FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amar92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amar92 » 16 okt 2016, 23:38

Kritike za nadlezne koji su doveli ove igrace koji su limitirani su na mjestu, ali kritike za Petrovica ne stoje. Da je Petrovic od pocetka sezonu tu, mi bi sad imali negdje isto bodova kao Zrinjski. Sto se tice danasnje postavke prvo poluvrijeme smo dosta dobro stojali i nimalo defanzivno, kasnije je dosla do izrazaja losa fizicka sprema pojedinaca u nasoj ekipi i sarajevo je preuzelo inicijativu. Sve u svemu, za gostovanje je i bod dobar. Izvuci ce pitari bod i Zrinjskom, tako da se pobjedom protiv Olimpica priblizavamo lagano.

Uprava je zasluzila kritike, ali mislim da sad nije vrijeme za to. Svakako se sad nece i ne moze nista promijeniti.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 23:38

Nasa uprava (vjerovatno i mnoge druge iz lige) igrace dovode preko stranica i video klipova...toliko o skautingu
=\_1921_/=

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 okt 2016, 23:42

invincible1921 je napisao/la:Nasa uprava (vjerovatno i mnoge druge iz lige) igrace dovode preko stranica i video klipova...toliko o skautingu
Slavko ih sigurno neće dovoditi tako....

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 16 okt 2016, 23:43

slavko ima 5.000 igraca o svakom sve zna, a ne koristi jutub.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 okt 2016, 23:46

TikTak je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Nasa uprava (vjerovatno i mnoge druge iz lige) igrace dovode preko stranica i video klipova...toliko o skautingu
Nas je veliki problem sto smo potrosili brdo para sa racuna na bespotrebne stvari. Umjesto da razvijemo skaut mrezu ako nista po BiH i da u manjim mjestima gdje zna biti dobrih igraca imamo ljude koji rade za nas, mi smo dovodili izvikane igrace koji su nas ojadili u svakom smislu. Sve bi bilo drugacije da smo osvojili nesto, ali nema trofeja i nema alibija. Fudbal se igra za trofeje, a ne za kurceve glave. Vec sada se spinuje o zadovoljstvu izlaskom u Evropu. Kakvo mi je to zadovoljstvo. U ovom smecu od lige mi s foruma da vodimo klub izasli bismo u Evropu. Nervira me ta prica, stvarno me nervira. Ako ce mi izlazak u Evropu preedstavljati kao uspjeh onda je otislo sve u 3 pm.
dovedeno je dosta djece u klub u zadnje vrijeme iz raznih krajeva države
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 okt 2016, 23:47

Davno ispricana prica.
Ko je smijenio Odovića, pa onda Mulalića, pa Kostića (jesam li zaboravio pomenuti tu negdje između i Čapljića)....ko je dovodio te ljude i ko ih je smijenjivao :?:
Sve jedna te ista uprava.
Ali jbeš mu mater, nikad forumaši nisu odlucivali o sudbinama uprava klubova. Tako da je smaranje sa Ćenanom, Nikolićem, Misimovićem i ostalim je postalo odavno besmisleno.

Što se tice sporstkog dijela, tu su podbacili, ali znala je podbaciti i ona Žujina uprava svojevremeno ;) i veliki Amar je znao pogriješiti sa akvizicijama, pa što ne bi i neki Nikolić ili ko je vec zadužen.

Ali da ih ne kritikujem previše, imali su i nekih dobrih poteza oko sređivanja kluba, popravljanja finansija, nešto oko stadiona, ganjanje tih dozvola za gradnju tribine, neke akcije navijaca su ispratili. Nisu tolika gov.na da ih forumaši mijenjaju kako im se nadigne q, jer i nema neke alternative njima trenutno.
Šta treba? da dođu ponovo onaj Telibečirević i Ahmetbegović pa da opet postanemo pijaca i cirkus od kluba.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 okt 2016, 23:50

Niko od insajderi da prokomntarise onaj post gdje govorim kako se odluke predsjednika kluba ne poštuju?
Gdje pričam da je predsjednik kluba u više navrata pozivao na odgovornost.

