Nema veze ko je bolji, u zrijebu srece je imao Gaio koji je LLesprit24 je napisao/la:Bolji je Mirza sto se tice rankinga
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
thelightblue
- Kontakt:
Re: BiH tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek bilo po rankingu i sad žrijeb. Nemaju naši nikad tu sreće.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pošalji mi broj žiro računa u Inbox. Ja tebi petobanku ako Damir izgubi, a ako dobije tebe više nikad da vidim ovdje. Može?Effenberg je napisao/la:Hajde, u koliko zelis? Samo nemoj plakati kad budes morao i gace skinuti!remA1 je napisao/la:@Effe hoćeš da se kladimo da će ga Damir vratit na tvorničke postavke?![]()
Kako se kretao rezultat u drugom setu danas? 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0shminka je napisao/la:Kako se kretao rezultat u drugom setu danas?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
shminka je napisao/la:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ruske raveku su zaplatile vcrsbhsport je napisao/la:shminka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovu dvojicu momaka stvarno volim i postujem, i uz Dzeku, Nurkica, Malinovica, oni su u TOP 5 najdrazih sportista BiH
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Osvojili turnire pa da malo zaliju, fino 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Trebao bi Damir pogledati malo finalni meč iz Buenos Airesa, Mayer i Olivo, fenomenalan tenis za nivo Challengera 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ok dogovoreno. 50 € dakle evo ovdje svjedoka, instrukcije ces dobiti, ziro racun ti necu davati uplatices mi preko skrilla ili nekom drugom metodom. Uputicu te u to. U Bosni i nemam ionako ziro racuna. Ako dobije Damir, ja ovdje na ovoj temi vise nikad ni rijeci. A znam da ces zayebati. Samo da znas bice sva inbox dokumentacija i konverzacija svima prikazana u screenshotovima budes li izradio za pare. Eto potvrdi jos jednom ovdje.remA1 je napisao/la:Pošalji mi broj žiro računa u Inbox. Ja tebi petobanku ako Damir izgubi, a ako dobije tebe više nikad da vidim ovdje. Može?Effenberg je napisao/la:Hajde, u koliko zelis? Samo nemoj plakati kad budes morao i gace skinuti!remA1 je napisao/la:@Effe hoćeš da se kladimo da će ga Damir vratit na tvorničke postavke?![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kad je petobanka postala 50 eura hah 
sta se promijenilo u ova dva dana...vidim sad prognozu, glatko za damira:-)shminka je napisao/la:Damir u prvom kolu protiv Karena Khachanova, razbijanje u najavi, u sjajnoj je formi, osvojio ATP titulu prije dvije sedmice
nece tastatura protiv njega?
Mirza se bas isforsirao, ponedeljak petak pa let u Moskvu pa 2 meca tamo. Jucer nije mogao vise.
Damir je u silaznoj putanji, samo da hoce sta bilo klepit do kraja godine zauhar.
Damir je u silaznoj putanji, samo da hoce sta bilo klepit do kraja godine zauhar.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ja sam svoje uslove rekao , cekam potvrdu, oklada je u valuti zemlje u kojoj zivim, necu da se kladim u piljevinu, mada je i ovo minimum minimuma.
Hajde Amere jesi spreman pajdo? Taman da od toga si aBd finansiram kartu za ATP u Becu u novembru!
Hajde Amere jesi spreman pajdo? Taman da od toga si aBd finansiram kartu za ATP u Becu u novembru!
U dijaspori znači više ni petobanka nije što je nekad bila
Damir u srijedu na terenu
Damir u srijedu na terenu
Kakva petobanka? Pa ovaj lik nije smjeo da se okladi u mjesecnu neaktivnost na forumu a ne da ti uplati petobanku. On je ovdje izletio 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Re: RE: Re: BiH tenis
Vidim i sam dok se ne javlja nema damu. @shminka kad je petobanka sta bila, mozda jos jedino nesto u Etiopiji da se za to moze uzeti.boss991 je napisao/la:Kakva petobanka? Pa ovaj lik nije smjeo da se okladi u mjesecnu neaktivnost na forumu a ne da ti uplati petobanku. On je ovdje izletio [emoji38]
@boss991 kad to? Gdje? Da se nisam možda s tobom smio kladit? Ako jest, to je zato što se ne kladim sa nepismenim ljudima, jer kažu da oni najviše varaju.
@Effe, otežavaš!
Hoćeš u 50 franaka, jer on najviše raste? **** oer
Rekao sam ti, broj žiro računa u inbox, ja ne vidim drugi način. Ako ima kakav način da ti u Njemačkoj uplatim, imam ja tamo raje 
@Effe, otežavaš!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.