Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad spomenes mene i moj klub i nase navijace trebas da se ustanes djecace,mi igramo posteno i po pravilima i znamo da racunamo kartone igracima i ajde na spavanje ljutice ti se mama!harry_90 je napisao/la:divi ovog kloca,ko se kome ulizuje,da ti nisi onaj samo rajvosa,pa napravio drugi nicksamo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadionjoj znam da nemozes Tuzle ni Slobode,razlog je jasan..GAVARIC... aj ne bih da se raspravljam sa ovim likom,jer ne zna sta ce od sebe i svog zivota,pa mu drugi smetaju,otisao je psihicki totalno
nedo bog da je Sloboda kao FKS zahvaljujem Bogu sto nismo....a posebno zahvaljujem sto fukare nisu kao viii....samo sarajevo je napisao/la:Docemo ko uvijek tu smo da vam nabijamo komplekse pa djevojcice necete imati nikad klub kao FKS niti navijace kao HZ za sto godina budi malo objektivna!ajla je napisao/la:hahha joj sho me nasmijavas....vas imaa mah nema vi ste najbolji al odpozadi...haha....nismo smjeli kad ste dosli u grad nebi ja bas tako rekla....vidjet cemo jel umire....aBd vidimo se u Tuzli ja jedva cekam da dodjete....samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
Nas ima a za vas nisam siguran mi neka 3 pretkola LP igrali,i zadnje pretkolo Euro lige a vi?drop je napisao/la:Vidim veležovci,pitari,celikovci i ostali su sad došli na svoje pa sad pljuju po Želji...JEDVA DOCEKALI PACENICI svojih pet minuta...aferim
pogledajte prvo svoje timove, pa onda nešto serite...gdje ste uopšte?? ima li vas ikad u evropi??...bjedan smo mi narod....manje države a ovoliko dušmana nema nigdje
Cuj treba ustat,kako da nesamo sarajevo je napisao/la:Kad spomenes mene i moj klub i nase navijace trebas da se ustanes djecace,mi igramo posteno i po pravilima i znamo da racunamo kartone igracima i ajde na spavanje ljutice ti se mama!harry_90 je napisao/la:divi ovog kloca,ko se kome ulizuje,da ti nisi onaj samo rajvosa,pa napravio drugi nicksamo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadionjoj znam da nemozes Tuzle ni Slobode,razlog je jasan..GAVARIC... aj ne bih da se raspravljam sa ovim likom,jer ne zna sta ce od sebe i svog zivota,pa mu drugi smetaju,otisao je psihicki totalno
potpisujemanaliticar_ je napisao/la:Zelji u uzvratu ne moze pomoci ni Dzipalo Junuz sa svojim hepekom....
ebiga i to treba platiti a nemamo para..stoga....ibrakadabra je napisao/la:molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja
Ne samo nas nego sve pocevsi od F/NSBIH...ibrakadabra je napisao/la:molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja
ja tebi maloprije rekla imaj malo postovanja ahhh ako hoces da mi se obratis kaze se djevojko a ne djevojcice....dosta si nekulturan mama te nije naucila kulturi....bilo bi dobro da uzmes malo Bonton pa da procitas bio bi pametniji....stvarno si smjesan...i nepricaj vise o FKS dosadan si nezanima me FKS i da ste Barsu dobili vi cete opet za mene biti nula....papak jedan...cccc...samo sarajevo je napisao/la:Jao ajla djevojcice nemoj da pricas nebuloze haha zna se koje su grupe najbolje u nasoj drzavi vas tu nema ni na mapi,zna se koji su klubovi najbolji u drzavi a vas isto tu nema o cemu ti pricas djevojcice! Sine dropcino ja nemam ni jedan post na temi Slobode nije moj nivo da pisem tamo najgori tim sa najgorim navijacima sta na njih da trosim slova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.