Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ocekivan sastav bez i jednog iznenadjenja.Mislim da se nastavlja 100 % ucinak iako Swansea ima veooma dobru ekipu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Kompany kao 9-ka

Ogromna kvota protiv Barce,ko da igra GOŠK a ne City...
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Sta reci nakon poraza sinoc nije odnos snaga bas 4-0 za Barcelonu ali kad na golu imas covjeka koji nije ni golman ni igrac nemas sta bolje ocekivat.Malo nesrece kod prvog gola i na kraju ispade da je Barca bolja za dvije klase.Mislim da ce uzvrat biti jako zanimljiv i da Pep nece praviti neke eksperimente nakon ovog samara.Mini kriza je morala kad tad doc pa bolje sada nego u martu aprilu.

Dosta promjena u timu ali i dalje dovoljno jak sastav za pobjedu nad Unitedom.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Simply majstorluk, šampioni.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
WBA potpuno razbijen danas, makar na pocetku i zadnjih dvadesetak minuta, gdje je napad Cityja skolski igrao i odradjivao akcije.
Đe Bravo ?
Pa ima crveni.Rajaz je napisao/la:Đe Bravo ?
Dobro siarelinho je napisao/la:Pa ima crveni.Rajaz je napisao/la:Đe Bravo ?![]()
- Feldmarschall
- Kontakt:
Yaya se izvinio, Seluk se posuo pepelom.
Da li moze Yaya dati neki doprinos ovom Cityu, sta mislis? Barem kao neki rotacijski igrac, tipa Fernando. Ja sam misljenja da ima u njemu jos uvijek neke vatre za ozbiljnog fudbala.Feldmarschall je napisao/la:Yaya se izvinio, Seluk se posuo pepelom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema od njega kruha
Jedino da igra stopera ali u tu bi brzo dojadio Pepu
Jedino da igra stopera ali u tu bi brzo dojadio Pepu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Na osnovu onoga što je pokazivao prošle sezone on je mrtav igrač u svakom smislu. Fizički se može srediti, tehnički je jači od svih raspoloživih opcija na pivotu, ali ako ostane problem u glavi besmisleno je pričati o bilo čemu. Ako prihvati da je u poznim igračkim godina i bude vodio računa o sebi imajući to na umu može biti kvalitetno prelazno rješenje dok Guardiola ne snimi kome povjeriti ulogu metronoma.bodi123 je napisao/la: Da li moze Yaya dati neki doprinos ovom Cityu, sta mislis? Barem kao neki rotacijski igrac, tipa Fernando. Ja sam misljenja da ima u njemu jos uvijek neke vatre za ozbiljnog fudbala.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakva je ovo traka na ruci Fernandinju, kakav je ovo **** 

Mozda i najbolji sastav ali samo mi nije jasno kako je ovu cistku kod Pepa prezivio Navas, zaista ogranicen igrac.Odbrana je ovdje ponovo najslabiji dio tima i sasvim je sigurno da ce se primiti jedan gol.Nadam se da je De Bruyne sasvim ok jer od njega dosta zavisi u napadu.Ono sto me brine je nedostatak ofanzivnih opcija na klupi u slucaju nepovoljnog rezultata.Jedine opcije Yaya i Iheanacho a ostalo sve odbrambene opcije.
Izvinjavam se promasio sam temu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.