FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odbranise se papci.
Marko gigant!
Marko gigant!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mada je Hurtic panj , ovo nije do njega , ove ne moze vodit ni Guardiola. Toliko losih pasova , Duljevic im sve uradi oni ne znaju zavrsit dva pasa. Ko je doveo ovaj jad i kreno u sezonu sa ovim , pa Zrinski sa nasim otpadom , kao jel, vodi kolko bodova
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Boze sacuvaj koja nama ekipa uze bodove
OPET SU SE PROVUKLI !!!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Gora ekipa nam nije gostovala ove sezone.
P.S. Svaka cast Duljevicu, nivo iznad svi ostalih igraca. Danas jebodigrao kapitenski.
P.S. Svaka cast Duljevicu, nivo iznad svi ostalih igraca. Danas jebodigrao kapitenski.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Frajer k'o da je od šećera.Evander je napisao/la:Gora ekipa nam nije gostovala ove sezone.
Svaku **** utakmicu u kojoj igra dobro na kraju se fol povrijedi.
Ne znam kako ste vi vidjeli derbi, ali mei je ovo bilo vise nego solidno. Dosta smo bolji, dosta bolja igra, nego sa Hurticem. Dobili smo jednog Mihojevica buduceg kapitena. Dulja ide za dva miliona eura. Vidjeli smo da Saric i jos par nekih ne mogu igrati za ovaj klub i samo je pitanje vremena kad ce otici. Sve u svemu nisam nezadovoljan. Mozemo ocekivati pozitivne rezultate.
P.S Sjever je cemer postao, ali bukvalno. Prvi put da se desi da je njih na jugu duplo vise nego nas. Bruka
P.S Sjever je cemer postao, ali bukvalno. Prvi put da se desi da je njih na jugu duplo vise nego nas. Bruka
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ako nisu bili u stanju dobiti ovakvog Zelju kakav je tek odron ova ekipa Sarajeva.Dno dna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- robertkosar
- Kontakt:
Jad i cemer od ekipe! Kada ne mozemo ovim invalidima sa grbavice utrpat bar jedan go trebaju se objesit za muda ovi napadaci i onaj koje ih doveo u FK Svetinju . Dragi Cala gotivio sam te ko igraca i malo manje kao trenera ali izgleda da si dobro ostario. Pa Saric i Bajni Rustemovic su veci rizik za nasu odbranu i nas gol nego za protivnika. Dabog da se rustemovicu povredio silazeci sa stepenica pa najmanje 5 utakmica ne vidio te ja na stadionu da igras. kuknjava kuknjava kuknjava
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
ne znam na osnovu čega su hmeljovci dizali euforiju i pisali da će nas dobiti mi slabi oni nikakvi mi smo ih sa onakvim veznim redom umalo razmontirali irfanu spomenem familiju prvo za kosorića onda za one prednosti koje nije puštao mislim sa 2-3 dobra igrača na zimu mi ćemo ličiti na ekipu
Valjda na osnovu gola u Bijeljini u 93' i nasim X-om protiv Slobodefks74 je napisao/la:ne znam na osnovu čega su hmeljovci dizali euforiju i pisali da će nas dobiti mi slabi oni nikakvi mi smo ih sa onakvim veznim redom umalo razmontirali irfanu spomenem familiju prvo za kosorića onda za one prednosti koje nije puštao mislim sa 2-3 dobra igrača na zimu mi ćemo ličiti na ekipu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo smo morali dobiti
nevjerovatno je kako smo tupi prema naprijed.
nevjerovatno je kako smo tupi prema naprijed.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Crnkic I ahmet nedaju nikakav kvalitet prema naprjed, mi sem dulje nemamo igraca koji ce nesta uraditi. Pojeli smo ih na sredini, ali saric I rustem su preocajni prema naprjed.
UPRAVA NAPOLJE!
Pitaj **** Janjoša. Je li uopšte uradio 3 izmjene?Amca007 je napisao/la:Čemu služi Husejinović????
Amer Dupovac!
- f0rest1946
- Kontakt:
Sta ima janjos sa saidom sto nije spreman to glupu upravu pitaj, izmjene: hebibovic, amer b, iveticRahma je napisao/la:Pitaj **** Janjoša. Je li uopšte uradio 3 izmjene?Amca007 je napisao/la:Čemu služi Husejinović????
