FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2016, 17:36

Neandertalac je napisao/la:Ne želim da se raspravljam. Ja sam ga u nebesa dizao. Danas me razočarao. Kraj priče.
Ti gledaj sa koje god ti strane hoćeš i iz koje god perspektive želiš.
Ja ga nisam dizao u nebesa, čak naprotiv, bio sam protiv njega, ali nije fer kriviti ga za bilo što. Bitna je generalna slika, ne samo današnja utakmica, a generalna slika je itekako pozitivna.

Ni danas ne vidim da je nešto pogriješio, dobra postavka na terenu, sve školski, s tim da je Sarajevo odigralo baš dobru utakmicu, jednu od najboljih ove sezone. Treba pogledati i drugu stranu medalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 okt 2016, 17:37

Covjek se trudi da nesto napravi. Realno ne mozes ti nekog igraca nauciti nesto kad on ne zna ni loptu dodati. Izvlaci maksimum iz ekipa. Ne moze on u toku tekme nekog natjerati da se bori i trci ako on nece. Samo se nadam da ce Lendric,Secerovic i jos neki na zimu out. Sminkeri. Fuj !
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 okt 2016, 17:38

Previse kakite. Inace su derbiji prije godinu dvije tri protekli u potpunoj dominaciji, ala Barcelona style ( 80% posjeda lopte, 15 udaraca u ovkir gola... ). Bitno je sakupljati bodove. Bice ovo ok.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 16 okt 2016, 17:39

Bitno je da smo 12 godina tukli pitare na kosevu pa nam je remi slab

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2016, 17:42

TMovac je napisao/la:Previse kakite. Inace su derbiji prije godinu dvije tri protekli u potpunoj dominaciji, ala Barcelona style ( 80% posjeda lopte, 15 udaraca u ovkir gola... ). Bitno je sakupljati bodove. Bice ovo ok.
Već sad je ok. Dva vezana gostovanja, izuzetno teška, 4 boda. Naredni vikend je domaća sa Olimpicom, a igraju se dva derbija u tom kolu, šta god da se desi nama odgovara, ako pobijedimo Olimpica naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 17:46

Samo ne vidim ko kakl? Pokažite ga?
Ne kontam samo kako ljudi n mogu shvatiti nekoga ko iznese svoje razmišljanje glasno i jasno da nije zadovoljan već razočaran. Ja npr u potpunosti razumijem kako ste vi do neke mjere zadovoljni ovim remijem. I ja sam ali nije to to.

Virtu@ Sve ok. Kažem ti, gledaj iz koje god perspektive želiš. I nismo osvojili već izvukli bod.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 okt 2016, 17:50

kako smo odigrali, bod, ne da nije los, nego je cisti bingo!

ovdje se zalilo i kukalo (izuzev, cini mi se, hausmana) za, eventualnim, izostankom radinovica, a on je bio najlosiji pojedinac kod nas. to sto je imao onaj pas za krizmana, ne moze opravdati njegove katastrofalno izgubljene lopte i neprecizna dodavanja, da ne kazem, prodaje lopte. nije on igrac poteza, niti je doveden kao takav, pa da ga se time opravdava.

krizmana ne treba kriviti za onu priliku, golman mu na vrijeme usao u sut i nije imao puno izbora, uradio ono sto je mogao.

bitno je, po vec ustaljenoj proceduri, popljuvati kosorica i memiju, a sto su i ostali odigrali za cisti k.urac, cak i losije od pomenutog dvojca, nije bitno.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 okt 2016, 17:52

Memija odlican u ovom sivilu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 okt 2016, 17:52

Mene ne boli remi i bod. Mene boli odnos igraca u ovoj utakmici. Izgledalo je kao da su dosli tek onako da ih vide da su tu i to je to. Bod je super,ali ponasanje i manjak borbenosti fuj.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 17:58

Borili su se onoliko koliko je postavka na terenu dopuštala. Mi bez agresivnosti i presinga kojg smo vidjeli u zadnje dvije utakmice. Cala nadmudrio Petrovića koji je došao da ne izgubi. Pogledali igrom na njihov gol kako treba nismo.

Jako jako razočaran!

