nije još čeka se da Kemo dobije zeleno svjetlo od faraona da je sastavljen novi UO i tek tada će bitiAerials je napisao/la:Možda ti znaš nešto, je li bila skupština, ima li kakvih informacija?NjonjoVam je napisao/la:.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
DRŽAVA TUZLA!!
A kome je da nije meni....pinoglavi je napisao/la:Sta cemo ako njih dvojica udju, hocemo li navijati za nasu Slobodu ili cemo cekati da se vrati Azmir ili neko iz njegove loze?Mortus je napisao/la:jel istina ovo što se priča za Nerku Bonya i Senada Binga ?
navodno je sve završeno oko toga, samo se čeka da ovaj završi sa marktom u miladijama i najvjerovatnije će od proljeća njih dvojica ući u upravu ?
a ovo što se tiče skupštine, sve mi smrdi na to da čekaju da Azmiru istekne mandat, kako se slučajno ne bi predomislio,
Kad njemu uopšte ističe mandat ?
Priča se kažu po Simin Hanu da se već kaje što je dao ostavku, al da je sad već kasno za bilo koji povratak, jer faraon mu to neće pustiti.
opet jedina nada i za njega je možda Gradsko vijeće. Nznm do kad se ono treba formirati....
Nije tebi upuceno pitanje mortus
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako je meni tesko citat ove vase postove, ima li iko pozitivan ovde?
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Za nadat se da će osoba/e koje budu usle u UO drzati konce i da nece dozvoliti raznoraznim lesinarima da se motaju oko kluba. A pod jedan da se rastjera trenutna garnitura. Jer drugovi dzaba nam milioni ako ce nesposobnjskovoci voditi riječ i gledati kako da se uglave u sve to i budu dobri. To je ono sto sada imamo msm na post Azmira eru a i prije njega.SRSlavinovici je napisao/la:Daj Boze da je tako, onda vise ne bi bilo nikakve zajebancije oko Slobode, znalo bi se ko pije, a ko placa. I ja sam slicno cuo. Meni odgovara svako rjesenje.Mortus je napisao/la:jel istina ovo što se priča za Nerku Bonya i Senada Binga ?
navodno je sve završeno oko toga, samo se čeka da ovaj završi sa marktom u miladijama i najvjerovatnije će od proljeća njih dvojica ući u upravu ?
a ovo što se tiče skupštine, sve mi smrdi na to da čekaju da Azmiru istekne mandat, kako se slučajno ne bi predomislio,
Priča se kažu po Simin Hanu da se već kaje što je dao ostavku, al da je sad već kasno za bilo koji povratak, jer faraon mu to neće pustiti.
opet jedina nada i za njega je možda Gradsko vijeće. Nznm do kad se ono treba formirati....
A da ovdje odgovorim onim levatima iz kulta koji me prozivaju, manite se corava posla. Navijajte da Sloboda izgubi, a ja cu vas ismijavatiVidimo se u srijedu
Nama treba neko sa mudima i da vlada celicnom rukom i uz to da ima lovu
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO GOD DA DODJE, KO GOD, NIKO JE NECE VOLJETI KAO HUSIC, TOLIKO VREMENA IZDVAJATI.
BILO BI SUPER BILO BI SUPER BILO BI SJAJNO BESKRAJNOOOO, DA NAM SE AZMIR VRATI K'O NEKAD PA DA IH REDOM GAZIMOOOO
JEDAN JE AZMIR HUSIC
BILO BI SUPER BILO BI SUPER BILO BI SJAJNO BESKRAJNOOOO, DA NAM SE AZMIR VRATI K'O NEKAD PA DA IH REDOM GAZIMOOOO
JEDAN JE AZMIR HUSIC
Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
Nek' dođe ko hoće, samo nek' pomogne klubu. Al' nažalost malo je budala poput Azmira..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
slozio bih se sa pojedinim forumasima da je degutantno citat komentare i pljuvanje svega i svacega
previse ste umislili..
previse ste umislili..
Ako u upravnom odboru budu ljudi koji ce davati svoje pare,sumljam da ce dozvoliti nekome da te pare trosi bez ikakvog nadzora.
I ja bih volio da se Azmir vrati.
I ja bih volio da se Azmir vrati.
