FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I pinoglavi ne znam kako si ti shvatio, ili sam propustio, da neko ismijava Slobodu trenutno ovdje od nas...Meni lično je bilo mučno pratiti ono jučer, iako nisam gledoa utakmicu već pratio rezultat samo. Isto važi i za prošle utakmice.
Ono što je neko pisao je, barem ja tako mislim, bilo opet na račun uprave, to kao ismijavanje, jer su rekli da će rezultati biti dobri i da ćemo se boriti za Evropu.
Ono što je neko pisao je, barem ja tako mislim, bilo opet na račun uprave, to kao ismijavanje, jer su rekli da će rezultati biti dobri i da ćemo se boriti za Evropu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Moje misljenje da je ovo za Senada samo mazanje ociju , zašto ti silni novinari ne nazovu čovjeka i fino provjere informacije ? Bojim se da ce ovo drustvance pokrasti ove pare od europe svi ce se oni fino ugraditi , Sloboda trenutno zivi od danas do sutra bez dugorocnog plana. Ja gledam Slobodu dugorocno i trenutno ne vidim neku perspektivu sa ovim ljudima oni su tu samo radi svojih interesa. Azmir je postao simbol neke borbe i ljubavi za Slobodu svi smo mi Azmir al molim vas otvorite oci levatili su vas 20 godina isti ljudi su krali i napravili ovaj dug Slobodi sve pod faraonovom vlascu zasto za to niko nije odgovarao , zasto niko nije odgovarao za gasenje dite ? Zasto gradonacalnik tj grad nije podnio optuzbe protiv ljudi koji su unistili sport u Tuzli ?. Niko ne pljuje Slobodu ali se moraju prozvati ljudi koji joj ne zele dobro i koji samo mazu oci da bi se mogli ugraditi pokrasti i stvoriti sebi radno mjesto u Slobodi !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
90% legendi slobode su isti grobari, koji su naosnovu slobode u bisvsoj jugi a i poslije rata otišli vani, uzimali pare, vratili se i htjeli izvuć i ono malo sto vrijedi u slobodi. Sto se dični VD direktor i Nihad ne oglase javno i kazu da se odricu dugovanja Slobode . Ja ne kazem da trabaju dzaba bit u klubu, al imati tolike plate i primanja kad je klub godinama na godisnjem nivou imao minuse od milion do 2 miliona maraka nemoze. Davud zahirović da 400 000 km a ostavi dug milion Km, i tako sve uprave unazad. Azmir je sve dugove prema dobavljacima, igracima, itd ispoštovao stavio klub na zdrave noge i nije ostavio dugovanja, jest dao svoje novce koje nepotrazuje ako će klub nastaviti kao UG, ako faraon misli da tako oporavljen klub nekom proda ili pokloni onda nek razmislja da proda 3 BIT Centra i ispostuje Azmirov klub. I sta smo mogli očekivati u bivšim upravama kad onaj nabjeđeni fazla je bio u skupštini i hodo po svlačionicama i službenim prostorijama.
- Probisvjet
- Kontakt:
Do sada niko od predsjednika nije pokazao ljubav prema klubu kao Azmir. Voli Slobodu, a ima i pare. Mnogi imaju pare, kao Senad npr. ali njega boli briga za Slobodom. Ovo sto je Jasmin uradio i izigrao Azmira pricace se za 50 godina. Azmir kakav god bio svim srcem se borio za Slobodu. Koliko god je gresaka pravio, imao je vise vrlina. Navijac prije svega!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
. .na stranu tvoja priča, ali de' što se tiče Nihada i ovi što potražuju, reci mi da li bi ti tako postupio da recimo radiš u nekoj firmi. Ono duguju ti plate i doprinose i ti et halališ. Ko god je postupio za plate i doprinose, postupio je prirodno kako bi svako postupio. Kakva ba visoka primanja . Slabo je to od tog. . .xeksor je napisao/la:90% legendi slobode su isti grobari, koji su naosnovu slobode u bisvsoj jugi a i poslije rata otišli vani, uzimali pare, vratili se i htjeli izvuć i ono malo sto vrijedi u slobodi. Sto se dični VD direktor i Nihad ne oglase javno i kazu da se odricu dugovanja Slobode . Ja ne kazem da trabaju dzaba bit u klubu, al imati tolike plate i primanja kad je klub godinama na godisnjem nivou imao minuse od milion do 2 miliona maraka nemoze. Davud zahirović da 400 000 km a ostavi dug milion Km, i tako sve uprave unazad. Azmir je sve dugove prema dobavljacima, igracima, itd ispoštovao stavio klub na zdrave noge i nije ostavio dugovanja, jest dao svoje novce koje nepotrazuje ako će klub nastaviti kao UG, ako faraon misli da tako oporavljen klub nekom proda ili pokloni onda nek razmislja da proda 3 BIT Centra i ispostuje Azmirov klub. I sta smo mogli očekivati u bivšim upravama kad onaj nabjeđeni fazla je bio u skupštini i hodo po svlačionicama i službenim prostorijama.