Treći derbi za redom da smo bolji i da ne uzmemo 3 boda 
Srati po Janjošu je degutantno, u najmanju ruku. Nije on kriv što mu je najplaćeniji igrač fudbalski penzioner. Sa ekipom kakvu ima odlično je spremio derbi. Koga je trebao gurnuti ranije? Amera debila? Dajte...
Od kada je Cimi otišao mi ne možemo da dovedemo centralnog veznog igrača da valja. Ovaj Sarić je **** obična, i ne pričam samo o derbiju nego općenito. Rustemović standardno naš najgori igrač.
Ostali su bili dosta dobri, Dulja najbolji.
Raduje me solidna utakmica Almira Bekića, prva ove sezone. Čuvao je najboljeg njihovog igrača dosta dobro.
Srati po Janjošu je degutantno, u najmanju ruku. Nije on kriv što mu je najplaćeniji igrač fudbalski penzioner. Sa ekipom kakvu ima odlično je spremio derbi. Koga je trebao gurnuti ranije? Amera debila? Dajte...
Od kada je Cimi otišao mi ne možemo da dovedemo centralnog veznog igrača da valja. Ovaj Sarić je **** obična, i ne pričam samo o derbiju nego općenito. Rustemović standardno naš najgori igrač.
Ostali su bili dosta dobri, Dulja najbolji.
Raduje me solidna utakmica Almira Bekića, prva ove sezone. Čuvao je najboljeg njihovog igrača dosta dobro.
Mnogo smo bolja ekipa danas bili. Šteta za nas što kvaliteta na pozicijama kod nas nije kvalitetno raspoređena. Odbrana odlična, Marko i Novaković svaaka čast, ali zato sredina terena. Koliko izgubljenih lopti pa to je strašno. Pogrešna dodavanja na sve strane. Da imamo malo bolje igrače na sredini i napadača ovo bi odlično izgledalo. Ahmet bi sa klupe savršeno došao, kao i Sarić/Rustem sa klupe kada pokušavamo zatvorit igru. Ali za situaciju kada napadamo to ne izgleda uopšte kao profesionalan kolektiv. Ako dobijemo kojim slučajem mostarce i dovedemo ciljana pojačanja, možda i imamo svjetlu budućnost.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hladne glave mogu napisat da je Rustemovic najgori igrac otkako pratim Sarajevo.
Yebem ti manekena, a i Saricu yebes fameliju iste su to ku.rcine.
Rustem kapiten dan te yebo..
Yebem ti manekena, a i Saricu yebes fameliju iste su to ku.rcine.
Rustem kapiten dan te yebo..
ZZ
Elvise Sariću, Edine Rustemoviću, ako ovo čitate, budite svjesni da upravo zbog takvih igrača poput vas, naši stadioni širom BiH nikad neće biti ispunjeni do posljednjeg mjesta, a pogotovo naš najveći stadion, upravo zbog metilja kao što ste vi i ovom prilikom se sjetim familije i vama i onima koji su vas doveli u FKS! Ne mogu da vjerujem da sam dočekao da neki Rustemović bude kapiten mog kluba! Ne krivim Janjoša, njemu svaka čast, ne može čovjek pitu napraviti od govana! Hvala! kuknjava
P.S. Da li mi neko može objasniti šta se dešava sa sjeverom zadnja 2 derbija kući?
kuknjava
P.S. Da li mi neko može objasniti šta se dešava sa sjeverom zadnja 2 derbija kući?
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Iznenadjujuce dobra igra nas, nije to jos onako kako treba biti..
Frustracija je prisutna opet zato sto nismo gola dali i dobili... Morali smo...
Cetkovic, Mihojevic, Crnkic i dr su morali dati ono..
Opet cemo zaliti, govoriti da je teljo teski qurac, al mi bodove nismo vidjeli ni uzweli...
Po ko zna koji put smo bolji, al to nista ne donosi..
Horde zla, sjever :lol
Fkt nikad gorem stanju, al svaka cast za trans...
Frustracija je prisutna opet zato sto nismo gola dali i dobili... Morali smo...
Cetkovic, Mihojevic, Crnkic i dr su morali dati ono..
Opet cemo zaliti, govoriti da je teljo teski qurac, al mi bodove nismo vidjeli ni uzweli...
Po ko zna koji put smo bolji, al to nista ne donosi..
Horde zla, sjever :lol
Fkt nikad gorem stanju, al svaka cast za trans...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.