Ma moze se i bez Azmira ali potrebno je u klub uvesti red i disciplinu odstraniti one grobare koji nas koce decenijama.Aerials je napisao/la:Nek' dođe ko hoće, samo nek' pomogne klubu. Al' nažalost malo je budala poput Azmira..
Eto ako ima istine za Senada jako imucan covjek neka se okruzi strucnim ljudima i savjetnicima i polako.
Dzaba i Roman Abramovic ako ce biti okruzen ovim uhljupima i grobarima i ako ce nam ulica voditi klub zajedno sa pokusajem od navijaca.
. .od Senada ima kao i kod onog Turčina. Dakle, boli ga kuurac . .
Kad se spomene "Azmir" ne misli se uvijek bukvalno na njega, već on kao pojam, dakle Azmir = neko ko voli Slobodu i ko ima bruku para i spreman je da uloži. Što dalje implicira da kad kažemo da nam treba Azmir, to znači da treba jak čovjek koji će nastavit sa dobrim radom.
Teško da takav više i postoji, a mislim da i niko više pored g. Husića i nije budala da se sa sopstvenim parama hvata u koštac s ovima, pogotovo novi potencijalni investitori kad su vidjeli kako se grad ponašao prema čovjeku koji je htio nešto ogromno da napravi u gradu, ko je lud sad ponovo da ulazi kad zna kakva sudbina čeka istog.
Luđi i hrabriji od g. Husića mislim da ne postoji. Ako dođe neko, naravno da ćemo ga svi podržati.
Al dobro to Tuzlak1987 napisa, ko fol "biće Slobode i poslije njih svih, a Azmira otjeraše a ublehe ostadoše i uvijek će i biti tu".
Onaj ko ne vidi kojim putem ovo sve ide, taj i ne vidi dalje od nosa. Raspadamo se iz dana u dan.
Teško da takav više i postoji, a mislim da i niko više pored g. Husića i nije budala da se sa sopstvenim parama hvata u koštac s ovima, pogotovo novi potencijalni investitori kad su vidjeli kako se grad ponašao prema čovjeku koji je htio nešto ogromno da napravi u gradu, ko je lud sad ponovo da ulazi kad zna kakva sudbina čeka istog.
Luđi i hrabriji od g. Husića mislim da ne postoji. Ako dođe neko, naravno da ćemo ga svi podržati.
Al dobro to Tuzlak1987 napisa, ko fol "biće Slobode i poslije njih svih, a Azmira otjeraše a ublehe ostadoše i uvijek će i biti tu".
Onaj ko ne vidi kojim putem ovo sve ide, taj i ne vidi dalje od nosa. Raspadamo se iz dana u dan.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pustite price, volio bih i ja da on udje ali znate i sami da je njemu to samo trosak, a bez zarade on poslove izbjegava.
Da ima neka opcija da su u klubu i Azmir i Bingo i grad te uz to jos sitnije ribe bilo bi idealno..
Da ima neka opcija da su u klubu i Azmir i Bingo i grad te uz to jos sitnije ribe bilo bi idealno..
Onaj ko ne vidi da su pojedinci počeli pljuvati i ismijavati sve što ima veze sa našom Slobodom ne vidi dalje od nosa
A Senad možda čak i udje jer je dosad opcija bila samo da da pare a Azmir svu slavu pokupi, ovako bi ga ljudi gledali kao spasioca i prikupio bi dosta simpatija, nije bas ista situacija.
A Senad možda čak i udje jer je dosad opcija bila samo da da pare a Azmir svu slavu pokupi, ovako bi ga ljudi gledali kao spasioca i prikupio bi dosta simpatija, nije bas ista situacija.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako Bingo bude glavesina u Slobodi nema se sta ismijavati. Ovakve kao Karic, Secer, Jasmin normalno da cu ismijavati na svakom koraku, necu im zaboraviti nikada.pinoglavi je napisao/la:Onaj ko ne vidi da su pojedinci počeli pljuvati i ismijavati sve što ima veze sa našom Slobodom ne vidi dalje od nosa
Problem je u njima sto bi svaki naredni uspjeh Slobode koji je neka obicna pobjeda pripisivali sebi. Odmah bi na kafi pricali "Eto vidite kako moze Sloboda".