- Probisvjet
- Kontakt:
Niko nece reci da trebaju svoje plate da halale, al' sta ce onda u klubu. Tuziti firmu, a biti u istoj. Ne ide to. To su i uhljupi. Ma goni ih u PM zoharsku!Tuzlak04 je napisao/la:. .na stranu tvoja priča, ali de' što se tiče Nihada i ovi što potražuju, reci mi da li bi ti tako postupio da recimo radiš u nekoj firmi. Ono duguju ti plate i doprinose i ti et halališ. Ko god je postupio za plate i doprinose, postupio je prirodno kako bi svako postupio. Kakva ba visoka primanja . Slabo je to od tog. . .xeksor je napisao/la:90% legendi slobode su isti grobari, koji su naosnovu slobode u bisvsoj jugi a i poslije rata otišli vani, uzimali pare, vratili se i htjeli izvuć i ono malo sto vrijedi u slobodi. Sto se dični VD direktor i Nihad ne oglase javno i kazu da se odricu dugovanja Slobode . Ja ne kazem da trabaju dzaba bit u klubu, al imati tolike plate i primanja kad je klub godinama na godisnjem nivou imao minuse od milion do 2 miliona maraka nemoze. Davud zahirović da 400 000 km a ostavi dug milion Km, i tako sve uprave unazad. Azmir je sve dugove prema dobavljacima, igracima, itd ispoštovao stavio klub na zdrave noge i nije ostavio dugovanja, jest dao svoje novce koje nepotrazuje ako će klub nastaviti kao UG, ako faraon misli da tako oporavljen klub nekom proda ili pokloni onda nek razmislja da proda 3 BIT Centra i ispostuje Azmirov klub. I sta smo mogli očekivati u bivšim upravama kad onaj nabjeđeni fazla je bio u skupštini i hodo po svlačionicama i službenim prostorijama.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
. . .pa nisu ni prvi ni posljednji u BiH koji tako postupaju. Inače Nihad nije u istoj firmi a daleko je on od tog da se opario. . . nije da nekog branim, ali treba biti realan za BH prilike i ne pisati gluposti. Mogao je i higijeničar tužiti i opet ostati u istoj firmi. Nije ovo Njemačka da možeš mijenjati firmu kad poželiš. . .Probisvjet je napisao/la:Niko nece reci da trebaju svoje plate da halale, al' sta ce onda u klubu. Tuziti firmu, a biti u istoj. Ne ide to. To su i uhljupi. Ma goni ih u PM zoharsku!Tuzlak04 je napisao/la:. .na stranu tvoja priča, ali de' što se tiče Nihada i ovi što potražuju, reci mi da li bi ti tako postupio da recimo radiš u nekoj firmi. Ono duguju ti plate i doprinose i ti et halališ. Ko god je postupio za plate i doprinose, postupio je prirodno kako bi svako postupio. Kakva ba visoka primanja . Slabo je to od tog. . .xeksor je napisao/la:90% legendi slobode su isti grobari, koji su naosnovu slobode u bisvsoj jugi a i poslije rata otišli vani, uzimali pare, vratili se i htjeli izvuć i ono malo sto vrijedi u slobodi. Sto se dični VD direktor i Nihad ne oglase javno i kazu da se odricu dugovanja Slobode . Ja ne kazem da trabaju dzaba bit u klubu, al imati tolike plate i primanja kad je klub godinama na godisnjem nivou imao minuse od milion do 2 miliona maraka nemoze. Davud zahirović da 400 000 km a ostavi dug milion Km, i tako sve uprave unazad. Azmir je sve dugove prema dobavljacima, igracima, itd ispoštovao stavio klub na zdrave noge i nije ostavio dugovanja, jest dao svoje novce koje nepotrazuje ako će klub nastaviti kao UG, ako faraon misli da tako oporavljen klub nekom proda ili pokloni onda nek razmislja da proda 3 BIT Centra i ispostuje Azmirov klub. I sta smo mogli očekivati u bivšim upravama kad onaj nabjeđeni fazla je bio u skupštini i hodo po svlačionicama i službenim prostorijama.