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 okt 2016, 18:09

Protiv Gorazda i Olimpika staviti ove neke juniore. Ne mogu biti gori to garantujem. Znaci Mujaga,Zeric,Besirevic u prvih 11. Dzaba davati platu nekom ko nije zasluzio ne ide bolje djeci davati znas da ce odigrati najbolje sto moze.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 okt 2016, 18:10

:lol: :lol: :lol:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 okt 2016, 18:11

Mi iz derbija izlazimo super zadovoljni. Ne radi boda koji nam ne predstavlja nista veliko u potjeri za Zrinjskim nego zato sto smo bili losi i sto nismo zasluzili ni bod. Petrovic je isao kukavicki na nulu i strah me je da su nasi u klubu i trener zapravo odustali od borbe za titulu.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 16 okt 2016, 18:19

Bekric daleko najlosiji.

Znam samo da je Bekric igrao onako lose kao sto je odigrao bilo koji od trojke u sredini (Radinovic, Blagojevic, Markovic) sad bi samo pisali o njemu i pljuvali ga, a upravo nam je on falio da bar odigra zadnjih 30 minuta. Lendric devet utakmica bez gola (penal ne racunam). On nema vise nikakvog kredita da pocinje utakmice.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 18:22

A tek se sada popisam u usta svima koji učestvovali u dovodjenju i tjeranju igraca zadnje dvije godine!

Dejane Nikoliću, mrs iz kluba!!!

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 okt 2016, 18:45

Svaka nam je pozicija osim desnog krila kriticna,ali bas svaka. Pohvale za Kjosevskog vraca se i nadam se da ce biti kao prije.☺

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 18:54

Prvo pol izbiji nabiji udri niko nista...i mi i pitari imali jednu fobru sansu i par polusansi.

Nastavak sarajevo puno borbenije i bolje. Mi izuzev prekida nismo ni zaprijetli tesko da smo i centar prelazili osim polukontri kad su pite pale u konficiji. Duljevic i crnkic stalno bili opasnost. Bodom mozemo bit zadovoljni,al samo zato jer smo igrom bili daleko od 3. Sta je sa onim najavama da cemo dominirat?
=\_1921_/=

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 okt 2016, 18:55

U ovoj ekipi postoje dva igraca koji se bore na terenu (Blagojević i Miroslav Stevanović) i ostalih 8 beskuraca od kojih se ne zna koji je gori :facepalm:
Zapravo, zna se - Lendrić je najgori.

Uglavnom, sramotno izdanje Želje na koševu :thumbdown: :thumbdown:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 okt 2016, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 16 okt 2016, 18:55

starigrad je napisao/la:kako smo odigrali, bod, ne da nije los, nego je cisti bingo!

ovdje se zalilo i kukalo (izuzev, cini mi se, hausmana) za, eventualnim, izostankom radinovica, a on je bio najlosiji pojedinac kod nas. to sto je imao onaj pas za krizmana, ne moze opravdati njegove katastrofalno izgubljene lopte i neprecizna dodavanja, da ne kazem, prodaje lopte. nije on igrac poteza, niti je doveden kao takav, pa da ga se time opravdava.

krizmana ne treba kriviti za onu priliku, golman mu na vrijeme usao u sut i nije imao puno izbora, uradio ono sto je mogao.

bitno je, po vec ustaljenoj proceduri, popljuvati kosorica i memiju, a sto su i ostali odigrali za cisti k.urac, cak i losije od pomenutog dvojca, nije bitno.
drago mi je da se danas vidjelo da je radinovic smece od igraca. jest ruzno to napisati ali mi ovakvi igraca imamo u kadetima. mogao nas je kostati itekako ovog jednog jadnog boda.

i da neka je problem bekric, koji je los a ovi sto su danas igrali su igracine. nisu odigrali dvije smislene akcije i ja sam to znao. ovdje su najavljivali neku pobjedu, rekao sam tad kakva pobjeda, mi smo prosjecna ekipa ove lige u tendenciji da budemo jos losiji.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 16 okt 2016, 18:55

invincible1921 je napisao/la:Prvo pol izbiji nabiji udri niko nista...i mi i pitari imali jednu fobru sansu i par polusansi.

Nastavak sarajevo puno borbenije i bolje. Mi izuzev prekida nismo ni zaprijetli tesko da smo i centar prelazili osim polukontri kad su pite pale u konficiji. Duljevic i crnkic stalno bili opasnost. Bodom mozemo bit zadovoljni,al samo zato jer smo igrom bili daleko od 3. Sta je sa onim najavama da cemo dominirat?
E cuj, kao da igraju u svemiru, lopta im stalno u zraku :D

Amar Osim gospodar familije !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, berjan, eldin1987, Kajkutenjoyer, Paromlinac, Stanceski i 71 gost.