo protiv slobode (npr) a ne kad igramo evropu protiv lussiana..mislim da je osim treba jos malo zatvoriti,sramota je ovo... a sto je najgore,sumnjam da ce ostati na 5 razlike...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Sta sviras kurcu vise ?Samo F.K.S !! je napisao/la:haj realno jel se moze ovdje nesto sacuvati ?Adnanix je napisao/la:Valjda im je Brko sam malo guzove podgrijo.... Hajd barem malo da sacuvaju obraz...
Jado vidis da te na temi Zrinjskog ismijavaju ljudi. Ja te necu ismijavati, ja te zalim. Glup si na kvadrat.
brzi je napisao/la:Ovaj F.K.S puno piše al ništa da kaze
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Mopzete samo tikvenusu pojesti i onda p..... sampionima i zasladiti malo...CrnoCrveni je napisao/la:glumili ste neke sile a sad TRPITE cinjenice koje ce vas proganjati dugo,dugo...pitari ce vas pojesti...
jbg žao mi Želje
ali ovo nije Bosna pa da se mogu tako lako kupovati utakmice