FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sjeca li se neko strasnog bugarskog Litexa koji je dobio tako male sa 7-0 haha EDIN TM Sarajevo nije gubilo od Bazela 5-0 informisi se dijete,a ti Ajla prati svoj klub maleni mi smo uletili na teren i rijesili sve svoje probleme dok tvoje fukare cekaju da im nesto sa neba dodje nemate para da se obrijete nemate ni za priprema i ne pricam sa fukarama
- velez_mostar
- Kontakt:
Ma, evo sve ovo, rezultat je takav kakav jest', ali da jedan fudbalski klub ne moze prenijeti loptu na protivnicku polu, da ne mogu 3 pasa sastaviti, da ne mogu potrcati, je li treniraju ovi momci ikako???IGRAJU CITAV ZIVOT LOPTE NE ZNAJU NISTA; pa stvarno treba dobro glup biti pa to demonstrirati.
Ovo nije nista protiv Zelje, naime suprotno od toga, krivo mi je pravo, i ne podnosim da gledam ova sra.nja, ipak je Zeljo predstavnik nase zemlje, ovo je dno dna!
Ovo nije nista protiv Zelje, naime suprotno od toga, krivo mi je pravo, i ne podnosim da gledam ova sra.nja, ipak je Zeljo predstavnik nase zemlje, ovo je dno dna!
Jel se to na mene odnosilo....aaa....nije te niko nista pitao....zato vozz na forum FK Čelik....mozda saznas sta pametno....CrnoCrveni je napisao/la:Jesu ovi Tuzlaci ulizice prave...hebo vas sir amar fukare...
FKR 1987..
-
- Kontakt:
sta je zemljace,gori vatra...aleksandar_veliki je napisao/la:Dosta je bilo. Nema razloga da banove dijelim. Od sada se brisu postovi i slijede banane, pa eto vam, samo nastavite.

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Nijedna nasa ekipa odavno nije dobila zajebanijeg protivnika raja .Svaki nas tim bi bio jos veci popuslic ovdje. A vi mozete likovati koliko hocete.
Isto tako Amar se posteno zajeboa pokusavajuci igrati otvoreno , da je Zeljo isao na bunker od pocetka bilo bi mozda u vrh glave 2 - 0 al ovako sve propade.
Evo vidim sada igraju da zadrze cifru dole vecina je u odbrani. Danak neiskustvu i neodstatku jakih utakmica je placen danas .
Isto tako Amar se posteno zajeboa pokusavajuci igrati otvoreno , da je Zeljo isao na bunker od pocetka bilo bi mozda u vrh glave 2 - 0 al ovako sve propade.
Evo vidim sada igraju da zadrze cifru dole vecina je u odbrani. Danak neiskustvu i neodstatku jakih utakmica je placen danas .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- themaniaks
- Kontakt:
Kompleksi su cudo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ok u redu je, ali jesu navalili ko komarci....aleksandar_veliki je napisao/la:Dosta je bilo. Nema razloga da banove dijelim. Od sada se brisu postovi i slijede banane, pa eto vam, samo nastavite.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aha,, Cluj i Dynamo Kijev su dosta zajebaniji od Hapoela....kimbo je napisao/la:Nijedna nasa ekipa odavno nije dobila zajebanijeg protivnika raja .Svaki nas tim bi bio jos veci popuslic ovdje. A vi mozete likovati koliko hocete.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
haha sho me nasmija budi siguran da manijeke zanima koliko je Sarajevo gubilo ili pobjedivalo....jasta ste neg rijesili probleme ispali ste samo veci morbidosi neg sto jeste...ja pratim svoj klub a bilo bi i tebi bolje da ti pratis svojj....samo sarajevo je napisao/la:Sjeca li se neko strasnog bugarskog Litexa koji je dobio tako male sa 7-0 haha EDIN TM Sarajevo nije gubilo od Bazela 5-0 informisi se dijete,a ti Ajla prati svoj klub maleni mi smo uletili na teren i rijesili sve svoje probleme dok tvoje fukare cekaju da im nesto sa neba dodje nemate para da se obrijete nemate ni za priprema i ne pricam sa fukarama
FKR 1987..
a joj druze,kako si im suknuo odnosno "spustio"....ko ne zna ovaj prvi termin... i nek si rekaowizard90 je napisao/la:jbg žao mi Željeali ovo nije Bosna pa da se mogu tako lako kupovati utakmice
![]()
![]()

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
- Kontakt:
Ma ja Cluj je mala maca za BH klubovekimbo je napisao/la:Nijedna nasa ekipa odavno nije dobila zajebanijeg protivnika raja .Svaki nas tim bi bio jos veci popuslic ovdje. A vi mozete likovati koliko hocete.
Ps jedan veliki zeljo izgubi 7:0 od litexa a jedan crnogorski rudar 1:0

- velez_mostar
- Kontakt:
DJE NADJOSTE OVOG NAPADACA VISOKOG, OVO JE NAJVECI GROB STO SAM IKADA GLEDAO SVOJIM OCIMA, KO JE OVAJ MAJMUN TREBA GA PROTJERATI IZ DRZAVE!!!
-
- Kontakt:
Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
-
- Kontakt:
seljedece sezone idemo u kvalifikacije iz predkvalifikacionog kruga....

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
-
- Kontakt:
Palestinci se u znak protesta zbog izraelskog terora solidarišu s navijačima željezničara.
Sta radi zeljo u ligi prvaka???-nista ofira se
Sta radi zeljo u ligi prvaka???-nista ofira se
ooooj ovih nasih debilaaa aaj pa sad lik uze loptu na centru i sam dodje do gola a niko ga ni napao nije, ni pokusao!!! pa koji je ovo qrac?!?!? al znaci ni napao ga nije a lik od centra do gola doso i sreca pa Seha odbrani... ojjj pa Boze mili...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pa realno je tako, lako je kupiti titulu u BiH ali je zato tesko igrati u Evropiradebl je napisao/la:a joj druze,kako si im suknuo odnosno "spustio"....ko ne zna ovaj prvi termin... i nek si rekaowizard90 je napisao/la:jbg žao mi Željeali ovo nije Bosna pa da se mogu tako lako kupovati utakmice
![]()
![]()

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ti sa celikom ides u drugu liguanaliticar_ je napisao/la:seljedece sezone idemo u kvalifikacije iz predkvalifikacionog kruga....![]()
svoj ti pos'o !
hahha joj sho me nasmijavas....vas imaa mah nema vi ste najbolji al odpozadi...haha....nismo smjeli kad ste dosli u grad nebi ja bas tako rekla....vidjet cemo jel umire....aBd vidimo se u Tuzli ja jedva cekam da dodjete....samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
FKR 1987..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.