FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Isti sastav kao protiv Radnika. SAMO JAKO
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
risingforce
- Kontakt:
Ideeemo
2-0 za nas. Lendric i Krizman
2-0 za nas. Lendric i Krizman
-
Amar TM'87
- Kontakt:
neko stream, moze i na private... pomagajtee 
Iznenađujuće otvorena utakmica, sumnjam da ovo može ostati 0-0 osim ako se sad ne zatvore. Ahmetović izuzetno opasan, sreća pa se nije našao u pravoj šansi, a imali su ih par.
Naša desna strana odsječena, Križman odličan još samo da je zabio.
Naša desna strana odsječena, Križman odličan još samo da je zabio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mohikanac123
- Kontakt:
Los : Losiji nista ni s cim. Tuga i jad. Ko ono rece nada se da mozemo biti prvaci smijesno. Treba nama svima malo vise realnosti i da priznamo da smo mrtvi prosjek nazalost....
Amar Osim gospodar familije !
Onaj Zeljo sa Radnikom i ovaj sa Sarajevo nebo i zemlja. Ne znam razlog,ali sto prije vratit Zelju koji je bio prije reprezentativne pauze.
- Neandertalac
- Kontakt:
Koja je ovo glupost da prenosi MojaTV
Katastrofa nemozes rahat gledat utakmicu
Katastrofa nemozes rahat gledat utakmicu
"Volim te Zeljo"
-
mohikanac123
- Kontakt:
Mi samo trazimo izgovore u drugima. Oni su nasi mi boljih izgleda nemamo. Ali oni nisu odigrali vise od 1 utakmice da valja kako je krenulo prvenstvo.
Moliti Boga da udjemo u Ligu 6,ali tesko.
- Neandertalac
- Kontakt:
Petrović je sa derbijm kod mene izgubio sav kredit koji je zaradio ranije. Jedan sasvim prosječan trener, ziheras.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
da vi mene slusate lakse bi vam bilo. mi smo presmesna ekipa to i onaj ko ne prati fudbal moze vidjeti.
Kod mene ce tek izgubiti kredit kad on sastavi ekipu. Odbrana svedena na Sinisu i Boccacinija dok Kosoric i Memija ispadaju stalno. Markovic los,Blagojevic onako iskreno,Radinovic cas los cas solidan,Miroslav zna se,Lendric stvarno nemam rijeci vise za njega,trci ali bez ideje ne zna ni on sto trci i gdje trci i Krizman je morao ono 1-1 pogoditi MORAO. Sve u svemu katastrofa. Na hajr i dobro.
-
mohikanac123
- Kontakt:
52 prekrsaja ha derbiju, a sve sami znalci u ekipi 
-
mohikanac123
- Kontakt:
Slazem se.. Od kako je dosao igra nam je da ga ne primimo, a nekako cemo ga dat. Ne vidim ja bas tolike pomake kao sto se ovdje pise o njemuNeandertalac je napisao/la:Petrović je sa derbijm kod mene izgubio sav kredit koji je zaradio ranije. Jedan sasvim prosječan trener, ziheras.
Otkad je to bod na Koševu neuspjeh.Neandertalac je napisao/la:Petrović je sa derbijm kod mene izgubio sav kredit koji je zaradio ranije. Jedan sasvim prosječan trener, ziheras.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno prizeljkujem odlazak Lendrica na zimu. Za mene je on 0 od igraca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ko priča o bodu? A realno i jeste, ne bod već gubitak dva. Izvukli smo bod, super.Virtu4l je napisao/la:Otkad je to bod na Koševu neuspjeh.Neandertalac je napisao/la:Petrović je sa derbijm kod mene izgubio sav kredit koji je zaradio ranije. Jedan sasvim prosječan trener, ziheras.
Edit. Jedino ovo što je Ljoze@ rekao. Kada on sastavi ekipu pa da se može reći da je izgubio kredit iako ja pričam o postavci na terenu i zadatcima gdje se jasno vidjelo sta ga interesuje.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 16 okt 2016, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nismo izvukli, već smo osvojili bod u najvećem derbiju bh fudbala. Tri pobjede i tri gostujuća remija su sasvim dovoljni da Petrović izgubi kredit kod tebe, zanimljivo.Neandertalac je napisao/la:Ko priča o bodu? A realno i jeste, ne bod već gubitak dva. Izvukli smo bod, super.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne želim da se raspravljam. Ja sam ga u nebesa dizao. Danas me razočarao. Kraj priče.Virtu4l je napisao/la:Nismo izvukli, već smo osvojili bod u najvećem derbiju bh fudbala. Tri pobjede i tri gostujuća remija su sasvim dovoljni da Petrović izgubi kredit kod tebe, zanimljivo.Neandertalac je napisao/la:Ko priča o bodu? A realno i jeste, ne bod već gubitak dva. Izvukli smo bod, super.
Ti gledaj sa koje god ti strane hoćeš i iz koje god perspektive želiš.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Harinho97, itatabisine, MostarReds22, NazorUso, Proximic i 61 gost.