Nisan Maxima, V6 3.5 benzinski motor, 300 KS, jedan od najboljih motora u 2016. god. Inace Nisanovi V6 su sama krema zadnjih godina.
Moderator/ica: insider
Grijaci, il filter nafte ak je dizelas, a benzinac, bobina i kablovi.pride_of_merseyside je napisao/la:Je li moguće da se auto teže pali kad padne gorivo ispod pola rezervoara ili sam ja to nešto umislila?
Obicno kada trese il je do struje il nosaca motora.pride_of_merseyside je napisao/la:Danke.![]()
Dizel. Filteri nedavno zamijenjeni, bila sam i u servisu često u posljednje vrijeme zbog nekih drugih stvari i sve uredu. Doduše ovo sam kasnije primijetila. Nije to neki problem, samo se trese malo više i drugačiji zvuk ima pa me to nervira. Imam osjećaj da nema goriva i navikla sam da sipam čim padne ispod pola.Kad ima više pali bez problema.
sonpenn je napisao/la:Imam Peugoet 206 i otisla mi je torzija.Sad da li postoji mogucnost reparacije i koliko bi to od prilike kostalo.
Unaprijed Hvala.
Mercedes 190 je jedan od lošijih auta iz njihove porodice. Hitler da je živ, vjerovatno bi voz'o W123, najbolji auto ikad napravljen. Ako ne to, onda u top 3.Neutral je napisao/la:Klasik Mercedes je 190-ka, old school auto koje bi hitler i danas vozao da je živ.