Kazu da je krenuo da ujede nekog stopera iz NK Vase kao pravi Suarez, ali onda skontao gdje ce ugristi pogan koja se ne kupa!Thetraphak1921 je napisao/la:Sta se danas desilo sa bosanskim Suarezom?
Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Svaka cast, evo jedna ulaznica za sjever.joker90 je napisao/la:Kazu da je krenuo da ujede nekog stopera iz NK Vase kao pravi Suarez, ali onda skontao gdje ce ugristi pogan koja se ne kupa!Thetraphak1921 je napisao/la:Sta se danas desilo sa bosanskim Suarezom?
Odhebaše Bekrića, a donedavno se kleli u njega više nego mi u Saida.
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
to je ta filozofijapitic je napisao/la:Odhebaše Bekrića, a donedavno se kleli u njega više nego mi u Saida.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Niko se nije mogao kleti vise nego vi u jednonogog malogradjanina.pitic je napisao/la:Odhebaše Bekrića, a donedavno se kleli u njega više nego mi u Saida.
Imaju fetiš da odhebu ove koji se kunu u Željezničar tipa Bekrića, Mulalića i ostale kompanije.
SRETAN BROJ - 1725
Ja imam godisnju za istok, pokloni tu za sjever kolegi @zagor1987, da mi ne prijeti vise na pp..Thetraphak1921 je napisao/la:Svaka cast, evo jedna ulaznica za sjever.joker90 je napisao/la:Kazu da je krenuo da ujede nekog stopera iz NK Vase kao pravi Suarez, ali onda skontao gdje ce ugristi pogan koja se ne kupa!Thetraphak1921 je napisao/la:Sta se danas desilo sa bosanskim Suarezom?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cekaj, pustit cemo Bekrica da igra bez obzira sto je zaboravio kako se to radi te sto ne moze pretrcati ni pola terena iz razloga sto voli Zelju? Dajte mu pastetu, svisnuo je od gladi.pitic je napisao/la:Imaju fetiš da odhebu ove koji se kunu u Željezničar tipa Bekrića, Mulalića i ostale kompanije.
Gazi kradljivce Argete !
- TobeYarabi
- Kontakt:
sto je sirotinji cudno kad veliki klubovi poklone 20 ulaznica svojim navijacima
zeljkan kad pokloni vise od 3, miske im to naplati uz 7% kamate
zeljkan kad pokloni vise od 3, miske im to naplati uz 7% kamate
Treba im opet pijanca poslati na trening da im utjera strah u kosti.
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Naravno da ce se po velikim klubovima nazvat ti manji klubovi, pa nece valjda po fk sarajevu dat ime 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Evo ih Željezničar Banja Luka i Željezničar Doboj zajedno u ligi možemo uskoro očekivati Željezničar Banja Luka u 1 ligi RS, a za koju godinu možda čak da istovremeno udaramo i dva Željezničara u PLBiH.TobeYarabi je napisao/la:
http://sportsport.ba/tabela/Druga-liga-RS---Zapad/877
SRETAN BROJ - 1725
o kako te mrzim zeljkanee

Za koju godinu derby protiv Željane će se igrati i u BL. Invazija u BL
SRETAN BROJ - 1725
Spavaš li mirno ahmetovicu šemsudine????
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kada budete prolazili Alipašinom držite se lijeve strane prvo radi razgraničenja drugo da bolje vidim na okupu svu Albansku jaliju. Pratiti ću situaciju iz Parka Svjetlosti ili ulice Patriotske lige.
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
grbavica danas

Derbi koji to odavno nije. Manijaci navijaju za Sarajevo uvijek, osim kad igraju protiv Zelje, ista situacija je i kod pitara. Ne znam o kakvom derbiju i rivalstvu onda pricamo. Napuhano medijski više nego ostale utakmice u našoj ligi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Maestro^^, Mana, MikiPirs, Nemanja99, Samba71, TribuneEst i 48 gostiju.