Toliko o tome.CLE samo bzv odugovlacio,kao i s Thompsonom prosle godine.Medjutim,sad su bas u dubokom luxuryu.4 dolara poreza za svaki dolar iznad 113mil.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ESPN **** say a hard push from Sixers GM Bryan Colangelo for J.R. Smith helped sparked Friday's talks with the Cavs to get a deal done

Nije da su imali nekog izbora.NEZALAGANJE je napisao/la:J.R. Smith and the Cavs have come to terms on a four-year $57 million deal, league **** say
Toliko o tome.CLE samo bzv odugovlacio,kao i s Thompsonom prosle godine.Medjutim,sad su bas u dubokom luxuryu.4 dolara poreza za svaki dolar iznad 113mil.
Nisu,ali ovo je klasicna "all in" taktika."Zakljucali" su svoju buducnost,ali imaju trenutno rezultate pa to ,izgleda,sve opravdava.Dokle,vidicemo.Lillard je napisao/la:Nije da su imali nekog izbora.NEZALAGANJE je napisao/la:J.R. Smith and the Cavs have come to terms on a four-year $57 million deal, league **** say

Na sta je spala pozicija SG u NBA ligi, fokusiran JR, kakav je kod nas, vrijedi svakog dolara ovog ugovora, bez obzira na luxury tax koji placa Gilbert i ocigledno mu to ne smeta. Koliko zaradi od tv prava, ulaznica, hrane, kasina i cega sve ne, luxury tax mu je smijesan. Takodjer, uvijek moze trejd napraviti dok se "ne aktivira" luxury tax, a to obicno bude pred kraj sezone (bar je do sada tako bilo).NEZALAGANJE je napisao/la:Nisu,ali ovo je klasicna "all in" taktika."Zakljucali" su svoju buducnost,ali imaju trenutno rezultate pa to ,izgleda,sve opravdava.Dokle,vidicemo.Lillard je napisao/la:Nije da su imali nekog izbora.NEZALAGANJE je napisao/la:J.R. Smith and the Cavs have come to terms on a four-year $57 million deal, league **** say

J.R., Ginobili i Crawford bi trebali negdje dobro castit Colangela.phily je napisao/la:ESPN **** say a hard push from Sixers GM Bryan Colangelo for J.R. Smith helped sparked Friday's talks with the Cavs to get a deal done
[Stein]BREAKING: League **** tell @ZachLowe_NBA and me that Bucks and Bulls are in deep talks on a Michael Carter-Williams-for-Tony Snell trade
[Camerato] Brown says Sixers now considering Embiid in back-to-backs but not definite.

Ma mogu dvojica - McDermott i Mirotić.KK_Bosna je napisao/la:ipak nismo mi jedini sa kretenima od vlasnika i GM-a...
pa znaci bullsi imaju samo cetiri igraca koji mogu pogodit trojku, i to samo jedan od njih moze u kontinuitetu radit...
Mislio sam samo na nikolu zbog dougove minutaze.. al sad bi valjda on trebao dobiti 30+ minuta... uglavnom premalo suteraMonolog je napisao/la:Ma mogu dvojica - McDermott i Mirotić.KK_Bosna je napisao/la:ipak nismo mi jedini sa kretenima od vlasnika i GM-a...
pa znaci bullsi imaju samo cetiri igraca koji mogu pogodit trojku, i to samo jedan od njih moze u kontinuitetu radit...
Najgori gm lige. Godinama pisem protiv njega na temi Bullsa i na fb stranici Bullsa gdje sam bio jednom top komentarKK_Bosna je napisao/la:ipak nismo mi jedini sa kretenima od vlasnika i GM-a...

Ovo kao da ja karijeru igram na 2kClutch je napisao/la:Igrac koji je peak dozivio u svom debiju.
Good luck, Chicago.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.