FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ASD
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ASD » 15 okt 2016, 16:38

Sta grobari uradise od onakvog kuba.
A glavni krivac je Musemic jer je otjerao igraca koji je poznat po tome da igra na kratke staze.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 okt 2016, 16:38

Beduin je napisao/la: Ja, i?
Sjebo atmosferu u ekipi, otjero najveceg motivatora u timu i miljenika Tusanjske publike, nakon toga si doveo 3 lijeva beka i potrosio enormne pare koje si mogao iskoristiti na zadrzavanje najboljih igraca u timu i samo dopuniti roster sa 3-4 pojacanja, prikljucis iz juniora jos 2-3 igraca i to je to. Ovako si navuko gnjev navijaca, gledaoca, raznorazne gluposti po medijima, negativna atmosfera u timu i oko njega, pola tima izmijenio, igra katastrofalna, nisi priznao niti jednom svoju gresku i na kraju pobjegao. Naravno, onda domino efektom sve krene iz loseg u jos losije.
Naj3bem mu se matere mutanje, Tuzla ga vise nikad ne vidjela, smrdo jedan.
Na nasu zalost apsolutno tacno i moglo bi se jos svasta dodati.
& $ ?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 okt 2016, 16:40

Slobodas je napisao/la: Jaca je al u qurcu jarane bez para i pravih ljudi nema ni Slobode pa ti gledaj sad na kojoj ces strani biti
Kakve strane? Azmir nam je valjao kao niko u historiji, otišao je a Sloboda i mi idemo dalje zajedno s njim kao navijačem. Pomiri se s tim ili se prešaltaj na temu Sloge Simin Han.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2016, 16:43

Ako je otisao onda se treba nekom ebat mater, a ne nastaviti podrzavati kao da nije nista bilo. Eto to je problem.

Prica je "Sloboda je bila i prije Azmira i Jasmina i biti ce".
Ali ipak Jasmin, Secer, Karic, Sok, Fule, Kurevic i takvi ne prolaze. A Azmire ti idi.

Sutra kada Karic i ostali dobiju validan mandat, nece niko mrdnut qrcem.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 okt 2016, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 15 okt 2016, 16:44

pinoglavi je napisao/la:
Slobodas je napisao/la: Jaca je al u qurcu jarane bez para i pravih ljudi nema ni Slobode pa ti gledaj sad na kojoj ces strani biti
Kakve strane? Azmir nam je valjao kao niko u historiji, otišao je a Sloboda i mi idemo dalje zajedno s njim kao navijačem. Pomiri se s tim ili se prešaltaj na temu Sloge Simin Han.
Sa cim da se pomirim sa gasenjem Slobode vidim vi ste se vec pomirili ja necu ! Bio sam ovdje i prije Azmira za razliku od vecine vas, ako ovako ostane Sloboda nece prezivjeti !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 15 okt 2016, 16:46

Sramotno je koliko kult ismijava klub. Sramota. Cestitke momcima, napokon da vidim u ovoj sezoni da se grle i vesele kada postignu gol :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 okt 2016, 16:47

SRSlavinovici je napisao/la:Sramotno je koliko kult ismijava klub. Sramota. Cestitke momcima, napokon da vidim u ovoj sezoni da se grle i vesele kada postignu gol :)
I vrhunac ce nam biti opstanak. :njanjanja: :njanjanja:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 okt 2016, 17:12

Opet prozivate ljude da navijaju za Azmira....
Pa dobro ljudi da li ste normalni...nama najgora ekipa lige uvali tri komada....pa eto i ovi bodovi sve dzaba ako se klub ne sredi iznutra.
Ovakav sistem kakav ponovo gledamo gledali smo 20 godina,i gdje nas je doveo...koliko su nas zaduzili....na duze staze mi nemamo prosperitet.
Naravno da se radujemo golovima i bodovima,ali mene dusa boli jer je klub truho iznutra.
Najretniji bi bio da to nije tako da smo stabilan klub na svim poljima...dokle cemo se radovati bodu protiv ovakvih ekipa.....
A ovi misevi koji prozivaju sada nedao bog da se obistini sto vam govorimo nosa nece ovdje pomoliti. ...
Da li ste toliko slijepi pojedini ili vam je toliko drago da Azmir nije tu pa i po cjenu licenci, druge lige i gasenja kluba...
Treba pojedine sram da bude.....budi musko reci mi u lice za taj kult da vidim ko si porijeklo ti yebem prodano faraonsko,grobaru kluba......

