FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 13 jul 2010, 22:35

Dosao Šehic u ćevabdžinicu Zeljo,sjedi za stolom prilazi konobar,odma pita : "peticu jel" ??

PET U POLA

samo je jedan smjijeha vrijedan ,......

kako se sad zove ona cevabcinica PETICA ili ZELJO??????
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jul 2010, 22:40

dino lj je napisao/la:Komsije ba sta ste se uzdigle ,nikada nisam provocirao pa necu ni sada,Kada se vec sladite zbog ovog poraza(ne mislim na cestite navijace Sarajeva kojih je fala bogu vise) sjetite se i vasih poraza.
Mi jesmo u dvije Evropske tekme primili 12 golova ali ste ih i vi primili 11.
Ali smo zato prije vas i postigli mnogo stosta:
1.Prvi smo osnovani to jest domicilni smo u ovom gradu
2.Prvi smo BH-a klub koji je jednu sezonu stigao u cetvrtfinale kupa Uefa
3.Prvi smo BH-a klub koji je igrao i polufinale kupa Uefa u drugoj sezoni
4.Prvi smo BH-a klub koji je stigao do treceg pretkola lige prvaka
5.Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
6.BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze)
Pa smo zato morali prije vas i koji go vise primiti.
Iskreno svim pravim navijacima Sarajeva zelim sto bolje rezultate u buducnosti i da Bog da uvjek bili u Evropi i drugi u prvenstvu iza mog Zelje.Sportski rivalitet uvjek mrznja nikada.
nema sad vremena da trazim jedan podatak ali uskoro cu copy/paste pa ces vidjeti da ti ti parametri nista ne predstavljaju... cuj prvi osnovani sta to treba da znaci...sta bi onda slavija trebala biti...

jedna info Sarajevo ima vise euro nastupa ako te bas zanima i bili smo u evropi kad vi nista znali sta je to...

tako necu da se raspravljam bezveze...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jul 2010, 22:41

johnnyHZ je napisao/la:Dosao Šehic u ćevabdžinicu Zeljo,sjedi za stolom prilazi konobar,odma pita : "peticu jel" ??

PET U POLA

samo je jedan smjijeha vrijedan ,......

kako se sad zove ona cevabcinica PETICA ili ZELJO??????

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 jul 2010, 22:49

collector je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Komsije ba sta ste se uzdigle ,nikada nisam provocirao pa necu ni sada,Kada se vec sladite zbog ovog poraza(ne mislim na cestite navijace Sarajeva kojih je fala bogu vise) sjetite se i vasih poraza.
5.Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
6.BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze)
Iskreno svim pravim navijacima Sarajeva zelim sto bolje rezultate u buducnosti i da Bog da uvjek bili u Evropi i drugi u prvenstvu iza mog Zelje.Sportski rivalitet uvjek mrznja nikada.
nema sad vremena da trazim jedan podatak ali uskoro cu copy/paste pa ces vidjeti da ti ti parametri nista ne predstavljaju... cuj prvi osnovani sta to treba da znaci...sta bi onda slavija trebala biti...

jedna info Sarajevo ima vise euro nastupa ako te bas zanima i bili smo u evropi kad vi nista znali sta je to...

Slavija i Zrinjski i jesu klubovi dostojni svoje tradicije,nisu oni krivi sto su im komunjare zabranile djelovanje da bi osnivali klubove po direktivi kao sto su Zvijezda,Partizan,Sarajevo ili Dinamo.To su istorijske cinjenice a neka izisljotinja.Sta mislis sta bi uradili navijaci Sarajeva i Zelje da je nova vlast pokusala zabraniti njihov rad.
Za tvoju informaciju ja poslije Zelje cu uvjek najvise voljeti Sarajevo i nikada necu vrijedjati njegove navijace pa svidjelo se to tebi ili nekim nasim navijacima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

alibi

Post Postao/la alibi » 13 jul 2010, 22:52

LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.PONOS GRADA

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 jul 2010, 22:54

Zamolio bih admina da pobriše sve komentare koji imaju veze sa večerašnjom tekmom. Vi koji pišete na ovoj temi o tome molim da prestanete imate dvije teme gdje možete pisati o želji.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 13 jul 2010, 22:54

