FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra samo pobjeda abd 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Laz! nikad nisam u zivotu nosio poderane hlace il ne daj boze fluroscentne patikebelosevic28 je napisao/la: Ti mi pricaj a po instagramu ti kruze slike copy/paste obi4mikel_rustem_pasha![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hiljadu je kapitena, ali samo jedan je pravi:
Edin Hrustemović!
Edin Hrustemović!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nama je rustemovic ono sto je montolivo milanu.. Ili ivanovic chelseau...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne pamtim kad je ovolika letargija vladala pred derbi,i ovdje na forumu i u gradu,vjerovatno ce se to osjetiti i na posjeti sutra.
Urinacija po nazoviradničkoj klasi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakvo je to pitanje?BosnianKingdom je napisao/la:A ko je kapiten?bodi123 je napisao/la:Kapiten ga zabija u desetoj minuti i tako ostaje do kraja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Okupljanje u 12:00 u Velikom parku, polazak na stadion planiran u 13:30!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovo je jedina istina!!!FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubio bi za dobru posjetu sutra. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sami su usrali stvar sto mrtvu Slobodu nisu uzeli,taman se atmosfera pocela dizati i mjesto da
pobjedimo da se nastavi dizati atmosfera dok je ova pauza taman se poklopilo sve,mi kiksamo i sve s.**** sa tim.I sad umjesto vrhunske atmosfere i furke imamo k.urac obicni
pobjedimo da se nastavi dizati atmosfera dok je ova pauza taman se poklopilo sve,mi kiksamo i sve s.**** sa tim.I sad umjesto vrhunske atmosfere i furke imamo k.urac obicni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tom idiotskom logikom smo onda mi prvaci jer smo jedini pobijedili Zrinjski.joker90 je napisao/la:Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane..
Žali Bože što im ne prihvatiše prijedlog "VASO MISKIN CRNI!FrancescoTotti je napisao/la:Svani nedjeljo!!
Mi smo samo sa Zrinjskim dobro odigrali ostalo mrtva patnja,al tvoja logika je cudo. Ne idem zbog nekih zena na terenu i manekena vec zbog svog tima makar gromovi sutra udaralijoker90 je napisao/la:Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane..
Taj kiks je bar za trecinu smanjio posjetu na derbiju, Sloboda nema odbranu, danas 3 komada prima, mi ne mozemo da ih dobijemo. Pa ti to nazovi kako hoces, vrijeđaj slobodno.Locust je napisao/la:Tom idiotskom logikom smo onda mi prvaci jer smo jedini pobijedili Zrinjski.joker90 je napisao/la:Olimpic mrtvi raspucava Slobodu lagano, a mi kiksamo kuci.. Pa onda ce opet biti krivi forumasi i pljuvaci sto ce sutra biti sramotna posjeta s nase strane..
@zagor1987, jesam li ja negdje napisao da necu ici na tekmu, ili te opet shizofrenija puca?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Fouzi1, Konjicanin542, laznokrilo, mnon46 i 49 gostiju.