Svaka cast na rezultatu ali radovati se bodu protiv ovakvog Olimpica je boze sacuvaj.
Drago je i meni,ono normala ali saberite se ljudi...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2016, 17:17

@Solinas :thumbup:

Svaka pobjeda ekstra je kupovanje kredita Karicu. Volim ja da Sloboda pobjedjuje ali pobjede ce samo zamazati oci ljudima. Mi od par pobjeda nemamo nista, vec od korjenitih promjena.

A govore idite gledajte Slogu, a sam Azmir rekao da nema nikakve planove sa tom ekipom vec da je to trebala biti ekipa B Slobode. Da on sada pocne gore ulagati i napravi jaku ekipu jacu od Slobode poceli bi ovi isti da pricaju kako on to namjerno radi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 okt 2016, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2016, 17:17

Koje likcine sve ovdje obitavaju, grob te j3bo. Napises fakticki koliko je trener unistio tim, razjebo sve sto se dalo razjebati, profulo totalno sa pojacanjima, i onda ovaj gore mudruje kako je neistina. Eto dokazi drugacije, ubijedi me da ja valjam gluposti i da si ti u pravu oko Husrefa, na PP se slobodno presaltaj pa cu ti na svaku tvoju recenicu objasniti i upoznati te sa nekim stvarima.

I onda drugi se nadovezu i kazu mi za Azmira, umjesto za Slobodu. Razumite da se nama zivo j3be za Azmirom i Jasminom, mi hocemo jaku Slobodu sa jasno odredjenim ciljevima i strategijom oporavka kluba, sa planom razvoja i napretka kluba u narednih par godina, da se imamo zbog cega boriti i truditi, davati sebe. A ne da mi svi oni koji su zaduzili i unistili klub, otjerali ga u 2. ligu, osramotili za sva vremena klub i grad (na svim relacijama van Tuzle gdje su igraci i Uprava isli zaduzili nas, tjerali ljude i nisu ih isplacivali pa sad svi traze pare, etc...) sad se ponovo vracaju u klub i traze ponovnu podrsku. Za sta podrsku, da od mojih para kupujete Passate, novite telefone od 1500KM, jedete i pijete u svakoj kafani gdje vam se cuna digne, svake druge sezone se borite za opstanak, a najveci vam uspjeh bude osigurana sredina tabele 4 kola pred kraj (znaci, siguran opstanak), a tribina i nepismeni jazavci da odredjuju ko ce voditi klub i ko ce ulagati u njega, kroje politiku kluba i buduce ciljeve, za te klosare i money huntere da se dajemo iznova i iznova??
Mamu im j3bem svima, mene nece na Tusnju vidjeti sve dok se to ne rastjera i krene zdravom stazom hodati. A sezonsku cu prodati prvoj musteriji i za te pare kupiti osnovne kucne potrebstine i halaliti nekoj siromasnoj poroditi, ionako to radim redovno. A neka Sloboda zivotari od kupljenih karti 50ak Fukara i placenika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 okt 2016, 17:30

Nema se razloga više spominjat Azmir čovjek ode u historiju i sad citam evo navodno pojedinci navijaju da izgube zbog Azmira hahhaa.pa dajte ljudi ja sam jedanaliza od onih koji ga podržava i podržavati će ali da ti klub kojeg voliš gubi pa ne mogu da vjerujem .

Onda ovaj kaže Azmir rekao da će najaviti odlaska 3 4 mjeseca unaprijed ..pa da trpi da ga neko vuče za nos još ta 3 4 mjeseca ma nije lud ..neka ide a mi idemo dalje nije ovo nista na ovo smo navikli ..u ovakvoj situaciji vidiš koliko voliš ovaj klub, a ne kad imaš rezultate i sve ti je sjajno i bajno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ninepin
Kontakt:

Post Postao/la ninepin » 15 okt 2016, 17:31

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
ninepin je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:U koliko je docek ? Nije mala stvar izvuci bod protiv najgore ekipe u PL.
A kako ti to stručnjak zaključi. Imaš gore na periferiji jedan klub pa idi bodri njeg....
Jest, treba se drzati radovanju protiv raspalog Olimpika i pocet govoriti samo da ne ispadnemo.

Kako god, za mene je ovo poraz.
Opet kažem imaš jedan klub na periferiji prema Zvorniku i Bratuncu...... Ne mogu shvatiti koliko je pojedincima drag kiks Slobode

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2016, 17:34

SaltCityAttack je napisao/la:Nema se razloga više spominjat Azmir čovjek ode u historiju i sad citam evo navodno pojedinci navijaju da izgube zbog Azmira hahhaa.pa dajte ljudi ja sam jedanaliza od onih koji ga podržava i podržavati će ali da ti klub kojeg voliš gubi pa ne mogu da vjerujem .

