FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Devil » 13 jul 2010, 21:36

Jbt tek sada vidim koliko je maloletnika na ovome forumu,jer starii i ozbiljni navijaci ne bi ovako komentarisali vec bi zeleli Zelji sto bolji rezultat da bi imali sto vise predstavnika u Evropi. :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 jul 2010, 21:37

birkirkara sa malte dobio zilinu
rudar iz pljevalja izgubio 1-0 od litexa
aik dobio jedva 1-0 prvaka luxsemburga
kopar poveo protiv dinama ,trenutno gubi sa 2-1
levadia igrala nerjeseno sa debrecinom
željo i torsovan primili po 5 komada stim da željo moze primiti jos

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 21:37

Zelji u uzvratu ne moze pomoci ni Dzipalo Junuz sa svojim hepekom.... :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:38

harry_90 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
divi ovog kloca,ko se kome ulizuje,da ti nisi onaj samo rajvosa,pa napravio drugi nick :D joj znam da nemozes Tuzle ni Slobode,razlog je jasan..GAVARIC... aj ne bih da se raspravljam sa ovim likom,jer ne zna sta ce od sebe i svog zivota,pa mu drugi smetaju,otisao je psihicki totalno ;)
Kad spomenes mene i moj klub i nase navijace trebas da se ustanes djecace,mi igramo posteno i po pravilima i znamo da racunamo kartone igracima i ajde na spavanje ljutice ti se mama!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 13 jul 2010, 21:38

samo sarajevo je napisao/la:
ajla je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
hahha joj sho me nasmijavas....vas imaa mah nema vi ste najbolji al odpozadi...haha....nismo smjeli kad ste dosli u grad nebi ja bas tako rekla....vidjet cemo jel umire....aBd vidimo se u Tuzli ja jedva cekam da dodjete....
Docemo ko uvijek tu smo da vam nabijamo komplekse pa djevojcice necete imati nikad klub kao FKS niti navijace kao HZ za sto godina budi malo objektivna!
nedo bog da je Sloboda kao FKS zahvaljujem Bogu sto nismo....a posebno zahvaljujem sto fukare nisu kao viii....:D...nalupat ce vas manijaci u graduuu........hehe
FKR 1987..

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 jul 2010, 21:39

od 10-41 minute primiti 5 golova pa to nije nekad primao ni zair 74

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 13 jul 2010, 21:40

:lol: :lol: :lol: lik je deformiran .Cuj klub cvjeta :lol: kako da ne,Blekic doveo pojacanja,i odmah se digli,a opet znaju da nece biti nista :lol: ja koliko vidim niko ovdje ne pise od navijaca Slobode o fk sarajevo,sam ti spominjes Fukare,ocigledno si ti onaj samo rajvose,sramotis se previse,djaba pravis drugi nick kad se zna ko si,uvijek uzmes Slobodu u pricu,kad neas nishta pametno reci.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:41

Jao ajla djevojcice nemoj da pricas nebuloze haha zna se koje su grupe najbolje u nasoj drzavi vas tu nema ni na mapi,zna se koji su klubovi najbolji u drzavi a vas isto tu nema o cemu ti pricas djevojcice! Sine dropcino ja nemam ni jedan post na temi Slobode nije moj nivo da pisem tamo najgori tim sa najgorim navijacima sta na njih da trosim slova!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 13 jul 2010, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jul 2010, 21:41

