RESPECT VELIKI

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
nije ba to do zastava... neko da hoce stvarno da navija za BiH on bi navijao, neg nece, hoce da provociraju Bosnjake time. A ako neko hoce da navija za BiH neka ponese zastavu drzave i et... sta njeg briga koju zastavu nosi Huso iz PrtkovicaTorentte je napisao/la:Nemoj tako pričati kad si neinformiran, "4S" nije četnički znak. Ti si nacionalista, i zbog takvih ljudi je rat i počeo, i zbog toga sada tebi i smeta "4S". Nemoj misliti da branim Srbe, ja sam Hrvat, ali to je krajnji primitivizam izražavanja, samo najveći primitivac daje takve komentare. 4S je srpski znak, i ne znači ništa pogrešni, niti vrijeđa neki drugi narod.Fukare tz je napisao/la:**** li ti svi oni koji su ispod onog 4s mamu u picku cetnicku
To je isto kad bih ja sad psovao nekome nešto zato što na utakmicama Bosne i Hercegovine vidim ljiljane, turske zastave, one zelene islamske zastave, itd... Ja navijam za BIH samo zbog toga jer sam ovdje rođen i jer ovdje živim, i zbog toga jer su i Srbi i Hrvati počeli igrati za BiH, ali nema mnogo Hrvata i Srba koji navijaju za BiH, vrlo ih je malo, i neće nikad ni početi navijati za BiH sve dok na stadionima budu ljiljani, islamske zastave, turske zastave, mjeseci, zvijezde. Sve dok te transparente ne zamijeni sadašnja bosanskohercegovačka zastava, samo će Bošnjaci navijati za BIH, a kako vidim, to se neće desiti vrlo skoro nažalost.
Svaka cast ako je takoGoRaN je napisao/la:Koji si ti car čovječe.....Torentte je napisao/la:Nemoj tako pričati kad si neinformiran, "4S" nije četnički znak. Ti si nacionalista, i zbog takvih ljudi je rat i počeo, i zbog toga sada tebi i smeta "4S". Nemoj misliti da branim Srbe, ja sam Hrvat, ali to je krajnji primitivizam izražavanja, samo najveći primitivac daje takve komentare. 4S je srpski znak, i ne znači ništa pogrešni, niti vrijeđa neki drugi narod.Fukare tz je napisao/la:**** li ti svi oni koji su ispod onog 4s mamu u picku cetnicku
To je isto kad bih ja sad psovao nekome nešto zato što na utakmicama Bosne i Hercegovine vidim ljiljane, turske zastave, one zelene islamske zastave, itd... Ja navijam za BIH samo zbog toga jer sam ovdje rođen i jer ovdje živim, i zbog toga jer su i Srbi i Hrvati počeli igrati za BiH, ali nema mnogo Hrvata i Srba koji navijaju za BiH, vrlo ih je malo, i neće nikad ni početi navijati za BiH sve dok na stadionima budu ljiljani, islamske zastave, turske zastave, mjeseci, zvijezde. Sve dok te transparente ne zamijeni sadašnja bosanskohercegovačka zastava, samo će Bošnjaci navijati za BIH, a kako vidim, to se neće desiti vrlo skoro nažalost.
Evo ja sam pola hrvat pola srbin,rođen sam u BiH,cijeli život u BiH i navijam za BiH.
Dovođenje Kallona bi bio veliki promašaj,uvjeren sam.O ovom Princu se mnogo priča,ali...Gavrančić bi bio ta jedna "bomba"Momak je iskusan,ima u nogama veliki broj utakmica u L.Š.,igrao je i na svjetskom prvenstvu, a mislim da on može igrati i beka dosta dobro, nisam siguran kog,ali se sjećam da je u kvalifikacijama za s.p. većinu utakmica odigrao na beku.Zamisli stoperski tandem Gavrančić-Gaj.Alvaro,Alvaro...najiskrenije se nadam da će taj čovjek doći u Zvezdu.On bi bio druga "bomba".Jeste da polako ulazi u godine,da zadnjih sezonu-dvije nije u nekoj extra formi,ali njegov kvalitet bi nam strašno pomogao.Šteta što Castillo (najvjerovatnije) odlazi.Ništa od Kovačevića i Drinčića,spominje se da bi neki novi Ekvadorac mogao da ga zamjeni.Hm, stvarno ne znam ko bi bio dobra zamjena.obannon je napisao/la:2006-te Ailton, 2007-me Jestrovic, 2008-me ko zna. Imam osjecaj da ce biti isto neko malo zvucnije ime al se bojim da ce proci kao ova dvojica(jes da je jestrovic bio najbolji strelac lige ali neznam nesta mi je......)
Od ovih sto se pominju Kalon, Rekoba, Tagoe, Gavrancic nek bar jedan dodje mada........
Najvise se uzdam u Stamenkovica, Koromana i Gaju
Vidjecemo, dace Bog da bude dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.