Onda ovaj kaže Azmir rekao da će najaviti odlaska 3 4 mjeseca unaprijed ..pa da trpi da ga neko vuče za nos još ta 3 4 mjeseca ma nije lud ..neka ide a mi idemo dalje nije ovo nista na ovo smo navikli ..u ovakvoj situaciji vidiš koliko voliš ovaj klub, a ne kad imaš rezultate i sve ti je sjajno i bajno

To je isto kao sto ti sada navijas da Mede gube sto vise da imate 1. Pick jer to znaci svjetliju buducnost Bearsima. Tj isti ti vrag imali 3-13 ili 8-8. Valjda kontas sta pisem?

To znaci da volim klub jer mu zelim dobru buducnost.

Eto ja kazem za dobro kluba je bolje da nema naroda na Tusnju. Jer postoji i neko bolje sutra kojeg ovako nema.
Ako sada ne podrzim bagru i lopove mozda ce Sloboda sutra imati bolju buducnost.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 okt 2016, 17:36, ukupno mijenjano 2 puta.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 okt 2016, 17:35

Cuj drag kiks Slobode ? Gdje je to napisano " TOOO NEK SMO IZGUBILI " !?

A rado cu i Slogu pratiti, i to je tuzlansko. :thumbup:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 okt 2016, 17:37

tuzlak1987 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Nema se razloga više spominjat Azmir čovjek ode u historiju i sad citam evo navodno pojedinci navijaju da izgube zbog Azmira hahhaa.pa dajte ljudi ja sam jedanaliza od onih koji ga podržava i podržavati će ali da ti klub kojeg voliš gubi pa ne mogu da vjerujem .

To je isto kao sto ti sada navijas da Mede gube sto vise da imate 1. Pick jer to znaci svjetliju buducnost Bearsima. Tj isti ti vrag imali 3-13 ili 8-8. Valjda kontas sta pisem?

Eto ja kazem za dobro kluba je bolje da nema naroda na Tusnju. Jer postoji i neko bolje sutra kojeg ovako nema.
Ti si skrenuo s Božijeg puta

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2016, 17:39

pinoglavi je napisao/la: Ti si skrenuo s Božijeg puta
Ili sa Indirovog puta?

Ako si ti sretan sto ti je Karic sportski direktor da te blokiram odmah. Nemamo sta pricati.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 okt 2016, 17:40

Radi sta hoces jarane, samo kazem da ogromne gluposti pises. Ne ide ti u glavu da ima nas kojima je zao sto je Azmir otisao a isto tako nas ne boli qurac kako ce Sloboda igrati, ne znam jel' visa matematika da se to skonta
Isto tako su svi svjesni da nema naprijed sa ovim ljudima u klubu ali postoji nekoliko rjesenja za zdrav klub bez Azmira
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 15 okt 2016, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 15 okt 2016, 17:42

Ismijavate se klubu za kojeg navijate, nije u redu. Ako vi to ne vidite, zao mi je. Kult podrazumjeva poremecaj poimanja stvarnosti :)
Solinas, mani me seljacke politike udaranja i bacanja kamena sa ramena :) Ja cu u srijedu na Tusanj, pa u subotu opet. I tako opet....
Ordagic ce biti u srijedu najbolji, imace motiv veliki :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 okt 2016, 17:42

tuzlak1987 je napisao/la:

Ako sada ne podrzim bagru i lopove mozda ce Sloboda sutra imati bolju buducnost.
Jarane **** Mede ja to pratim živim ovdje, ali sport vamo nemaš ispadanja ovdje kad gubiš budeš nagrađen prvim pickom ..vamo je drugačije skroz kad nemas ljudi ovima će lahko past na pamet da nas ugase , kad nema rezultata opet po onim vukojebinama treba igrat ..Na kraju krajeva ne mozes porediti Mede i Slobodu za Slobodu se gine, za medama mi puca qurac neka oni izginu samo daj da Sloboda bude beton
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2016, 17:46

pinoglavi je napisao/la:Radi sta hoces jarane, samo kazem da ogromne gluposti pises. Ne ide ti u glavu da ima nas kojima je zao sto je Azmir otisao a isto tako nas ne boli qurac kako ce Sloboda igrati, ne znam jel' visa matematika da se to skonta
Pa Slobodi je bolje sada agonija kako bi navijacima doslo iz guzice u glavu. Nego neke lazne nade zbog par pobjeda.

Kazem mozda porazima se pokrene nesto i dodju normalni ljudi. Tu je tih 400 hiljada i to je citava strategija.
Al mene boli briga naredno kolo, ja vec gledam u sezonu 2017/18. Sta cemo onda tada?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.