Vidim veležovci,pitari,celikovci i ostali su sad došli na svoje pa sad pljuju po Želji...JEDVA DOCEKALI PACENICI svojih pet minuta :oops: ...aferim :!: pogledajte prvo svoje timove, pa onda nešto serite...gdje ste uopšte?? ima li vas ikad u evropi??...bjedan smo mi narod....manje države a ovoliko dušmana nema nigdje :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 jul 2010, 21:42

nebi mi dali gola da umijesto golmana udje igrac

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:43

drop je napisao/la:Vidim veležovci,pitari,celikovci i ostali su sad došli na svoje pa sad pljuju po Želji...JEDVA DOCEKALI PACENICI svojih pet minuta :oops: ...aferim :!: pogledajte prvo svoje timove, pa onda nešto serite...gdje ste uopšte?? ima li vas ikad u evropi??...bjedan smo mi narod....manje države a ovoliko dušmana nema nigdje :oops:
Nas ima a za vas nisam siguran mi neka 3 pretkola LP igrali,i zadnje pretkolo Euro lige a vi?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 13 jul 2010, 21:43

Sramno izdanje Zelje!

Racunajuci da danas svi igraju fudbal mislio sam da zeljo i ima sanse u dvomecu, no.... :cry:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 13 jul 2010, 21:43

Ja uopce nepljujem Zelju... Bilo bi mi smijesno i da je Velez u pitanju.

Hapoel je najgora ekipa koju ste mogli izvuci...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2010, 21:44

samo sarajevo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
divi ovog kloca,ko se kome ulizuje,da ti nisi onaj samo rajvosa,pa napravio drugi nick :D joj znam da nemozes Tuzle ni Slobode,razlog je jasan..GAVARIC... aj ne bih da se raspravljam sa ovim likom,jer ne zna sta ce od sebe i svog zivota,pa mu drugi smetaju,otisao je psihicki totalno ;)
Kad spomenes mene i moj klub i nase navijace trebas da se ustanes djecace,mi igramo posteno i po pravilima i znamo da racunamo kartone igracima i ajde na spavanje ljutice ti se mama!
Cuj treba ustat,kako da ne :lol: nemoj me nasmijavat majketi,idi lezi odspavaj,mozda ustanes pametniji ;) Gavaric cu sam reci ;) ne trebam ja na spavanje,i ne uzimaj mi u pisanju jedno od roditelja,ni ja tvoje ne uzimam,tako da bolje bi ti bilo .

Izvinjavam se navijacima Zelje na off topicu,jer ovaj balvan provocira,jer kad nezna nista pisat pa vrijedja navijace Slobode i klub.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 jul 2010, 21:44

molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:46

HZ su danas igrali svi hendikep na Hapoel koeficjent 2
Hapoel - Željezničar - hendikep 1 (2.00) i svi smo sebi obezbjedili godisnje karte :lol:
P.S Harry sta pises ovdje kad si psovao majke sarajevske ajde pali u svoju rupu

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 13 jul 2010, 21:46

analiticar_ je napisao/la:Zelji u uzvratu ne moze pomoci ni Dzipalo Junuz sa svojim hepekom.... :D
potpisujem :!: :mrgreen:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 21:46

ibrakadabra je napisao/la:molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja
ebiga i to treba platiti a nemamo para..stoga....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 13 jul 2010, 21:47

ibrakadabra je napisao/la:molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja
Ne samo nas nego sve pocevsi od F/NSBIH...

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 13 jul 2010, 21:47

samo sarajevo je napisao/la:Jao ajla djevojcice nemoj da pricas nebuloze haha zna se koje su grupe najbolje u nasoj drzavi vas tu nema ni na mapi,zna se koji su klubovi najbolji u drzavi a vas isto tu nema o cemu ti pricas djevojcice! Sine dropcino ja nemam ni jedan post na temi Slobode nije moj nivo da pisem tamo najgori tim sa najgorim navijacima sta na njih da trosim slova!
ja tebi maloprije rekla imaj malo postovanja ahhh ako hoces da mi se obratis kaze se djevojko a ne djevojcice....dosta si nekulturan mama te nije naucila kulturi....bilo bi dobro da uzmes malo Bonton pa da procitas bio bi pametniji....stvarno si smjesan...i nepricaj vise o FKS dosadan si nezanima me FKS i da ste Barsu dobili vi cete opet za mene biti nula....papak jedan...cccc...
FKR 1987..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.