Samo da ne primimo glup gol za ove promasene prilike.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Imal' ko jaci 
Koliko drugo pol igramo bolje, kao da je druga ekipa izasla na teren, treba jos koji dati steta sto ga lapadula ne dade imao je dvije odlicne prilike
gledaj ovog frajera Deguzmana nosi br.1
daj nam Baccu neka riješi sve dileme
daj nam Baccu neka riješi sve dileme
Forza Milan!
- _forzamilan_
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Moj Palleta,ovo ti nije trebalo.
Sad strepi do kraja.
Sad strepi do kraja.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Baccaaaaaaaaaa
ahahaha pa koja komedija
- nextterrain
- Kontakt:
Hahahahahaahahaah
Montella trenercina

Montella trenercina
Haha kaze komentator majstorija bacee jel ga stid sto se nije ispravio,lopta 5 metara pored gola vjerovatno
Nadam se da mu je ovo zadnji put da pravi ovakve izmjene, od gola Birse svi su izgledali očajno. Sosa i Poli živi užas.
Juve će nas otrest samo tako.
Juve će nas otrest samo tako.
Forza Milan!
-
gambler1899
- Kontakt:
Aj nek i nas sreca prati
Kako važna 3 boda...sljedece kolo pomakljati se sa juventusom pa šta bude,nije sramota od boljeg izgubiti.
Drugo poluvrijeme odlicno odradjeno (bar koliko to ovi igraci mogu), Jack ubjedljivo najbolji uz Paletu.
eto opet da kazem, meni ovo nista nije jasno, KAKOOO?
jel' ono bjese juventus iduce kolo? ajde, taman da se malo prizemljimo, vakat bi bio
bacca je htio vanjskom poslati pas bonaventuri, kad ono...
eto opet da kazem, meni ovo nista nije jasno, KAKOOO?
jel' ono bjese juventus iduce kolo? ajde, taman da se malo prizemljimo, vakat bi bio
bacca je htio vanjskom poslati pas bonaventuri, kad ono...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa iz kola u kolo ovo sve bolje djeluje,igra nije nesto ali nemamo sad neke igrace da bi moglo biti lijepe igre, ali zato se bore i nadoknadjuju to, i plus montela im je usadio pobjednicki mentalitet nema predaje i kad se gubinextterrain je napisao/la:Hahahahahaahahaah![]()
![]()
![]()
Montella trenercina![]()
![]()
![]()
Samo nek nastave ovako sad jos juventusa prezivjeti i onda ide malo laksi niz utakmica
- LegendKiller
- Kontakt:
Baca pokušao vanjskom šutati, lopta bi otišla bar 5 metara pored gola.
Samo previše griješimo, Paleta pa De Sciglio su nas glupostima mogli koštati, također Kuco je izgubio previše lopti. Locateli po meni sasvim solidan u debiju od početka, biće on dobar CDM.
Glupa odluka Montele da se povučemo zadnjih 10 minuta pa ne igramo protiv barse.
Dajte đubrentusu da se igramo!
Samo previše griješimo, Paleta pa De Sciglio su nas glupostima mogli koštati, također Kuco je izgubio previše lopti. Locateli po meni sasvim solidan u debiju od početka, biće on dobar CDM.
Glupa odluka Montele da se povučemo zadnjih 10 minuta pa ne igramo protiv barse.
Dajte đubrentusu da se igramo!
Next challenge please.
Mogli su ih zavrsiti na 2-0, hladno. Dvije promasene sanse i na kraju strepi za 3 boda.
Siljkan je stvarno uzas. Momak nema trunku energije i borbe u sebi.
Bonaventura jedini zna zadrzati loptu, natjerati da ga fauliraju, ukrasti koju minutu.
A Lapadula je stvarno kao Inzaghi koji ne zna da zabije gol.
Mogli su ih zavrsiti na 2-0, hladno. Dvije promasene sanse i na kraju strepi za 3 boda.
Siljkan je stvarno uzas. Momak nema trunku energije i borbe u sebi.
Bonaventura jedini zna zadrzati loptu, natjerati da ga fauliraju, ukrasti koju minutu.
A Lapadula je stvarno kao Inzaghi koji ne zna da zabije gol.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Zaslužena pobjeda, bod protiv Juventusa kao pobjeda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Rutinski cemo klepit Juventus, titula je nasa
Sto najgore mi možemo se smijati ali mi imamo 5 pobjeda iz 8 utakmica uz to nam je paklen raspred bio. Ma ja sam zadovoljan s momcima, ne znam bas osjetim da je dobra atmosfera u ekipi
Sto najgore mi možemo se smijati ali mi imamo 5 pobjeda iz 8 utakmica uz to nam je paklen raspred bio. Ma ja sam zadovoljan s momcima, ne znam bas osjetim da je dobra atmosfera u ekipi
Ma dobro, al' ni kijevo nije nista pokazao, osim sto ga je odbjegli sin Valter zakucao u gol 
boga mi ima ovdje odredjenog napretka, bojim se da ce nam fabregas upropastiti momentum
salim se, uz 2-3 pojacanja bi se cudo moglo napravit, prije svega pojacanja u sredini jer je to ubjedljivo najveca boljka ovog tima.
lokateli, sosa, poli i svi ostali veznjaci, vama hvala, ali klupa vam je krajnji domet... meni je samo zao sto se pasalic nije nikako isprobao, ne bih volio da ode u januaru bez da nijednom nije sansu dobio.
boga mi ima ovdje odredjenog napretka, bojim se da ce nam fabregas upropastiti momentum
lokateli, sosa, poli i svi ostali veznjaci, vama hvala, ali klupa vam je krajnji domet... meni je samo zao sto se pasalic nije nikako isprobao, ne bih volio da ode u januaru bez da nijednom nije sansu dobio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.