Sarajevo vs Zeljeznicar
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Stid me kako ljudi igraju
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
virtuoz je napisao/la:Toliko prepucavanja a na kraju ce biti 0:0 uz 9 zutih kartona i dvije poluprilike![]()
- invincible1921
- Kontakt:
52 PREKRSAJA ! Zaista se ne sjecam kad sam ne gledo nego uopste cuo za slican podatak u bilo kojoj ligi :S Ako neko zna bas bi volio cuti ?
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 16 okt 2016, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Zrinjski-Siroki je el klasiko za ovu tragediju.
Svaki derbi sve gori i gori. Posjeta iduceg derbija ce bit oko 1.500 od ceka pola porodice igraca. Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Respektinvincible1921 je napisao/la:52 PREKRSAJA ! Zaista se ne sjecam kad sam ne gledo nego uopste cuo za slican podatak u bilo kojoj ligi :S Ako neko zna bas bi volio cuti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:0:0
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- samo_lijevo
- Kontakt:
Stvarno je degutantno slusati sedmicu dana o derbiju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
A ovi sa portala napisaše da je bio jako dobar meč.Nerminovic je napisao/la:Stid me kako ljudi igraju
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Derbija i k.urca
Citavu sedmicu smorise za sarajevski derbi,a svake godine ko k,arina..
Ne moze prici derbijima Zvezde-Partizana i Hajduka-Dinama..
Citavu sedmicu smorise za sarajevski derbi,a svake godine ko k,arina..
Ne moze prici derbijima Zvezde-Partizana i Hajduka-Dinama..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Katastrofalna utakmica niko ne zna tri pasa uvezati, čisti amaterizam.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja neznam kakva je ovo politika da BHT ne prenosi recimo najvecu utakmicu premier lige ako je najveca
Ovo je zalosno gledat na MojaTV preko nekih linkova gdje ledi pa vrati samo unazad 2 minute i tako dalje
Ja zivim van Bosne i bio sam uplatio ali opet nemozes gledat tu MojaTV a pare ne vracaju
Ovo je zalosno gledat na MojaTV preko nekih linkova gdje ledi pa vrati samo unazad 2 minute i tako dalje
Ja zivim van Bosne i bio sam uplatio ali opet nemozes gledat tu MojaTV a pare ne vracaju
"Volim te Zeljo"
Na cemu zrinjski i ostali premijer ligasi temelje optimizam nakon ovog totalnog fudbala sarajevskih klubova

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Derbi je ponovo nekvalitetan kao i prije nekoliko godina. A taman je krenulo na bolje.
Kolika je zvanična posjeta?
Kolika je zvanična posjeta?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Ja ne znam treba li vama pojedinim vise crtati. BH Telekom je sponzor lige, na godisnjem nivou izdvojene jako finu cifru za nase uslove. Shodno tome, sami odredjuju koju ce utakmicu prenositi. Ne moze BHT tek onako otici na Kosevo i postaviti kamere.GKhan je napisao/la:Ja neznam kakva je ovo politika da BHT ne prenosi recimo najvecu utakmicu premier lige ako je najveca
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ni Sarajevo ni Željo neće osvojiti Ligu ove godine. Zrinjski će opet izdominirati a isti taj Zrinjski je u Europi svake sezone jedna ogromna ka**na, pa vi sad vidite na kojem nam je nivou liga.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A na naslovnoj piše drugačije.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
tesko je igracima, odsjeku im se noge svima, najbolji derbiji fudbalski su uvijek bili kad je jedna frakcija navijaca nedostajala, jer se tako smanji pritisak, kao npr onaj derbi na kosevu prije nekolike godine 2:2 kad je bilo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Za razliku od ostalih klubova lige, što se tiče kvala za LP upravo je Zrinjski najbolje igro u zadnjih 5 godina.BoixosNois1899 je napisao/la:Ni Sarajevo ni Željo neće osvojiti Ligu ove godine. Zrinjski će opet izdominirati a isti taj Zrinjski je u Europi svake sezone jedna ogromna ka**na, pa vi sad vidite na kojem nam je nivou liga.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Truba1905burazeru, Zigazaga i 19 gostiju.