Kako je to Azmir nastetio Slobodi kada su ga oni otjerali? Oni pricaju da je Azmir nastetio Slobodi da nasteti njima, a u biti oni su ostetili Slobodu jer su otjerali Azmira.
Neka dodje neki "Azmir" i onda mozemo pricati o nekom prosperitetu. To ne mora biti Azmir Husic vec neko sa kim cemo redati uspjehe. A ne mora vala ni biti toliko jak covjek, neka bude posten. A ovi sto su od pocetka dvijehiljaditih pa do 2012. bili u Slobodi kao treneri, manageri, uprava, igraci pa se sada kao nesto vracaju na mala vrata neka se gone u 3pm.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bio jucer na utakmici. Bolje da nisam. Gdje su Fukare? Najgoru ekipu ne mozemo dobiti, na kraju damo na silu golove. Iz odbrane kao da su neki zali da je utakmica prodana, na srecu nasu izgleda da nisu svi bili upoznati. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Ako se ne rijesi reprogram, a plate i ostali rashodi ne budu redovni, kao i da se obznani jasan cilj kluba i tezi napretku, onda ja prvi cu biti protiv njih. Ako DA, idemo svi zajedno korak po korak nastaviti tamo gdje smo stali.pinoglavi je napisao/la:Sta cemo ako njih dvojica udju, hocemo li navijati za nasu Slobodu ili cemo cekati da se vrati Azmir ili neko iz njegove loze?Mortus je napisao/la:jel istina ovo što se priča za Nerku Bonya i Senada Binga ?
Nije tebi upuceno pitanje mortus
Samo jaka Sloboda sa jasno definisanim ciljevima i transparentnim radom, bez zaduzivanja daljnjeg, svi smo za to, valjda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa normala biti protiv uprave, meni ako smeta sto se pljuje i sto treba i sto ne treba ne znaci da sam za ovu upravu i ne znaci da sam protiv Azmira. Cak razumijem sto ti pises da neces ici na utakmice dok se ne rijesi, i to mi je normalan stav, ali ima dosta nenormalnih stavova koji su u krajnost otisli. Evo i primjera ovoga što govorim, doveo se Vlado Jagodić, odličan trener koji ne bi ništa slabije rezultate imao od Husrefa i neki su krenuli ismijavati, pisati joj uzeli pare od Europe i sl. Neko je napisao da su se uplatile neke pare za reprogram, i to se na nož dočekalo. Meni to nije uredu i neće nikada biti.
Ja iskreno mislim da se ovakvo funkcionisanje kluba nece dugo zadrzati i da ce se traziti neko rjesenje, a ima nekoliko rjesenja i sva su bolja od trenutne situacije.
Ja iskreno mislim da se ovakvo funkcionisanje kluba nece dugo zadrzati i da ce se traziti neko rjesenje, a ima nekoliko rjesenja i sva su bolja od trenutne situacije.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 okt 2016, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Daje ljudi kakav senad i preizimanje kluba. Covjeka fudbal interesuje ko SRS Slavinovići Azmir( Sala). Mozda bi ga interesovalo da napravi objekte ili trzne centre uz stadion pa da tako daje transe za klub. On bi jedino migo uć ako bi sutra privatizirao klub pa da mu bude reklama, a u bih nhemu reklama ne treba. Skupstine nema dok se većina u gradskom vijeću ne konstituise pa da vidi faraon ima li ili nema. A da klub normalno funkcionise sa ulaznucama i spinzorima treba minimum mulion na godisnjem nivou. Osim sto je Azmir davao novce i spinzori cisto sumljam da je spreman par novih clanova UO da izdvajaju. To je sve na kapaljku. Tom cet je tu dok god mu faraon obezbjeđuje poslove oko izgradnhe u gradu. Nerko boni voli klub al on nije toliko jak da to iznemogne. Cickovo ulje glumi bahatog direktora, na presu govori kako je sve ok i kako klub funkcionise. Jeste funkcionise sa Azmirovim ugovorima, svim isplatama dobavljacima u kasi je ostalo 35 000 km i novim pozajmucama koji će vratit kad legnu pare iz UEFE. A sta dalje. Covjek im je ponudio da sano plaćaju gorivo i vozaca sto je do krupe nekih 150 km. Oni su rentali bus 2,dana 800 km. Azmir je nakon svega rekao da klub od njega ce godisnje imat 50 000 km sto je 5% pozteba i hvala mu
1.Angazovati pravni tim koji ce zastupati klub u pregovorima sa poreznom upravom i pokusati isposlovati reprogram koji se moze uredno placati.