Niko ništa, čudno. :think:

Edit; evo počinje repriza tragikomedije pod nazivom; 51prekrsaj.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 16 okt 2016, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 16 okt 2016, 23:50

ovi su bolji od telibecirevica. obecali su titulu, u aprilu gradnju istoka i evropski projekat. od toga nisu nista uradili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 okt 2016, 23:51

TikTak je napisao/la:
Nas je veliki problem sto smo potrosili brdo para sa racuna na bespotrebne stvari. Umjesto da razvijemo skaut mrezu ako nista po BiH i da u manjim mjestima gdje zna biti dobrih igraca imamo ljude koji rade za nas, mi smo dovodili izvikane igrace koji su nas ojadili u svakom smislu. Sve bi bilo drugacije da smo osvojili nesto, ali nema trofeja i nema alibija. Fudbal se igra za trofeje, a ne za kurceve glave. Vec sada se spinuje o zadovoljstvu izlaskom u Evropu. Kakvo mi je to zadovoljstvo. U ovom smecu od lige mi s foruma da vodimo klub izasli bismo u Evropu. Nervira me ta prica, stvarno me nervira. Ako ce mi izlazak u Evropu preedstavljati kao uspjeh onda je otislo sve u 3 pm.
Koliko se para potrošilo, bespotrebno?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2016, 23:53

zeljoooooooooo je napisao/la:
TikTak je napisao/la:
Pa evo naprimjer kao prvo, bespotrene mnoge plate potrosene na promasene igrace...a njih je bilo nemali broj :kafa:
=\_1921_/=

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 16 okt 2016, 23:53

zeljoooooooooo je napisao/la:
TikTak je napisao/la:
Sada će nam ovaj iz Tuborga reći....i odmah usput iskoristitit priliku da otjera Nikolića i vrati Dadu Sadikovića...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 okt 2016, 23:56

HausMan je napisao/la:ovi su bolji od telibecirevica. obecali su titulu, u aprilu gradnju istoka i evropski projekat. od toga nisu nista uradili.
Buraz, samo lud ili teško naivan covjek je mogao povjerovati u takva obecanja ;) bez uvrede.
Ne vjeruju ni oni sami u to. Obecavao je i Koldžo svojevremeno na proslavi titule izgradnju tribina, pa nikom ništa. A znalo se istog trena kad je obecavao, da od toga nema ništa.
Mislim, ko se fura na obecanja i drži za to :?:

Neka oni stabilizuju klub, vrate dugove, izađu na zelenu granu, ulože u omladinski pogon (vec su doveli Ticu :thumbup: ) i bice vrlo uspješna uprava. Kakav ba stadion, kad svakako i nema više od 5 milja na utakmicama. Ne racunajuci derbi.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 16 okt 2016, 23:57

Pa nemam zaista nikakvu namjeru da se prepucavamo, već standardna priča, bacili smo pare.

Hajde da vidimo koliko je to para, jesu li zaista "bačene", kako se prije pacalo, je li se moglo baciti manje ili više?

Koliki dio od tih para se "namakao" kroz nove sponzore, itd.

Da ne pričamo kako kome se ćejfne, već da ubacimo koji argument u cijelu priču.

EDIT:

@TikTak :thumbup:
Tako sam i mislio.

Milione.. hahahahaha
Zadnja izmjena: zeljoooooooooo, dana/u 16 okt 2016, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 16 okt 2016, 23:58

let3 je napisao/la:
HausMan je napisao/la:ovi su bolji od telibecirevica. obecali su titulu, u aprilu gradnju istoka i evropski projekat. od toga nisu nista uradili.
Buraz, samo lud ili teško naivan covjek je mogao povjerovati u takva obecanja ;) bez uvrede.
Ne vjeruju ni oni sami u to. Obecavao je i Koldžo svojevremeno na proslavi titule izgradnju tribina, pa nikom ništa. A znalo se istog trena kad je obecavao, da od toga nema ništa.
Mislim, ko se fura na obecanja i drži za to :?:

Neka oni stabilizuju klub, vrate dugove, izađu na zelenu granu, ulože u omladinski pogon (vec su doveli Ticu :thumbup: ) i bice vrlo uspješna uprava. Kakav ba stadion, kad svakako i nema više od 5 milja na utakmicama. Ne racunajuci derbi.
slazem se ja s tobom, ali to je obecano. kostic takodjer obecao titulu, brat nas slovenski. ma jbga, na zimu opet remont ekipe, sta cemo nema druge. ali sam siguran da ovi sto imaju najmanja primanja oni su sigurni u remontu.

