Je_be ga tuzlanski plisner,daje mu ugovor uvljek na 1 godinuintercontinental je napisao/la:izvinite na upadu ali živo me zanima šta se do dešava sa Huseinbašića..momak u Istri bio pa prelazak u Gračanicu i eto ga sad u matičnoj Zvijezdi..bez ikakve uvrede ali stvarno je zanimljiv taj njegov pad
NK Zvijezda Gradačac
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Brzi je napravio životnu grašku što je upoznao Mladena Stjepanovićacrvenobijeli je napisao/la:Je_be ga tuzlanski plisner,daje mu ugovor uvljek na 1 godinuintercontinental je napisao/la:izvinite na upadu ali živo me zanima šta se do dešava sa Huseinbašića..momak u Istri bio pa prelazak u Gračanicu i eto ga sad u matičnoj Zvijezdi..bez ikakve uvrede ali stvarno je zanimljiv taj njegov pad
-
reddragon001
- Kontakt:
Sto je pad bogati Huseinbasic je jedan od najboljih igrača lige, vele majstor ti sto su ljubomorni mogu samo gluposti da izvaljuju tipa Stjepanovic. Usput Stjepanovic je doktor i kada pobjedimo svi zajedno idemo u kafanu i igrači i navijači.intercontinental je napisao/la:izvinite na upadu ali živo me zanima šta se do dešava sa Huseinbašića..momak u Istri bio pa prelazak u Gračanicu i eto ga sad u matičnoj Zvijezdi..bez ikakve uvrede ali stvarno je zanimljiv taj njegov pad
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Brzi je pokazao veliki kvalitet po meni je najbolji igrač Zvijezde .reddragon001 je napisao/la:Sto je pad bogati Huseinbasic je jedan od najboljih igrača lige, vele majstor ti sto su ljubomorni mogu samo gluposti da izvaljuju tipa Stjepanovic. Usput Stjepanovic je doktor i kada pobjedimo svi zajedno idemo u kafanu i igrači i navijači.intercontinental je napisao/la:izvinite na upadu ali živo me zanima šta se do dešava sa Huseinbašića..momak u Istri bio pa prelazak u Gračanicu i eto ga sad u matičnoj Zvijezdi..bez ikakve uvrede ali stvarno je zanimljiv taj njegov pad
Imal kakvih novosti iz kluba kakvi su planovi za dalje financije, stadion
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne misli na pad u kvaliteti igraca, nego na pad u karijeri tako sto je presao iz 1. HNL u 1. Federalnu. Tj. iz prve hrvatske u drugu bosansku ligureddragon001 je napisao/la:Sto je pad bogati Huseinbasic je jedan od najboljih igrača lige, vele majstor ti sto su ljubomorni mogu samo gluposti da izvaljuju tipa Stjepanovic. Usput Stjepanovic je doktor i kada pobjedimo svi zajedno idemo u kafanu i igrači i navijači.intercontinental je napisao/la:izvinite na upadu ali živo me zanima šta se do dešava sa Huseinbašića..momak u Istri bio pa prelazak u Gračanicu i eto ga sad u matičnoj Zvijezdi..bez ikakve uvrede ali stvarno je zanimljiv taj njegov pad
⭐
-
reddragon001
- Kontakt:
Uprava dobro radi, plan je vratit sto visw dugova, infrastruktura sada je stopirana. Mozda nas nova godina obraduje, alu otom potom nebi da pricam pa da se izjalovi.
-
intercontinental
- Kontakt:
Upravo tako...
kvalitet je neupitan ,ali je čudan taj ogroman pad ,jer realno velika je razlika između 1. HNL i naše PL (Dokaz Split koji neam niti jednu pobjedu u HNL razbije Želju...) a kamoli razlika između 1. HNL i 1. Federalne
kvalitet je neupitan ,ali je čudan taj ogroman pad ,jer realno velika je razlika između 1. HNL i naše PL (Dokaz Split koji neam niti jednu pobjedu u HNL razbije Želju...) a kamoli razlika između 1. HNL i 1. Federalne
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Kako izgledamo u kaknju,hocemo moc bod uzet,imal ko od nasih da pise...
Trenutno krizne minute
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
crvenobijeli
- Kontakt:
-
batigol777
- Kontakt:
Pobjeda
Tooo Zvijezdoooo 
- zvijezdica
- Kontakt:
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Bravo momci,bas su me pozitivno iznenadili 
Cestitke momci velika pobjeda.
-
kakanjac62
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi ali realno niste bili bolji.Bodovi se racunaju I drago mi je da ste ih uzeli od igraca koji su pretplaceni za ovu ligu .Kazem pretplaceni jer imaju sve na vrijeme plus premije za svaku pobjedu I bod .zmajevac je napisao/la:Cestitke momci velika pobjeda.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Eh ovo nam sada otvara nove horizonte, sada ovjeriti bodove na domacem terenu protiv Buducnosti i onda u Orasje s bozijom pomoci po nove bodove , realno ako krnemo sad Banovice, ide tamo nasih 500-600 ljudi minimalno, bice nas vise neg na Banji duplo 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Svaka cast vojvodicu koji je u ovom teskom vremenu uz najminimalniji budzet uspio skupit ovu ekipu i motivisat. Ima tu svakako mjesta za napredak al trud se isplatio , sva nepravda sad se vraća hvala Bogu. Misljenja sam da je ova ekipa sad prelomila i da krece neki pozitivan zamah. Sve cemo vidjet nase je sad da napunimo Banju i svi u Orasje. Ubjeden sam da nas ovaj put ne mogu pobjedit , regularno...
P.S skarice od abida su iz kaknja su za evrope... heheh
P.S skarice od abida su iz kaknja su za evrope... heheh
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Niko i nije rekao da smo boljo,kako je bilo o-1,lahko je moglo bit 1-0; ova ekipa zvijezde zasluzuje respekt,jos jedan spic dobar,i bek i napad na pl.kakanjac62 je napisao/la:Cestitke na pobjedi ali realno niste bili bolji.Bodovi se racunaju I drago mi je da ste ih uzeli od igraca koji su pretplaceni za ovu ligu .Kazem pretplaceni jer imaju sve na vrijeme plus premije za svaku pobjedu I bod .zmajevac je napisao/la:Cestitke momci velika pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.