FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znaci zakljucak je da vecina neki manje neki vise vide da ih uprava laze samo sto vecina i dalje pristaje na to bez obzira na sve....
I samo jos da dodam da aktivno idem preko 10 godina na tekme i da je ovo mozda i prvi put kad ja bar licno vidim(znam) da je upravu u talu sa mnogim navijacima na razne nacine.... ko hoce da zna, zna o cemu pricam a ko nece da vidi nek zivi u zabludi
I samo jos da dodam da aktivno idem preko 10 godina na tekme i da je ovo mozda i prvi put kad ja bar licno vidim(znam) da je upravu u talu sa mnogim navijacima na razne nacine.... ko hoce da zna, zna o cemu pricam a ko nece da vidi nek zivi u zabludi
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 okt 2016, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- plavousrcu
- Kontakt:
Napravit cemo mi to i treba pohvaliti kad se napravi, ali isto se ponasamo kao da pravimo osmo svjetsko cudo, a ne **** tribinu koju je napravilo sto klubova u drzavi.HausMan je napisao/la:mi cemo bagere parkirati kad vide na prognozi da treba napadati 4 metra snijega i onda ce izdati saopcenje da zbog velikog snijega gradnja se odgadja.plavousrcu je napisao/la:**** vas vise istok. Isto da gradimo sruseni Svjetski trgovacki centar, a ne betonsku tribinu kapaciteta manjeg od 4.000 mjesta. Moj prijedlog je posto se cesto u diskusiji zna reci hajde ne seri nego otidji do kluba i prijedlog daj, da iz Travnika dovedemo Sarajcica. On je za nekoliko mjeseci napravio nesto poput naseg famoznog istoka.
ko ce ba napraviti. nemoj biti lud. oni ce prije otici nego napraviti jednu hebenu tribinu.plavousrcu je napisao/la:Napravit cemo mi to i treba pohvaliti kad se napravi, ali isto se ponasamo kao da pravimo osmo svjetsko cudo, a ne **** tribinu koju je napravilo sto klubova u drzavi.HausMan je napisao/la:mi cemo bagere parkirati kad vide na prognozi da treba napadati 4 metra snijega i onda ce izdati saopcenje da zbog velikog snijega gradnja se odgadja.plavousrcu je napisao/la:**** vas vise istok. Isto da gradimo sruseni Svjetski trgovacki centar, a ne betonsku tribinu kapaciteta manjeg od 4.000 mjesta. Moj prijedlog je posto se cesto u diskusiji zna reci hajde ne seri nego otidji do kluba i prijedlog daj, da iz Travnika dovedemo Sarajcica. On je za nekoliko mjeseci napravio nesto poput naseg famoznog istoka.
- zeljoooooooooo
Novac od navijača oko 250.000, godišnje preko 120.000, desetogodišnje preko 50.000. Ovo nisu argumenti? Teško sabrati?TikTak je napisao/la:Opet nema argumenata. Sve sto govoris je rekla-kazala. Citirao sam ti bivseg predsjednika koji je u bobu rekao koliko imamo novca. Daj mi cifre, raznesi me argumentima. Korektan sam, ali nek forumasi kazu je li prica ti suplja i ima li argumenata. Bivsi uposlenici? Koji, koliko? Pravna lica? Koja, koliko? Firme? Koje, koliko? Stvarno ne znam, samo iz medija se informisem. Pomozi mi jer vidim da sve znas.zeljoooooooooo je napisao/la:Novac od navijača + komplet novac od godišnjih + desetogodišnje ulaznice + pojedinačni sponzori koji žele učestvovati u izgradnji istoka.
Igračunaj koje su to pare, vidi koliko košta izgradnja istoka, od drugog oduzmi prvo i znat ćeš koliko fali.
Vezano za dugove mimo reprograma. Dobar broj tužbi je bio (i još uvijek ih ima) prema klubu, od strane igrača, bivših uposlenika, pravnih lica, firmi, itd, koji se mora rješavati i otplaćivati. Neki su riješeni, neki nisu. Uglavnom, daleko od toga da je to sam reprogram.
