Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj mu zamjerit´ navikli ljudi na seljake na tribiniajla je napisao/la:na tvoju informaciju nisam s sela tj GRADSKA CURA....meni nije uvreda da mi kazes djevojcice neg kazem ti kako da mi se obracas....pa to nisi papak jell.....hahhah....et sto me zanima ludilo na sjeveru...pricaj mi o tome....ccccccc.....ja nezz znas li ti Bosancki i znas li citati NEZANIMA ME FKS I HOMO ZAJEDNICA (HZ)....hsahahhaha
odlična analiza , pogotovo ovo za prekršaje u prvom , ekipa koja se brani nije napravila ni jedan faulbistrikboy je napisao/la:Veceras se nastavilo ono sto smo vidjeli i zadnjih 6-7 utakmica,a to je da Culum igra preko qrca,ne znam do cega je (nemojte sada samo o djetetu njegovom),Stana nije za beka i sva sreca da ce doci neko na tu poziciju isto vazi i za Lazu,Bogicevic slab stalno je ispadao kao i Mirko,Savic i Svraka su odigrali ok kao i Mirso,Visca bez ucinka nekog sem jednog prodora,Gancev takodjer.
Sve us vemu nedostaje nam iskustva u europi ali i igraca sa mudima,sem Beslije i Svrake je nikoga nisam vidio da je usao kako treba u duel,mi faula nismo napravili u prvom poluvremenu,fali nam tog krkanluka nazad.Hapoel je realna slika koliko smo daleko od nekog uspjkeha protiv jace ekipe,ali nije mjerilo za ligu gdje cemo opet biti među favoritima za titulu i sva energija ekipe ali i nas treba biti usmjerena ka tome,te da dogodine na popravnom "polozimo".
U revansu ocekujem BORBU
Ne tako davno smo gubili u Orasju!
ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nije sarkazam i nije ulizivanje al mi je zao sto je Zeljo izgubio .... ostao sam u kuci da gledam zelju ( kad vec ne mogu Celika - al bit ce i to aBd ) i hajde reko da izvuku makar bilo kakav minimalni poraz mozda i remi pa da isprasimo te ubice palestinaca i cigane tamo iz zaljeva gaze ...... Al Boze moj .... nemojte posustajati jer smo mi jos godinama iza mnogih klubova koji i ne dolaze iz lige petice ....fanatic1991 je napisao/la:zao mi je zbog poraza![]()
ali sta je tu je okrenuti se sada ligi i abd sljedece sezone opet LP
![]()
Ovo je ono sto me vise boli od samog poraza.bistrikboy je napisao/la:mi faula nismo napravili u prvom poluvremenu
Jel ovo neka zajebancijabuja je napisao/la:Ali samo ne mogu da vjerujem da nas Fukare i RZ "provociraju" onii e to mi ne ide u glavu![]()
a ovi udbasi haj Boga ti covjek je navikao da je nas neuspjeh njihova hrana
HAHA a ti si jedan od onih sto si smaro danima na nasoj temi a sad se cudis nesto?Iker C je napisao/la:Molim admina da zaključa temu, vrući smo pašće krupne riječi. P.S. Tužno je da Pitarima i drugim kvazi navijačima najveći uspjeh naš neuspjeh.
Ko vas je provocirao,nemoj lagat pogledaj lijepo postove.Nisam se nigdje nasladjivao porazom Zeljeznicara.buja je napisao/la:Ali samo ne mogu da vjerujem da nas Fukare i RZ "provociraju" onii e to mi ne ide u glavu![]()
a ovi udbasi haj Boga ti covjek je navikao da je nas neuspjeh njihova hrana
HAH DODAJ JOS KOJU TITULU, Litex 7-0 tesko ce ko to da stigneEdinTM87 je napisao/la:Mi blamaza ? Finalisti kupa BiH, Prvaci BiH, najbolji igrac lige Samir Bekric, Zeljo titule:6 sarajevo:4 I ko je ovde mali ? 04.10.2007 FC Basel - FK Sarajevo 6:0 (4:0) Nek se sjete ovog datuma. Pozdrav komsijama od VELIKANA!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, pintol_TM87, WeekendOffender i 25 gostiju.