FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drH » 13 jul 2010, 22:06

Neka neka sve se vraca sve se placa
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2010, 22:07

Jesu samo sarajevo i cena jadni likovi, pogotov cena,Ajlu naziva fuficom :evil: :evil: poznata kultura kad im ne ide.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 13 jul 2010, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 13 jul 2010, 22:07

Mi blamaza ? Finalisti kupa BiH, Prvaci BiH, najbolji igrac lige Samir Bekric, Zeljo titule:6 sarajevo:4 I ko je ovde mali ? 04.10.2007 FC Basel - FK Sarajevo 6:0 (4:0) Nek se sjete ovog datuma. Pozdrav komsijama od VELIKANA! :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 jul 2010, 22:07

Pitari cestitam ...

PS. Željo Evropa- 330 000 eura
Njanje Evropa- nepoznata cifra
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 22:07

ajla je napisao/la:na tvoju informaciju nisam s sela tj GRADSKA CURA....meni nije uvreda da mi kazes djevojcice neg kazem ti kako da mi se obracas....pa to nisi papak jell.....hahhah....et sto me zanima ludilo na sjeveru...pricaj mi o tome....ccccccc.....ja nezz znas li ti Bosancki i znas li citati NEZANIMA ME FKS I HOMO ZAJEDNICA (HZ)....hsahahhaha :mrgreen:
Nemoj mu zamjerit´ navikli ljudi na seljake na tribini :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 jul 2010, 22:08

Pustite pitare, rođene, celikovca i ostale neka dostojanstveno proslave ovaj poraz Želje na ovoj temi, neka se istovare kvalitetno, neka izbace sav drek po Želji jer su jedva docekali svojih 5 minuta.... pa cemo kasnije nešto napisati u vezi utakmice,jer sad nema smisla definitivno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 13 jul 2010, 22:08

Ali samo ne mogu da vjerujem da nas Fukare i RZ "provociraju" onii e to mi ne ide u glavu :!:

a ovi udbasi haj Boga ti covjek je navikao da je nas neuspjeh njihova hrana :o
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 13 jul 2010, 22:08

culum napolje
popovic napolje
radavanovic mrs klupa grij
bistrik znas sto se bore zato sto su nasi igraci sto vole ovaj tim,stani ne zamjeram nista a ovim levatima iz srbije daleka vam kuca
i da razbicu nos ko mi kaze da svraka ne igra u prvoj
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 13 jul 2010, 22:08

Opet smo strah i trepet u BIH
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 13 jul 2010, 22:09

bistrikboy je napisao/la:Veceras se nastavilo ono sto smo vidjeli i zadnjih 6-7 utakmica,a to je da Culum igra preko qrca,ne znam do cega je (nemojte sada samo o djetetu njegovom),Stana nije za beka i sva sreca da ce doci neko na tu poziciju isto vazi i za Lazu,Bogicevic slab stalno je ispadao kao i Mirko,Savic i Svraka su odigrali ok kao i Mirso,Visca bez ucinka nekog sem jednog prodora,Gancev takodjer.

Sve us vemu nedostaje nam iskustva u europi ali i igraca sa mudima,sem Beslije i Svrake je nikoga nisam vidio da je usao kako treba u duel,mi faula nismo napravili u prvom poluvremenu,fali nam tog krkanluka nazad.Hapoel je realna slika koliko smo daleko od nekog uspjkeha protiv jace ekipe,ali nije mjerilo za ligu gdje cemo opet biti među favoritima za titulu i sva energija ekipe ali i nas treba biti usmjerena ka tome,te da dogodine na popravnom "polozimo".

U revansu ocekujem BORBU

Ne tako davno smo gubili u Orasju!

ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
odlična analiza , pogotovo ovo za prekršaje u prvom , ekipa koja se brani nije napravila ni jedan faul
idemo dalje ,pa da vidimo šta možemo iduće godine

Niho TM87
Kontakt:

Post Postao/la Niho TM87 » 13 jul 2010, 22:09

Poraz boli sigurno pogotovo ovaj od 5:0 ali onaj koji je volio ŽELJEZNIČAR voljet če i dalje podržavat i doći Akobogda na revanš pružiti podršku i dostojasntveno se oprostiti. Sad pokažite tu ljubav mogu nas provociirat ali mi smo i dalje prvaci ove države, nećemo uletjeti na teren sve lupati kada bude revanš mi volimo ŽELJEZNIČAR bilo je i gorih trenutaka hapoel je bolji svaka im čast želimo im puno sreće ali isto tako želimo dostojasntven oproštaj i na terenu a Bogami i na tribinama. Zato ne pišite gluposti ''dabogda nas uefa izbacila'' i tako to neka primimo i 10 na naš obraz ako vas je stid ovih 5 komada nemojte dolazit na utakmice i KADA POBJEĐIJEMO OSVAJAMO TITULE a također i kada gubimo.POZDRAV ZA PRAVE NAVIJAČE ŽELJEZNIČARA KOJI VOLE SVOJ KLUB...ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 13 jul 2010, 22:10

fanatic1991 je napisao/la:zao mi je zbog poraza :cry: :cry: ali sta je tu je okrenuti se sada ligi i abd sljedece sezone opet LP :mrgreen: :mrgreen:
Nije sarkazam i nije ulizivanje al mi je zao sto je Zeljo izgubio .... ostao sam u kuci da gledam zelju ( kad vec ne mogu Celika - al bit ce i to aBd ) i hajde reko da izvuku makar bilo kakav minimalni poraz mozda i remi pa da isprasimo te ubice palestinaca i cigane tamo iz zaljeva gaze ...... Al Boze moj .... nemojte posustajati jer smo mi jos godinama iza mnogih klubova koji i ne dolaze iz lige petice ....

Vi ( manijaci ) napunite kosevo --- pokazite da i u ovakvim momentima se staje uz klub i bodrite Zelju ako Bog da , do pobjede jer je vazna svaka pobjeda radi koeficijenta i otjerajte onu srpsku gamad sto nece da gine za dres kluba u kojem igra .... sramota ....

p.s. Sehicu svaka cast i Visci na borbenosti ...

pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 13 jul 2010, 22:10

bistrikboy je napisao/la:mi faula nismo napravili u prvom poluvremenu
Ovo je ono sto me vise boli od samog poraza.
Pa zar je moguce da nasi igraci samo posmatraju kako hapoel daje golove :cry:
010 ISN'T JUST A CODE

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 22:10

buja je napisao/la:Ali samo ne mogu da vjerujem da nas Fukare i RZ "provociraju" onii e to mi ne ide u glavu :!:

Jel ovo neka zajebancija :lol: :lol: :lol:

sva 3 forumsaa koji navijaju za Slobodu a koji su se javili nisu pljuvali, podjebavali ko neki drugi pregledaj malo postove i reci gdje smo to mi provocirali

Ako sam pogresno shvatio navodnike izvinjavam se :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 jul 2010, 22:11

Haj svi provokatori marš sa teme !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 22:12

Iker C je napisao/la:Molim admina da zaključa temu, vrući smo pašće krupne riječi. P.S. Tužno je da Pitarima i drugim kvazi navijačima najveći uspjeh naš neuspjeh.
HAHA a ti si jedan od onih sto si smaro danima na nasoj temi a sad se cudis nesto?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jul 2010, 22:12

Bice bolje. :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2010, 22:12

buja je napisao/la:Ali samo ne mogu da vjerujem da nas Fukare i RZ "provociraju" onii e to mi ne ide u glavu :!:

Ko vas je provocirao,nemoj lagat pogledaj lijepo postove.Nisam se nigdje nasladjivao porazom Zeljeznicara.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 13 jul 2010, 22:12

Sarajevo izgubilo od Ilijasa 1-0 hahahahaahha zato tisu bio vam je prvi sastav jednio alaim nije igrao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 22:14

EdinTM87 je napisao/la:Mi blamaza ? Finalisti kupa BiH, Prvaci BiH, najbolji igrac lige Samir Bekric, Zeljo titule:6 sarajevo:4 I ko je ovde mali ? 04.10.2007 FC Basel - FK Sarajevo 6:0 (4:0) Nek se sjete ovog datuma. Pozdrav komsijama od VELIKANA! :lol: :lol: :lol:
HAH DODAJ JOS KOJU TITULU, Litex 7-0 tesko ce ko to da stigne :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, pintol_TM87, WeekendOffender i 30 gostiju.