FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jad jadova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne znam zašto ni kako ali ja mislim da ćemo pobijediti zrinjski
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije mi jasno sta su radili preko reprezentativne pauze, ono danas je bio kriminal, ma za zatvora.
opet ista stvar se ponavlja, kao i u prvoj utakmici protiv zelje, znači imaju loptu, umjesto da je se brzo rijese, u dva tri dodira, ali ne, oni prilaze tamo igracu i onda dodaju. takodjer, igraci trebaju vise da se nude, otkrivaju. u prvom poluvremenu samo odbrana igrala.
dalje, igrači kao da nije bilo priprema, pa ne mogu yebenu loptu napucati, šta je ono, sve nekakvi mlaki šutevi, onda dodju pred gol i ofulaju ne gol, već napucaju 3-4 metra pored gola.
na početku je Čala vidjelo se, krenuo sa taktikom da se lopta šalje na Ahmetovića, ali to naša krila nisu uopšte znala iskoristiti, frajer spusti fino loptu, ovi se pogube, dok iskontrolišu loptu, željin igrač je već iza leđa.
kap koja je prelila čašu vode je bio trenutak kada je dulja poveo kontru, došao do gola, i šta napravi, ništa. ja se syebo kad sam ono vidio, najbolja šansa na utakmici, bili smo bolji, ali nije teško biti bolji od onakvog želje, pobjedu nismo zaslužili.
onda ne znam šta je onaj Peljto svirao nad Ahmetovićem, kad god fraer dobije loptu na prsa, željin igrač padne i svira mu se faul. Takvih situacija je bilo dosta na utakmici.
uglavnom, kakva je igra bila, sviđa mi se, samo ako ovako nastave i iduću pa budu još bolji, inače, što smo ispustili ova dodatna dva boda, debelo će nam se obiti od glavu
opet ista stvar se ponavlja, kao i u prvoj utakmici protiv zelje, znači imaju loptu, umjesto da je se brzo rijese, u dva tri dodira, ali ne, oni prilaze tamo igracu i onda dodaju. takodjer, igraci trebaju vise da se nude, otkrivaju. u prvom poluvremenu samo odbrana igrala.
dalje, igrači kao da nije bilo priprema, pa ne mogu yebenu loptu napucati, šta je ono, sve nekakvi mlaki šutevi, onda dodju pred gol i ofulaju ne gol, već napucaju 3-4 metra pored gola.
na početku je Čala vidjelo se, krenuo sa taktikom da se lopta šalje na Ahmetovića, ali to naša krila nisu uopšte znala iskoristiti, frajer spusti fino loptu, ovi se pogube, dok iskontrolišu loptu, željin igrač je već iza leđa.
kap koja je prelila čašu vode je bio trenutak kada je dulja poveo kontru, došao do gola, i šta napravi, ništa. ja se syebo kad sam ono vidio, najbolja šansa na utakmici, bili smo bolji, ali nije teško biti bolji od onakvog želje, pobjedu nismo zaslužili.
onda ne znam šta je onaj Peljto svirao nad Ahmetovićem, kad god fraer dobije loptu na prsa, željin igrač padne i svira mu se faul. Takvih situacija je bilo dosta na utakmici.
uglavnom, kakva je igra bila, sviđa mi se, samo ako ovako nastave i iduću pa budu još bolji, inače, što smo ispustili ova dodatna dva boda, debelo će nam se obiti od glavu
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 16 okt 2016, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
S obzirom kakve invalide imamo u ekipi, trebamo biti zadovoljni sa bodom. Na zimu pod hitno dovesti zamjene za Cetkovica i Rustemovica. Ovo su vjerovatno dva najveca kloca koja su igrala za FKS i njima dvojici yebem sve po spisku.
Cali ne trebamo nista zmjeriti, on nije nista kriv!
Cali ne trebamo nista zmjeriti, on nije nista kriv!
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja ne znam kakav mozak miras bit da budes zadovoljan s ovim danas. I opcenito situacijom u kojoj je klub...
Al eto, reko sam sebi da necu vise crnjacit pa nek ide sve u lijepi qurac kad vec punim gasom idemo tamo.
Vozdrica za sve one koji su govorili kako je posao rustemovica da samo trci i pravdali igranje tog panjine iz zvornicke drine u nasem klubu! Isto tako i za one koji smatraju bracu bekic nekim igracima. Vozdrica i za one kojima said moze igrat s jednom nogom, i koji su stvorili takvu euforiju kad je dolazio pa su dodatno pomogli da se zaborave svi grijehovi koji pocinise ljudi koji sjede u nasoj vip lozi.
Pozdrav na kraju i za vas koji nijemo posmatrate kako nam klub odlazi u sve vecu dubiozu, a ni glasa da pustite iako znate ko je krivac.
