FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 17 okt 2016, 11:00

Zamislite kada smo mi ovakvi bolji od Željezničara po većini statističkih parametara ( izuzev kornera ). Zamislite onda kakav je Željezničar :?: Ali ne, kod njih se derby očekuje u euforiji, a kod nas kao da se borimo za opstanak. Što bi se reklo opet je sve stvar mentaliteta.
SRETAN BROJ - 1725

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 okt 2016, 11:02

pitic je napisao/la:Zamislite kada smo mi ovakvi bolji od Željezničara po većini statističkih parametara ( izuzev kornera ). Zamislite onda kakav je Željezničar :?: Ali ne, kod njih se derby očekuje u euforiji, a kod nas kao da se borimo za opstanak. Što bi se reklo opet je sve stvar mentaliteta.
zamisli da je njih kupio Tan , sve do mentaliteta? :facepalm: nije do uloženih para i obećanja? :crazy:
i Parkinsonova je ozbiljna bolest.... :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 17 okt 2016, 11:23

DenchiNL je napisao/la:
pitic je napisao/la:Zamislite kada smo mi ovakvi bolji od Željezničara po većini statističkih parametara ( izuzev kornera ). Zamislite onda kakav je Željezničar :?: Ali ne, kod njih se derby očekuje u euforiji, a kod nas kao da se borimo za opstanak. Što bi se reklo opet je sve stvar mentaliteta.
zamisli da je njih kupio Tan , sve do mentaliteta? :facepalm: nije do uloženih para i obećanja? :crazy:
Ništa mi nemamo više para od njih, trenutno. Samo oni vješto kriju da nemaju i prave se budale za javnost, a uredno isplaćuju rate dugovanja državi, sadašnje poreze, većinski i plate itd. Imali smo jedino više para u sezoni osvajanja titule tada je amidža i dao šta keša više. Drugo je što Željezničar ukopavaju dugovi, a nas ne pa se nekima čini da imamo puno više od njih. Mi što nećemo da se pomirimo sa time da amidža neće slati torbe sa kešom to je već jedna od stvari koja stvara nezadovoljstvo. A, prilikom kupovine kluba je i sam rekao neće biti velikih ulaganja. Znam, došao milijarder apetiti porasli svaki remi i poraz stavlja ekipu na nož to je već druga stvar.
SRETAN BROJ - 1725

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 okt 2016, 11:26

slika
slika

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 okt 2016, 11:28

Ma gurbeti lazu sami sebe, u tome su sampioni..
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 okt 2016, 11:48

pitic je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ništa mi nemamo više para od njih, trenutno. Samo oni vješto kriju da nemaju i prave se budale za javnost, a uredno isplaćuju rate dugovanja državi, sadašnje poreze, većinski i plate itd. Imali smo jedino više para u sezoni osvajanja titule tada je amidža i dao šta keša više. Drugo je što Željezničar ukopavaju dugovi, a nas ne pa se nekima čini da imamo puno više od njih. Mi što nećemo da se pomirimo sa time da amidža neće slati torbe sa kešom to je već jedna od stvari koja stvara nezadovoljstvo. A, prilikom kupovine kluba je i sam rekao neće biti velikih ulaganja. Znam, došao milijarder apetiti porasli svaki remi i poraz stavlja ekipu na nož to je već druga stvar.
ako nemamo onda smo u dugu ??? isplatiti raskide sa onoliko fudbalera + kamp raditi, uopšte plaćati igrače s platom a la Benko,Ikande,Alispahić....
zahtjeva ogromnu razliku u finansijama, gurbetima je problem raskinuti ugovor s Bevabom jbg.... presmješno je tvrditi da su oni u bilo kom pogledu blizu nas sa finansijama....sponzorstva da ne spominjem....amidža je obezbjedio sasvim pristojna sredstva, drugo je što pojedinci ne znaju dalje od pozitivnog salda na računu jer nisu iz fudbalske struke....i ponavljam obećavati sve a ostvariti malo je recept za propast.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 okt 2016, 12:04

I ako vas mogu zamoliti da ne koristite termin 'amidza' nikako mi nije prilladan za Tana. Mozda je adekvatnije očuh.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2016, 12:10

zagorski je napisao/la:I ako vas mogu zamoliti da ne koristite termin 'amidza' nikako mi nije prilladan za Tana. Mozda je adekvatnije očuh.
:lol: :rol: dobar

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 17 okt 2016, 12:19

@DenchiNL

Sam Zike je rekao su jalijaši doveli oko 30 novih igrača ti misliš da je to samo plata i premije. Ne, ne svi dobiju i na ruke cifru kao što je dobio i Mahir Karić u Slobodi. Oni plaćaju otpremnine igračima plaćali smo i mi samo što mi više nogodujemo u vezi navedenoga. Igrači tipa Ikandea, Alispahića, Stepanova, Jajala, Benke se mislim više neće dovoditi još je to još veliki zalogaj za nas kada su finansije u pitanju. I Said spada u ovu skupinu, ali njega su htjeli navijači pa eto vam ga i na silu. Nije njima problem raskinuti sa Bevabom nego su htjeli proći što povoljnije u vezi otpremnine pa se cijenkali danima jer se u takvim situacijama pitaju i menađeri igrača ukoliko imaju menađere. Sponzorstva ? Imamo jedino Visit Malaysia, Turskih Airlines kao prejakog sponzora, većina ovih ostalih koji su nam sponozori su jačine koje imaju i oni. Još Bog sami zna kakvo je sponzorstvo sa Turcima može se samo nagađati. Amidža jeste objezbijedio sredstva za normalno funkcionisanje kluba, ali za iskorak nije niti će, a naši što su se zaletili sa izjavama o grupama EL to je već previše i sami su svijesni da su se ugrizli za jezik.
SRETAN BROJ - 1725