-
WolfOfWallStreet
- Kontakt:
Da podvučemo liniju, ljudi koji nemaju osiguranu egzistenciju, ne treba da halale. S druge strane likovi koji su bili u upravi ko Davud treba da halale.Probisvjet je napisao/la: Niko nece reci da trebaju svoje plate da halale, al' sta ce onda u klubu. Tuziti firmu, a biti u istoj. Ne ide to. To su i uhljupi. Ma goni ih u PM zoharsku!
WolfOfWallStreet je napisao/la:Da podvučemo liniju, ljudi koji nemaju osiguranu egzistenciju, ne treba da halale. S druge strane likovi koji su bili u upravi ko Davud treba da halale.Probisvjet je napisao/la: Niko nece reci da trebaju svoje plate da halale, al' sta ce onda u klubu. Tuziti firmu, a biti u istoj. Ne ide to. To su i uhljupi. Ma goni ih u PM zoharsku!
+1
Prvo Nihad i karić su tužili kad su bili pomoćni treneri slobode, gdje su im te uprave imale napumpane plate , koje su bile ko prvi komnplet tim, isti ti nisu tuzili dok su bile druge uprave koje su im dale da privatiziraju omladinski pogon koji nije bio mali , itd. E kad je klub stao na noge i počeo disat isti su se sjetili svojih potrazivanja, a zadrzali su iste pozicije u omladinskom pogonu , a ako te interesuje raspitaj se malo kako tamo dijeca dolaze, kako nastupaju za prvi tim itd. i koliko si slije mjesecno na racun te takozvane fuirme.
išta očekujes kad neko dođe novi i kad ovog skloni, kad čojek izvali dugovanja prema njemu.
. .za Karića ne znam , ali et za Nihada, čovjek živi ko bubreg u loju koliko se opario od tih ugovora koji je imao dok je bio pomoćni trener. . . .xeksor je napisao/la:Prvo Nihad i karić su tužili kad su bili pomoćni treneri slobode, gdje su im te uprave imale napumpane plate , koje su bile ko prvi komnplet tim, isti ti nisu tuzili dok su bile druge uprave koje su im dale da privatiziraju omladinski pogon koji nije bio mali , itd. E kad je klub stao na noge i počeo disat isti su se sjetili svojih potrazivanja, a zadrzali su iste pozicije u omladinskom pogonu , a ako te interesuje raspitaj se malo kako tamo dijeca dolaze, kako nastupaju za prvi tim itd. i koliko si slije mjesecno na racun te takozvane fuirme.
kod nas sve u krug. izborena uefa. finale kupa, pa krediti pa ispadanje. Nije ovo tako davno bila a prica ista...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-vrh-g ... na-km/6482
http://sportsport.ba/bh_fudbal/za-vrh-g ... na-km/6482
& $ ?
Celo **** , Sloboda je iznad svih:))
Kako me Subic i Veseli nerviraju. Djoko ih raskovao obojicu
Niko, niko, samo Sloboda
Đokara moj :(
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada je skupstina? 
jutro momci kakva je situejsn?
vidim 3:3 e jebte, jos kontam dobro je nismo izgubili
da ne motam film i tranice jestel zadovojln nezadovoljni,dje smo stali?
dje zapelo,skupstina,klub, Uo,privrednici,azmir???
vidim 3:3 e jebte, jos kontam dobro je nismo izgubili
da ne motam film i tranice jestel zadovojln nezadovoljni,dje smo stali?
dje zapelo,skupstina,klub, Uo,privrednici,azmir???
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako cujem spremaju se da uplate jos jednu ratu za reprogram.
Ja samo da se stupasim i da kazem da se na Vladi moze vidjeti odmah kako je to izuzetno dobar strucnjak, ako ne i bolji od Husrefa. Zaista je steta sto je situacija u upravi kluba takva kakva jeste, jer bih volio vidjeti sta bi on mogao uraditi sa uslovima koje je imao Musemic. Za igru protiv Olimpica zaista nemam sta reci, dobro se zavrsilo da nismo izgubili. Otkako je Husic otisao, prosuli smo bodova k'o pljeve, sto je logicno. Samo da se hoce sve smiriti, i ova mraka da se skloni iz kluba i da nekome pametnom da da upravlja Slobodom, ekipa u ovom stanju u kakvom i jeste bi mogla sigurno osigurati barem opstanak u ligi, a za dalje se zvizdi. Ovih zadnjih dana sa nekom mukom u stomaku posmatram sve u i oko kluba, ali ima uvijek ono da nada zadnja umire.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.