Sarajevo vs Zeljeznicar

sasistika
Kontakt:

Re: Sarajevo vs Zeljeznicar

Post Postao/la sasistika » 15 okt 2016, 11:10

Osttribine je napisao/la::
Kosevsko brdo brato, hajde u svoj pdf prva liga, ali federacije i stavi jos koji smajli.[/quote]
A odakle sa Koševskog? Znaš li šta je iritantno? Iritantno je kad papak glumi da je građanin i kad kaže: 'ja navijam za svoooga Žeeelja' Mnogo će nam kockastih veslo rumenih glava proći Koševskim u nedelju pa ih samo posmatraj i nemože biti da ne vidiš taj silni krkanluk "Sarajevske jalije"
Iritantno je i kad neko ko živi na Koševskom kaže da navija za Željezničar jer ga svi gledaju ko gubavca,a takvih je na sreću vrlo vrlo vrlo malo,toliko malo da su beznačajni!!! ;)[/quote]

Jbg ne moram ovde i identitet i adresu otkriti, uglavnom starosjedioc sa Kosevskog ;)
Ima papaka na obje strane da se ne lazemo, malo je nas rodjenih ovde prije rata i promjene demografske strukture, ali eto. Uglavnom zezancija sa nasim konama moze, za vrijedjanjem nema potrebe, ali i da smo mi pitari vecina na Kosevskom to stoji ;)[/quote]
Ćuj ja kone vrijeđam :nene: Ja ih yebem gdje god mogu,čast izuzecima npr Điđi,Fare,Mustafa,Dino, Điđi, hehehe ima ih previše pa nemogu sve da popamtim..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 okt 2016, 11:11

Ovo hoce da nam uzmu Kosevsko, a njihovih par papaka sa Kosevskog ne smiju proc kroz mahalu sa salom kad je derbi. :urnebes: :urnebes:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 okt 2016, 11:13

irfo je napisao/la:treba li kome karta za sjever? dijelim ja, ostalo mi je jos nekih 40
:urnebes: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 okt 2016, 11:32

irfo je napisao/la:treba li kome karta za sjever? dijelim ja, ostalo mi je jos nekih 40
Dijelimo stolice za sjever,plave,ako šilji treba neka se javi :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 okt 2016, 12:06

Wow njega zvao Dulja, koji nivo humora... Bravo ljepoto :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 15 okt 2016, 12:24

Toliko prepucavanja a na kraju ce biti 0:0 uz 9 zutih kartona i dvije poluprilike :urnebes: :urnebes:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 15 okt 2016, 12:27

Ado76 je napisao/la:
Bravo, evo ide jedna karta za sjever zbog truda....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 okt 2016, 12:32

Peace je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
:thumbup: I tebi jedna banana jasno ti je zbog cega.Purgercicu zalutao si na teren :wave:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 15 okt 2016, 12:44

Ado76 je napisao/la:
Peace je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
:thumbup: I tebi jedna banana jasno ti je zbog cega.Purgercicu zalutao si na teren :wave:
Nije valjda da volis purgerske banane.... nisam to znao... mada ja sa zagrebom i dinamom i nemam veze no hele nejse, sto budali objasnjavati....

No, ako nastavis toliko da se trudis bice karta i za istok...... ne samo za sjever.... a i ide sergija da se obrazuju mumini sa sjevera i istoka... i oni su ljudi.... pomozimo im...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 okt 2016, 12:47

Strasan si,nema dalje :lol: :lol: :lol: Nego uzmi bananu da se smiris malo :D

High

Post Postao/la High » 15 okt 2016, 12:49

Ima li dovoljno karti za KPDZ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 15 okt 2016, 12:56

Vidim ado imas stvarno neke bolesne fetise i aluzije sa bananama... no nastavi sa lizingom i puhanjem jaja, nedaj se smesti....

High
Kako tetka sejla...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 okt 2016, 13:01

Peace je napisao/la:Vidim ado imas stvarno neke bolesne fetise i aluzije sa bananama... no nastavi sa lizingom i puhanjem jaja, nedaj se smesti....

High
Kako tetka sejla...
Hajde sidi sa grane i uzmi jednu ko pravi majmun :mrgreen: Vidis da si ipak ti bolestan sa tim aluzijama :lol: :lol: :lol:
ZDRAVKO MAMIĆ!!!!!! :tralala:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 15 okt 2016, 13:05

Ado76 je napisao/la:
Peace je napisao/la:Vidim ado imas stvarno neke bolesne fetise i aluzije sa bananama... no nastavi sa lizingom i puhanjem jaja, nedaj se smesti....

High
Kako tetka sejla...
Hajde sidi sa grane i uzmi jednu ko pravi majmun :mrgreen: Vidis da si ipak ti bolestan sa tim aluzijama :lol: :lol: :lol:
Ma smiri se malo, sta si se zadihao... uzmi pauzu... ne mozes odjednom olizati bananu... ipak malo previše često spominjes termin banana...

Zdravko mamic je najveći gospodin na ovim prostorima... :kafa:... i to su činjenice...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 okt 2016, 13:11

Peace je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:

High
Kako tetka sejla...
Ma smiri se malo, sta si se zadihao... uzmi pauzu... ne mozes odjednom olizati bananu... ipak malo previše često spominjes termin banana...

Zdravko mamic je najveći gospodin na ovim prostorima... :kafa:... i to su činjenice...
Po pisanju prije bi rekao da tebi treba pauza :rol:
A sa ovim zadnjim sto si napisao se slazem :thumbup:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 okt 2016, 13:32

Šta je ba ovo sa kartama kod kona, jučer na Skenderiji dijele karte još ti cvaju dadnu :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 15 okt 2016, 13:38

sinoć ko je god ušo u Slogu dobio kartu za sjever :rol:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 15 okt 2016, 13:52

Sinoc policija zaustavlja auta zbog nepropisne voznje, mjesto kazni djelili karte za sjever.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 okt 2016, 13:53

belosevic28 je napisao/la:Wow njega zvao Dulja, koji nivo humora... Bravo ljepoto :D
jesul u rosenheimu to raja operisana od humora :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 15 okt 2016, 14:05

Cuj pjani ne mozemo na derbi....

Slijedi nova vijest: "Osobe u alkoholiziranom stanju ce dobiti ulaznicu za sjevernu tribinu."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Combattente87, MikiPirs, Paromlinac, pitar9876, TefalTava i 72 gosta.