2.Pod hitno vratiti omladinski pogon pod okrilje kluba a frankestajna 1919 kojeg su napravili ugasiti.
3.obezbijediti pored novca za reprogram,dodatnih 500 000 km sigurnih prihoda da barem ne strahujemo za opstanak.Budzet od nekih 700 000 km godisnje sasvim je pristojan i treba biti minimum koji se mora obezbijediti.
4.poslovanje kluba voditi u okviru budzeta da se ne bi dodatno zaduzivao klub.Pa makar bili i godinama u "sredini tabele"i zivotarili.barem cemo imati zdrav klub.
5.Napraviti petogodisnji plan sredjivanja invrastrukture i stadiona,i samih uslova na stadionu.U narednih 5 godina obezbijediti uslove minimum za dva pretkola evropskih takmicenja.
Ne mora biti nista ovako,niti ovim redosljedom ovo sam napisao samo okvirno da bi nekim lajavcima docarao barem 10 posto koliko nas posla ceka i zivaca i strpljenja.
Ali onaj koji pred javnost izadje barem sa nekim minimalnim planom i programom stabilizacije i napretka kluba,imati ce moju podrsku...bez obzira kako se zove.....
Jer momci ovdje nisu za Azmira niti protiv Slobode,lupate gluposti a neki nasjedaju kao djecica iako smo godinama neki ovdje i poznajemo se i van foruma dopustate da vam bolesnici poput komuniste ispiru mozak.
Protiv javasluka u klubu,lopovluka i kriminala, nerada, i svega onog sto nas je unistilo zadnjih 20 godina,protiv toga jesmo i bicemo uvjek.
Onaj koji ponudi jasan plan izlaska kluba iz dubioze finansijske i stabilizaciju imace podrsku bez obzira ko je i sta je.
A ovim ljudima u klubu ne vjerujem jer ih gledam godinama kako unistavaju klub,i licno mislim da nisu sposobni ponuditi klubu nista.....i to je to.
2.Pod hitno vratiti omladinski pogon pod okrilje kluba a frankestajna 1919 kojeg su napravili ugasiti.
3.obezbijediti pored novca za reprogram,dodatnih 500 000 km sigurnih prihoda da barem ne strahujemo za opstanak.Budzet od nekih 700 000 km godisnje sasvim je pristojan i treba biti minimum koji se mora obezbijediti.
4.poslovanje kluba voditi u okviru budzeta da se ne bi dodatno zaduzivao klub.Pa makar bili i godinama u "sredini tabele"i zivotarili.barem cemo imati zdrav klub.
5.Napraviti petogodisnji plan sredjivanja invrastrukture i stadiona,i samih uslova na stadionu.U narednih 5 godina obezbijediti uslove minimum za dva pretkola evropskih takmicenja.
Ne mora biti nista ovako,niti ovim redosljedom ovo sam napisao samo okvirno da bi nekim lajavcima docarao barem 10 posto koliko nas posla ceka i zivaca i strpljenja.
Ali onaj koji pred javnost izadje barem sa nekim minimalnim planom i programom stabilizacije i napretka kluba,imati ce moju podrsku...bez obzira kako se zove.....
Jer momci ovdje nisu za Azmira niti protiv Slobode,lupate gluposti a neki nasjedaju kao djecica iako smo godinama neki ovdje i poznajemo se i van foruma dopustate da vam bolesnici poput komuniste ispiru mozak.
Protiv javasluka u klubu,lopovluka i kriminala, nerada, i svega onog sto nas je unistilo zadnjih 20 godina,protiv toga jesmo i bicemo uvjek.
Onaj koji ponudi jasan plan izlaska kluba iz dubioze finansijske i stabilizaciju imace podrsku bez obzira ko je i sta je.
A ovim ljudima u klubu ne vjerujem jer ih gledam godinama kako unistavaju klub,i licno mislim da nisu sposobni ponuditi klubu nista.....i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.