EDIT:
Ja nastojim korektno razgovarati sa tobom (i sa bilo kim drugim ovdje), ali ti na moje pisanje kažeš da je šuplja, a za svoje da je argumentirano.
Želio sam to naznačiti, ali ne bih komentarisao.
Drugo, još bitnije, sam spominješ Gredića - onda sigurno imaš informaciju da je bilo samo u jednoj godini oko 30 sudskih tužbi, od kojih su mnoge riješene, a ostale su na redu, čovjek to sve fino objasnio, u istom obraćanju gdje si "povadio" te informacije o ciframa. Šta ima nejasno?
Šta od ovog nisu argumenti?
- Incognito87
- Kontakt:
a trofeja svake godine sve manje 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- zeljoooooooooo
Nije ih manje, isto ih je.Incognito87 je napisao/la:a trofeja svake godine sve manje
Ali je po meni katastrofa jer ih nemamo još više, nadam se da se može ove godine preko Kupa nešto uraditi, za ligu će trebati i znanja i sreće.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema para za tribinu, to je najveći problem. Pare koje se spominju od opstine, vecina ide na projekat po kojem će se sve raditi. Ma iskreno zapetljano je do bola to oko stadiona ne mozes bez Koldze ništa.
Meni i nije toliko bitno kada će se izgraditi samo da se izgradi a kakva će ona biti vidjecemo.
Meni i nije toliko bitno kada će se izgraditi samo da se izgradi a kakva će ona biti vidjecemo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
mohikanac123
- Kontakt:
I nema veze sto Zeljo nema veze, gradimo istok
. Ova uprava je potrosila pare koje je zatekla , reprogram dugova je napravljen kad je greda bio.
Amar Osim gospodar familije !
Amar Osim gospodar familije !
Sta ce meni tribina kad mi nemamo "normalan" igracki kadar. Hoce li nam ta tribina izvoditi slobodne i kornere koji su kriminalni ? Hocemo li s njom dobiti lijevog beka i napadaca koji daje golove ? Hoce li nam ona pomoci da se plasiramo u Europu ? Za sva ova pitanja odgovor je ne. Meni trebaju igraci koji ce odigrati utakmicu i osvajati bodove. Igraci koji ce se boriti za svaki pedalj terena pa makar igrali protiv drugoligasa. To nama svima treba. Dzaba tribina ako nemas koga gledati na terenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Majke mi da ne znam rezultat derbija konto bi da smo 5-0 izgubili kakva je ovdje depresija, svaka vam cast 
- SarajlijaTM
Potpisao ga glavni i odgovorni u to vrijeme....Neandertalac je napisao/la:Ko je potpisao reprogramiranje duga?
Burduš....
Nas je veliki problem sto smo potrosili brdo para sa racuna na bespotrebne stvari. Umjesto da razvijemo skaut mrezu ako nista po BiH i da u manjim mjestima gdje zna biti dobrih igraca imamo ljude koji rade za nas, mi smo dovodili izvikane igrace koji su nas ojadili u svakom smislu. Sve bi bilo drugacije da smo osvojili nesto, ali nema trofeja i nema alibija. Fudbal se igra za trofeje, a ne za kurceve glave. Vec sada se spinuje o zadovoljstvu izlaskom u Evropu. Kakvo mi je to zadovoljstvo. U ovom smecu od lige mi s foruma da vodimo klub izasli bismo u Evropu. Nervira me ta prica, stvarno me nervira. Ako ce mi izlazak u Evropu preedstavljati kao uspjeh onda je otislo sve u 3 pm.[/quote]
Koliko se para potrošilo, bespotrebno?[/quote]
Autobuska stanica Grbavica ili bespotrebno trosenje para. Nema tu filozofije puno. Pukli smo milione, osvojili nismo nista. Zakljucak - veze nemaju.[/quote]
Sad je Bekrić na redu, sad ce i njega poceti tjerati, pa sve u krug , ako juce nije mogao igrati ovaj jadni derbi ne znam kad je mogao igrati??
