BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Dobro bi bilo vidjeti Mirzu u glavnom zrijebu nadolazeceg turnira u Moskvi pogotovo ako bude imao dobar zrijeb, mislim protiv igraca s kim on moze igrati, mada je dosta umoran zbog polufinala ovog challengera. Jednostavno da malo promijeni sa ove serije challenger turnira u neki veci turnir.
Damir u prvom kolu protiv Karena Khachanova, razbijanje u najavi, u sjajnoj je formi, osvojio ATP titulu prije dvije sedmice
Nek ponese vazelina.shminka je napisao/la:Damir u prvom kolu protiv Karena Khachanova, razbijanje u najavi, u sjajnoj je formi, osvojio ATP titulu prije dvije sedmice
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Bice tesko damiru do pobjede, igra ovaj mladi rus puno bolje od onog drugog, buduceg No 1:-)
Danas mi se vratila vjera u basica ponovo a da nije ni poceo svoj mec..otrese momka 6-0 a taj par dana kasnije glatko otpuse igracinu rubleva.
Pretpostavljam da se nemaju gdje gledati ove kvalifikacije?
Danas mi se vratila vjera u basica ponovo a da nije ni poceo svoj mec..otrese momka 6-0 a taj par dana kasnije glatko otpuse igracinu rubleva.
Taj Kachanov je kudikamo bolji i perfektniji igrac od Rubleva. U svim segmentima. Mozda je doticni koji je proglasio Rubleva brojem 1 pobrkao zamjenio im imena ili face?!babino je napisao/la:Bice tesko damiru do pobjede, igra ovaj mladi rus puno bolje od onog drugog, buduceg No 1:-)
Ne bez yebe sad, Damir ovdje ima samo neke kosmicke kvantne sanse da pobjedi, osim ako se ovaj Rus ne ubije sa votkom pred mec.
@Effe hoćeš da se kladimo da će ga Damir vratit na tvorničke postavke? 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Sta ovo niko ne prati Mirzu, na pragu je pobjede u 1.kolu kvala Moskve
EDIT: Pobijedi Mirza, za plasman u MD igra protiv domacina Medvedeva (122.)
EDIT: Pobijedi Mirza, za plasman u MD igra protiv domacina Medvedeva (122.)
Zadnja izmjena: oldtown1990, dana/u 15 okt 2016, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prati se Mirza
Svaka mu čast seke mi, u drugom setu meščini u tb gubi 5-4 uz mini-break Mektića i okreće, fkt mu svaka dala 
Mirza tesko protiv Mektica ali pobjeda se broji
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
-
oldtown1990
- Kontakt:
5-2 je gubio i onda je osvojio 5 uzastopnih poenaremA1 je napisao/la:Prati se MirzaSvaka mu čast seke mi, u drugom setu meščini u tb gubi 5-4 uz mini-break Mektića i okreće, fkt mu svaka dala
Ja sam ga bio otpisao kod 5 : 2 u tb drugog seta..kako se rezultat kretao, djelovalo je da nema snage i da je preumoran...tu uzima 5 poena u nizu, zavrsava set i ocito to hrvat nije prezalio pa odmah zijanio svoj servis u trecem setu...
Bila je jos jedna kriza kod servisa pri 3-2 rezultatu gdje je nekoliko break lopti spasio i tu je ocito bio kraj.
Sutra bi me pobjeda bas iznenadila..rus je u dobroj formi, igra kuci, odmoran, glatko i danas odradio bez umora..nadat se da ce se mirza ipak uspjeti odmoriti i aklimatizovati do meca ali bice bas guravo.
Bila je jos jedna kriza kod servisa pri 3-2 rezultatu gdje je nekoliko break lopti spasio i tu je ocito bio kraj.
Sutra bi me pobjeda bas iznenadila..rus je u dobroj formi, igra kuci, odmoran, glatko i danas odradio bez umora..nadat se da ce se mirza ipak uspjeti odmoriti i aklimatizovati do meca ali bice bas guravo.
Mirza prosao, nakon što je gubio 0-1 i 2-5 u TB drugog seta.
Sutra na Medvedeva.
Sutra na Medvedeva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hajde, u koliko zelis? Samo nemoj plakati kad budes morao i gace skinuti!remA1 je napisao/la:@Effe hoćeš da se kladimo da će ga Damir vratit na tvorničke postavke?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza lagano gubi 1. set 2-6. Teško danas može do preokreta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
Klizan je otkazao, znaci bit ce LL. 50% za Basica, 50% za Gaio.
Ocekivani poraz iz mnogo razloga ali da sam ocekivao bas ovako razbijanje, nisam.
Koliko god da si umoran, protivnik nije federer, grebo ga ti.
Tesko ce basic do nekog ozbiljnog napretka ovakve fizicke spreme. Covjek odigra dva turnira, uz 2 duza leta i nema od njeg nista narednih mjesec-dva.
Evo imati ce lijep odmor da se dozove i pokusa ozbiljno odraditi ovaj ostatak sezone.
Cak i odmoran, bice tesko jer ove dvorane i njegov nacin igre su cista lutrija..vec u 1. 2. kolu mozes naletjeti na nekog struffa, sijslinga, khacanova, medvedeva i bye bye.
Mene bas interesuje da li ce damir moci pruziti jaci otpor khacanovu i eventualno dobiti. Znamo da ce biti tesko ali valja probati....kakva je situacija do kraja sa bodovima, postoji li opcija za najgorio scenario i da izleti iz 100 pa da mora igrati kvale u australiji?
Koliko god da si umoran, protivnik nije federer, grebo ga ti.
Tesko ce basic do nekog ozbiljnog napretka ovakve fizicke spreme. Covjek odigra dva turnira, uz 2 duza leta i nema od njeg nista narednih mjesec-dva.
Evo imati ce lijep odmor da se dozove i pokusa ozbiljno odraditi ovaj ostatak sezone.
Cak i odmoran, bice tesko jer ove dvorane i njegov nacin igre su cista lutrija..vec u 1. 2. kolu mozes naletjeti na nekog struffa, sijslinga, khacanova, medvedeva i bye bye.
Mene bas interesuje da li ce damir moci pruziti jaci otpor khacanovu i eventualno dobiti. Znamo da ce biti tesko ali valja probati....kakva je situacija do kraja sa bodovima, postoji li opcija za najgorio scenario i da izleti iz 100 pa da mora igrati kvale u australiji?
-
thelightblue
- Kontakt:
Top90 je vec sigurno. Nista ne brani.babino je napisao/la:Mene bas interesuje da li ce damir moci pruziti jaci otpor khacanovu i eventualno dobiti. Znamo da ce biti tesko ali valja probati....kakva je situacija do kraja sa bodovima, postoji li opcija za najgorio scenario i da izleti iz 100 pa da mora igrati kvale u australiji?
Pomete ga Medvedev 
Kako se bira LL, zdrijebom ili po rankingu, ili po ljepoti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
thelightblue
- Kontakt:
po rankingu, dvojca najbolje rangirana, znaci Basic i Gaioesprit24 je napisao/la:Pomete ga Medvedev
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.