FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:17

Sjeca li se neko strasnog bugarskog Litexa koji je dobio tako male sa 7-0 haha EDIN TM Sarajevo nije gubilo od Bazela 5-0 informisi se dijete,a ti Ajla prati svoj klub maleni mi smo uletili na teren i rijesili sve svoje probleme dok tvoje fukare cekaju da im nesto sa neba dodje nemate para da se obrijete nemate ni za priprema i ne pricam sa fukarama

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 jul 2010, 21:18

Ma, evo sve ovo, rezultat je takav kakav jest', ali da jedan fudbalski klub ne moze prenijeti loptu na protivnicku polu, da ne mogu 3 pasa sastaviti, da ne mogu potrcati, je li treniraju ovi momci ikako???IGRAJU CITAV ZIVOT LOPTE NE ZNAJU NISTA; pa stvarno treba dobro glup biti pa to demonstrirati.

Ovo nije nista protiv Zelje, naime suprotno od toga, krivo mi je pravo, i ne podnosim da gledam ova sra.nja, ipak je Zeljo predstavnik nase zemlje, ovo je dno dna!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 13 jul 2010, 21:18

CrnoCrveni je napisao/la:Jesu ovi Tuzlaci ulizice prave...hebo vas sir amar fukare...
Jel se to na mene odnosilo....aaa....nije te niko nista pitao....zato vozz na forum FK Čelik....mozda saznas sta pametno....
FKR 1987..

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 13 jul 2010, 21:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Dosta je bilo. Nema razloga da banove dijelim. Od sada se brisu postovi i slijede banane, pa eto vam, samo nastavite.
sta je zemljace,gori vatra... :D :D :D :D
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 jul 2010, 21:19

Nijedna nasa ekipa odavno nije dobila zajebanijeg protivnika raja .Svaki nas tim bi bio jos veci popuslic ovdje. A vi mozete likovati koliko hocete.

Isto tako Amar se posteno zajeboa pokusavajuci igrati otvoreno , da je Zeljo isao na bunker od pocetka bilo bi mozda u vrh glave 2 - 0 al ovako sve propade.
Evo vidim sada igraju da zadrze cifru dole vecina je u odbrani. Danak neiskustvu i neodstatku jakih utakmica je placen danas .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 jul 2010, 21:19

Kompleksi su cudo
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 13 jul 2010, 21:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Dosta je bilo. Nema razloga da banove dijelim. Od sada se brisu postovi i slijede banane, pa eto vam, samo nastavite.
Ok u redu je, ali jesu navalili ko komarci....

Travnicka Maslenica
Kontakt:

Post Postao/la Travnicka Maslenica » 13 jul 2010, 21:20

Bit ce bolje opet nekad nakon slijedecih 8 godina!
FASIZAM = KOMUNIZAM

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 13 jul 2010, 21:21

kimbo je napisao/la:Nijedna nasa ekipa odavno nije dobila zajebanijeg protivnika raja .Svaki nas tim bi bio jos veci popuslic ovdje. A vi mozete likovati koliko hocete.

Isto tako Amar se posteno zajeboa pokusavajuci igrati otvoreno , da je Zeljo isao na bunker od pocetka bilo bi mozda u vrh glave 2 - 0 al ovako sve propade.
Evo vidim sada igraju da zadrze cifru dole vecina je u odbrani. Danak neiskustvu i neodstatku jakih utakmica je placen danas .
aha,, Cluj i Dynamo Kijev su dosta zajebaniji od Hapoela....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 13 jul 2010, 21:22

samo sarajevo je napisao/la:Sjeca li se neko strasnog bugarskog Litexa koji je dobio tako male sa 7-0 haha EDIN TM Sarajevo nije gubilo od Bazela 5-0 informisi se dijete,a ti Ajla prati svoj klub maleni mi smo uletili na teren i rijesili sve svoje probleme dok tvoje fukare cekaju da im nesto sa neba dodje nemate para da se obrijete nemate ni za priprema i ne pricam sa fukarama
haha sho me nasmija budi siguran da manijeke zanima koliko je Sarajevo gubilo ili pobjedivalo....jasta ste neg rijesili probleme ispali ste samo veci morbidosi neg sto jeste...ja pratim svoj klub a bilo bi i tebi bolje da ti pratis svojj....
FKR 1987..

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 13 jul 2010, 21:22

wizard90 je napisao/la:jbg žao mi Želje :) ali ovo nije Bosna pa da se mogu tako lako kupovati utakmice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a joj druze,kako si im suknuo odnosno "spustio"....ko ne zna ovaj prvi termin... i nek si rekao ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 jul 2010, 21:22

kimbo je napisao/la:Nijedna nasa ekipa odavno nije dobila zajebanijeg protivnika raja .Svaki nas tim bi bio jos veci popuslic ovdje. A vi mozete likovati koliko hocete.

Ma ja Cluj je mala maca za BH klubove

Ps jedan veliki zeljo izgubi 7:0 od litexa a jedan crnogorski rudar 1:0 :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 jul 2010, 21:23

DJE NADJOSTE OVOG NAPADACA VISOKOG, OVO JE NAJVECI GROB STO SAM IKADA GLEDAO SVOJIM OCIMA, KO JE OVAJ MAJMUN TREBA GA PROTJERATI IZ DRZAVE!!!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:23

Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 21:25

seljedece sezone idemo u kvalifikacije iz predkvalifikacionog kruga.... :D :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:25

Palestinci se u znak protesta zbog izraelskog terora solidarišu s navijačima željezničara.
Sta radi zeljo u ligi prvaka???-nista ofira se

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 13 jul 2010, 21:25

ooooj ovih nasih debilaaa aaj pa sad lik uze loptu na centru i sam dodje do gola a niko ga ni napao nije, ni pokusao!!! pa koji je ovo qrac?!?!? al znaci ni napao ga nije a lik od centra do gola doso i sreca pa Seha odbrani... ojjj pa Boze mili...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 13 jul 2010, 21:27

radebl je napisao/la:
wizard90 je napisao/la:jbg žao mi Želje :) ali ovo nije Bosna pa da se mogu tako lako kupovati utakmice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a joj druze,kako si im suknuo odnosno "spustio"....ko ne zna ovaj prvi termin... i nek si rekao ;)
pa realno je tako, lako je kupiti titulu u BiH ali je zato tesko igrati u Evropi :mrgreen:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 13 jul 2010, 21:27

analiticar_ je napisao/la:seljedece sezone idemo u kvalifikacije iz predkvalifikacionog kruga.... :D :D
Ti sa celikom ides u drugu ligu
svoj ti pos'o !

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 13 jul 2010, 21:27

samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
hahha joj sho me nasmijavas....vas imaa mah nema vi ste najbolji al odpozadi...haha....nismo smjeli kad ste dosli u grad nebi ja bas tako rekla....vidjet cemo jel umire....aBd vidimo se u Tuzli ja jedva cekam da dodjete....
FKR 1987..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.