Ovo je uzas..
Al eto, reko sam sebi da necu vise crnjacit pa nek ide sve u lijepi qurac kad vec punim gasom idemo tamo.
Vozdrica za sve one koji su govorili kako je posao rustemovica da samo trci i pravdali igranje tog panjine iz zvornicke drine u nasem klubu! Isto tako i za one koji smatraju bracu bekic nekim igracima. Vozdrica i za one kojima said moze igrat s jednom nogom, i koji su stvorili takvu euforiju kad je dolazio pa su dodatno pomogli da se zaborave svi grijehovi koji pocinise ljudi koji sjede u nasoj vip lozi.
Pozdrav na kraju i za vas koji nijemo posmatrate kako nam klub odlazi u sve vecu dubiozu, a ni glasa da pustite iako znate ko je krivac.
Ovo je uzas..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dajte nam Saida s jednom nogom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ono u vezi Ahmetovića je bruka i sramota šta je sve svirao, pa ne može Sejfudin uvijek biti kriv je.bo mu on mater! Tako isto dvije dobre kontre nam je usrao.QUARESMA 18<<< je napisao/la: onda ne znam šta je onaj Peljto svirao nad Ahmetovićem, kad god fraer dobije loptu na prsa, željin igrač padne i svira mu se faul. Takvih situacija je bilo dosta na utakmici.
Novakovic je i danas pokazao da je najbolji CB unazad par godina koji je igrao u FkS.
Da smo bili bolji jesmo,da smo napadali i stvorili vise sansi jesmo al mi ne ide u glavu kako ne znamo sa 10 metara opucati barem po golu a kamo li zabiti jedan gol.
Pa majku mu yebem realizacija nam je ocajna a mi u napadu imamo samo Ahmetovica kao pravog spica.E moja upravo.
Zabili smo Zrinjsjom dva gola,Krupi tri i ja se ne sjecam jesmo li ikome vise zabili dva yebena gola.
Nadam se da cemo nekako izboriti Evropu jer jos jedna sezona bez Evrope bi bila ocaj.
O sjeveru i posjeti nemam sta reci.Ne pamtim da je bilo manje raje.Bruka.
Pa majku mu yebem realizacija nam je ocajna a mi u napadu imamo samo Ahmetovica kao pravog spica.E moja upravo.
Zabili smo Zrinjsjom dva gola,Krupi tri i ja se ne sjecam jesmo li ikome vise zabili dva yebena gola.
Nadam se da cemo nekako izboriti Evropu jer jos jedna sezona bez Evrope bi bila ocaj.
O sjeveru i posjeti nemam sta reci.Ne pamtim da je bilo manje raje.Bruka.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Tog istog Novakovica su forumski strucnjaci popljuvali i prije nego sto je zaigraoZip je napisao/la:Novakovic je i danas pokazao da je najbolji CB unazad par godina koji je igrao u FkS.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
12.500 - danasnja posjeta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Posjeta na Istoku -
.
Dobro smo prosli u vezi kartona, mislim da ce nam samo Cetkovic faliti u Mostaru. Vraca nam se Balic, Andjusic i uskoro Kovacevic tako sto se tice odbrane tu smo bez problema.
Taj isti Novaković kao stub odbrane, primio gol od skoro svake ekipe, i čorava koka ubode zrno...Manuel je napisao/la:Tog istog Novakovica su forumski strucnjaci popljuvali i prije nego sto je zaigraoZip je napisao/la:Novakovic je i danas pokazao da je najbolji CB unazad par godina koji je igrao u FkS.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa ne moze frajer sam igrati a i Pavlovicu sta su god opucali primio je.ledesma je napisao/la:Taj isti Novaković kao stub odbrane, primio gol od skoro svake ekipe, i čorava koka ubode zrno...Manuel je napisao/la:Tog istog Novakovica su forumski strucnjaci popljuvali i prije nego sto je zaigraoZip je napisao/la:Novakovic je i danas pokazao da je najbolji CB unazad par godina koji je igrao u FkS.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Toplo hladno za Novakovica vala. Nije nesto ali nije ni los, imamo precih stvari od njega, to je definitivno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
cek cek onaj novakovic koji kod 3-4 gola ove sezone stoji van 16 i u krugu 10 metara cuva sam sebe?
mihojevic marko je zvijer!
ovaj je tek prosjecan stoper
mihojevic marko je zvijer!
ovaj je tek prosjecan stoper
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Novaković je prosječan štoper.
Ako nam Ćetković bude falio u Mostaru to će biti veliko pojačanje za nas.
Ako nam Ćetković bude falio u Mostaru to će biti veliko pojačanje za nas.
SARAJEVO
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bili smo bolji al kakva korist, pohvalio bi Mihojevica momak mora igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.