Koliko se para potrošilo, bespotrebno?[/quote]
Autobuska stanica Grbavica ili bespotrebno trosenje para. Nema tu filozofije puno. Pukli smo milione, osvojili nismo nista. Zakljucak - veze nemaju.[/quote]
Sad je Bekrić na redu, sad ce i njega poceti tjerati, pa sve u krug , ako juce nije mogao igrati ovaj jadni derbi ne znam kad je mogao igrati??
- plavousrcu
- Kontakt:
Jutro je pametnije od noci. Osvojili smo bod uz losu igru, nastavili smo neki niz i to je pozitivno. Vruce glave budu poslije utakmice. Bod bi nama bio siper da nismo lose otvorili sezonu. Tjeranje Bekrica? Nagadjamo svi, a ne znamo sta se desava. Samir je najbolji primjer naseg loseg rada jer mozda ga nismo trebali ni dovoditi. Je li Lendric suspendovan zbog izjave?
- zeljoooooooooo
Slažem se sa tim što si napisao vezano za postojanje tala, ali većinom je tako i bilo i prije.invincible1921 je napisao/la:Znaci zakljucak je da vecina neki manje neki vise vide da ih uprava laze samo sto vecina i dalje pristaje na to bez obzira na sve....
Uvijek su u talu uprava i navijači, a na Grbavici je prosjek godinama solidan. Taj tal treba njegovati i dalje.
A pogotovo ove godine kada definitivno imamo najbolju posjetu u BiH, a u isto vrijeme smo preko tog
tala oborili rekord po broju godišnjih ulaznica. Takvi talovi jačaju klub i finansijski, ali i u drugim pogledima.
- zeljoooooooooo
Jesi li čuo za ironiju?
Ako je tal da oborimo rekord godišnjih i imamo najbolju posjetu, taj tal treba njegovati!
EDIT: Kakav crni tal sa novinarima, pa blate nas na svakom koraku, a žmire na sve dobro.
Ili ja ne znam koja je definicija "tala", ili ti pratiš neki drugi klub.
Ako je tal da oborimo rekord godišnjih i imamo najbolju posjetu, taj tal treba njegovati!
EDIT: Kakav crni tal sa novinarima, pa blate nas na svakom koraku, a žmire na sve dobro.
Ili ja ne znam koja je definicija "tala", ili ti pratiš neki drugi klub.
sto ce biti kaznjen? pa oni koji J*** majku igracima nisu navijaci Zelje, naravno da nije mislio na prave navijace nego supke. igra drugih 17 igraca lose pa? ja mislim da je radinovic rinaka al mu nikad necu psovati. a prvi je koji ne treba da igra. pregledaj opet i vidjet ces broj izgubljeni lopti, broj usranih akcija itd.plavousrcu je napisao/la:Jutro je pametnije od noci. Osvojili smo bod uz losu igru, nastavili smo neki niz i to je pozitivno. Vruce glave budu poslije utakmice. Bod bi nama bio siper da nismo lose otvorili sezonu. Tjeranje Bekrica? Nagadjamo svi, a ne znamo sta se desava. Samir je najbolji primjer naseg loseg rada jer mozda ga nismo trebali ni dovoditi. Je li Lendric suspendovan zbog izjave?
- zeljoooooooooo
Možeš pogledati isto tako i ko je centrirao Križmanu za najbolju priliku koju smo imali u 90+ minuta jadne utakmice.
- zeljoooooooooo
Kako komentarišeš suđenje jučer nama? Kako njima?
- SarajlijaTM
Realno pripazio nas je.Kosoric je trebao dobiti drugi zuti za ono udaranje rukom.Par puta im je presjekao dosta dobre i perspektivne napade.zeljoooooooooo je napisao/la:Kako komentarišeš suđenje jučer nama? Kako njima?
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja mislim da jeste siljio njima. Sarić min pet puta tuče naše sa ledja po nogama. Po listovima, uopste ne ide na loptu. Start kod jugozapada u drugom sa ledja ne na loptu. Ni kartona ni opomene.zeljoooooooooo je napisao/la:Kako komentarišeš suđenje jučer nama? Kako njima?
Pustao ih je da nas tuku.
Moje mišljenje.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, kontra, Lokomotifa, Zigazaga i 16 gostiju.