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 okt 2016, 12:20

Suki46 je napisao/la:Sto Ćetkovic ne igra protiv Zrinjskog ?
Ima 3 zuta.
Marko treba u vezu umjesto jednog od one dvojice kvaziveznjaka.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 okt 2016, 12:30

Kad vec nema Cetkovica i nemamo drugu desetku jer Jedna Noga Boy ocigledno ne moze nista vise, onda bih ovako probao u Mostaru. Balica na beka za dodatnu cvrstinu i skocnost u odbrani i prekidima! Moglo bi se nesto uraditi s ovim. Eventualno Radovac umjesto Sarica, da malo odmori nakon onog kriminala.

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 17 okt 2016, 12:30

Kažu jučer Kobiljar na Istoku u bordo džemperu.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 okt 2016, 12:33

pitic je napisao/la:Kažu jučer Kobiljar na Istoku u bordo džemperu.
Jeste bio na istoku, ali nije u bodro dzemperu koliko sam vidio. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 17 okt 2016, 12:36

pitic je napisao/la:Kažu jučer Kobiljar na Istoku u bordo džemperu.
Stajao malo ispod mene, kaze na zimu vjerovatno ide vani
SARAJEVO

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 17 okt 2016, 12:43

joker90 je napisao/la:Kad vec nema Cetkovica i nemamo drugu desetku jer Jedna Noga Boy ocigledno ne moze nista vise, onda bih ovako probao u Mostaru. Balica na beka za dodatnu cvrstinu i skocnost u odbrani i prekidima! Moglo bi se nesto uraditi s ovim. Eventualno Radovac umjesto Sarica, da malo odmori nakon onog kriminala.

slika
Novaković???

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 okt 2016, 12:44

pitic je napisao/la:@DenchiNL

Sam Zike je rekao su jalijaši doveli oko 30 novih igrača ti misliš da je to samo plata i premije. Ne, ne svi dobiju i na ruke cifru kao što je dobio i Mahir Karić u Slobodi. Oni plaćaju otpremnine igračima plaćali smo i mi samo što mi više nogodujemo u vezi navedenoga. Igrači tipa Ikandea, Alispahića, Stepanova, Jajala, Benke se mislim više neće dovoditi još je to još veliki zalogaj za nas kada su finansije u pitanju. I Said spada u ovu skupinu, ali njega su htjeli navijači pa eto vam ga i na silu. Nije njima problem raskinuti sa Bevabom nego su htjeli proći što povoljnije u vezi otpremnine pa se cijenkali danima jer se u takvim situacijama pitaju i menađeri igrača ukoliko imaju menađere. Sponzorstva ? Imamo jedino Visit Malaysia, Turskih Airlines kao prejakog sponzora, većina ovih ostalih koji su nam sponozori su jačine koje imaju i oni. Još Bog sami zna kakvo je sponzorstvo sa Turcima može se samo nagađati. Amidža jeste objezbijedio sredstva za normalno funkcionisanje kluba, ali za iskorak nije niti će, a naši što su se zaletili sa izjavama o grupama EL to je već previše i sami su svijesni da su se ugrizli za jezik.
jesu oni doveli 30 igrača ali kakvih??? a koga smo mi dovodili? glupost je tvrditi da su svi što su otjerani iz željkana dobili odštetu, kad ih većina nije imala ni valjan ugovor(na pravi iznos) počni od Tomića,Kvesića,Stanića pa do nove garniture s brazilcima i ostalim povrćem....opštepoznato da je na papiru stajalo jedno a uživo drugo i mnogi su otišli za 3 minute i bez ičega(osim čistih papira)....na drugu stranu, koga je Ješić otjerao bez love za rastanak i tišinu u medijima??? da nije problem raskinuti s Bevabom , raskinuli bi odmah jer tvrdiš kao imaju love? pa mi smo pokazali kako je kad imaš love a nećeš da ti smetaju igrači ostalim u timu...u 5 dana 13 raskida i ni slova ružnog o klubu i navijačima.....da li smo idioti jer smo vjerovali Ješiću to sigurno....ali je većina zadovoljna što su otjerali klandžije...ti pređe preko sponzorstava ko da ih ima svaki tim lige a u prvih 5 jedini mi imamo tako jako sponzorstvo....na osnovu čega onda Zrinjski pravi iskorak??? jer vezani šampionati su za mene iskorak, dominacija...koje je njihovo opravdanje??? koliko miliona nam treba da bi bili kao Zrinjski????

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 okt 2016, 12:47

ZrinjskiMostar je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad vec nema Cetkovica i nemamo drugu desetku jer Jedna Noga Boy ocigledno ne moze nista vise, onda bih ovako probao u Mostaru. Balica na beka za dodatnu cvrstinu i skocnost u odbrani i prekidima! Moglo bi se nesto uraditi s ovim. Eventualno Radovac umjesto Sarica, da malo odmori nakon onog kriminala.

slika
Novaković???
?
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 17 okt 2016, 12:52

Kakva prevara od igraca je ovaj Saric :damn: :facepalm:
1946~

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 okt 2016, 13:04

DenchiNL je napisao/la:koliko miliona nam treba da bi bili kao Zrinjski????
Treba ti samo uprava sa mozgom, jer ni Zrinjski ne trosi previse ali pametno biraju (Bilbija,...)

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 17 okt 2016, 13:17

joker90 je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:

slika
Novaković???
?
Mislio sam kartone

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 31 gost.