realno je nasa uprava kao politicka stranka koja vlada drzavom. zavaljuju nas redovno a svake izbore najjaci. sto hoce reci da su raja poglupa to se vidi ni forumima, izborima i ostalim manifestacijama.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 okt 2016, 00:07

navijaci su skupili preko 200.000KM ?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 okt 2016, 00:12

TikTak je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Pa nemam zaista nikakvu namjeru da se prepucavamo, već standardna priča, bacili smo pare.

Hajde da vidimo koliko je to para, jesu li zaista "bačene", kako se prije pacalo, je li se moglo baciti manje ili više?

Koliki dio od tih para se "namakao" kroz nove sponzore, itd.

Da ne pričamo kako kome se ćejfne, već da ubacimo koji argument u cijelu priču.
Gredic ti je u intervju sve natanane objasnio, da ga citiramo. Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM). Znaci na racunu smo prije deset mjeseci imali 5.5 miliona maraka manje za tri mjeseca sto smo potrosili od septembra do decembra. Koliko sad imamo? Ne zna niko tacno, ali pisano je ovdje da izgradnja istoka kasni i zbog novaca sto bi onda trebalo znaciti da ih nemamo mnogo. Gdje su novci? Potreseni bespotrebno jer rezultata i trofeja nemamo. Namakli od sponzora, najbolje da ja i ti i ostali forumasi i navijaci namaknemo novce od sponzora. Nemoj mi molim te kao argument spominjati vracanje dugova jer od septembra smo prostom racunicom vratili 130.000 KM.
Vrlo ću kratko.

Prvo, da si upućen, kao što nisi, znao bi da izgradnja istoka ne kasni zbog para.
Drugo, trebaš znati da se istok ne gradi od para koje si gore nabrojao.
Treće, vraćanje dugova se ne odnosi samo na dug prema poreznoj.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 okt 2016, 00:15

Ko je potpisao reprogramiranje duga?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 okt 2016, 00:23

Novac od navijača + komplet novac od godišnjih + desetogodišnje ulaznice + pojedinačni sponzori koji žele učestvovati u izgradnji istoka.

Igračunaj koje su to pare, vidi koliko košta izgradnja istoka, od drugog oduzmi prvo i znat ćeš koliko fali.

Vezano za dugove mimo reprograma. Dobar broj tužbi je bio (i još uvijek ih ima) prema klubu, od strane igrača, bivših uposlenika, pravnih lica, firmi, itd, koji se mora rješavati i otplaćivati. Neki su riješeni, neki nisu. Uglavnom, daleko od toga da je to sam reprogram.

EDIT:
Ja nastojim korektno razgovarati sa tobom (i sa bilo kim drugim ovdje), ali ti na moje pisanje kažeš da je šuplja, a za svoje da je argumentirano.
Želio sam to naznačiti, ali ne bih komentarisao.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 okt 2016, 00:27

**** vas vise istok. Isto da gradimo sruseni Svjetski trgovacki centar, a ne betonsku tribinu kapaciteta manjeg od 4.000 mjesta. Moj prijedlog je posto se cesto u diskusiji zna reci hajde ne seri nego otidji do kluba i prijedlog daj, da iz Travnika dovedemo Sarajcica. On je za nekoliko mjeseci napravio nesto poput naseg famoznog istoka.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 okt 2016, 00:34

plavousrcu je napisao/la:**** vas vise istok. Isto da gradimo sruseni Svjetski trgovacki centar, a ne betonsku tribinu kapaciteta manjeg od 4.000 mjesta. Moj prijedlog je posto se cesto u diskusiji zna reci hajde ne seri nego otidji do kluba i prijedlog daj, da iz Travnika dovedemo Sarajcica. On je za nekoliko mjeseci napravio nesto poput naseg famoznog istoka.
mi cemo bagere parkirati kad vide na prognozi da treba napadati 4 metra snijega i onda ce izdati saopcenje da zbog velikog snijega gradnja se odgadja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.