Gluposti, vidjet ces da ce ti neko od nasih naci sve sto treba da ti pobije svaku tvoju tvrdnju !
Liverpool je nastao od Evertona ! Pa ko je sada bolji !
A mi nismo nastali od vas ! Ne sjecam se da kada god izademo brukamo nas klub kao vi (dobro,hajd ne brukate nas stalno), ali vecinom !
Ako ubrzo nadjem i ja cu copy paste da ti sve to pobijem,osim da ste nastali prije nas ! Svaka cast, ali ste izgubili primat u gradu ! :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 jul 2010, 22:56

Zagor je napisao/la:Zamolio bih admina da pobriše sve komentare koji imaju veze sa večerašnjom tekmom. Vi koji pišete na ovoj temi o tome molim da prestanete imate dvije teme gdje možete pisati o želji.
potpisujem tema je FK Sarajevo pustite se Želje ili idite na njihovu stranicu!
Sarajevo ljubavi moja!

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 13 jul 2010, 22:58

E moj Zagore, na forumu imas djecurlije od 11-12 godina kao KARL HAJNC, koji vise mrzi Želju nego sto voli "svoj" klub.
Colour of Manchester is blue...

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 13 jul 2010, 22:58

Fare_Sa je napisao/la:
Gluposti, vidjet ces da ce ti neko od nasih naci sve sto treba da ti pobije svaku tvoju tvrdnju !
Liverpool je nastao od Evertona ! Pa ko je sada bolji !
A mi nismo nastali od vas ! Ne sjecam se da kada god izademo brukamo nas klub kao vi (dobro,hajd ne brukate nas stalno), ali vecinom !
Ako ubrzo nadjem i ja cu copy paste da ti sve to pobijem,osim da ste nastali prije nas ! Svaka cast, ali ste izgubili primat u gradu ! :mrgreen:
5 titula prvaka jeli dosta balavce da zaspis 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jul 2010, 23:00

Zašto je Sarajevo najveći bh. klub:
- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)

- su sve gore navedene činjenice neoborive.

iskali ste...eto vam ga :mrgreen: :mrgreen:

ma fino je to i sto je straus nabrojo al to je zanemarivo na odnosu ovog jbg.... 8-) 8-) realno :mrgreen:

SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 jul 2010, 23:03

Nego s kim smo to danas igrali ?

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jul 2010, 23:04

dino lj je napisao/la:
collector je napisao/la:

Slavija i Zrinjski i jesu klubovi dostojni svoje tradicije,nisu oni krivi sto su im komunjare zabranile djelovanje da bi osnivali klubove po direktivi kao sto su Zvijezda,Partizan,Sarajevo ili Dinamo.To su istorijske cinjenice a neka izisljotinja.Sta mislis sta bi uradili navijaci Sarajeva i Zelje da je nova vlast pokusala zabraniti njihov rad.
Za tvoju informaciju ja poslije Zelje cu uvjek najvise voljeti Sarajevo i nikada necu vrijedjati njegove navijace pa svidjelo se to tebi ili nekim nasim navijacima.
vidi prijatelju... ja nisam nista pisao niti na jednoj temi...ali ono je bila cista provokacija na koju sam odgovorio jer me zanima samo Sarajeva i nista vise...postove moze provjeriti boli me briga za vas rezultat jer je vasa stvar ali moje niko nece dirati...isti smo grad i normalno da postoji rivalitet al jednostavno me ne zanima nista vise sem Sarajeva opet ponavljam... ne nasladjujem se tudjim porazima jer me zanima sto bolji koeficjent nase drzave i da se jos popravi nakon dobrih rezultata koje smo mi imali..to jesmo li mi rezimski klub ili ne ostavljam drugim...samo znam jedno i to je da smo osnovani sa razlogom da Grad Sarajevo ima svog pravog predstavnika u ligi bivse yuge jer da se ne lazemo vi se bili niko i nista prije naseg nastanka i sa nasim rezultatima su poceli i vasi.. ako cemo realno pricati..
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jul 2010, 23:05

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nego s kim smo to danas igrali ?

neki iz RS-a nizeligas..nista to...

citam na celikovom topicu da hoce da odgode tekmu protiv nas,ne znam sto..valjda ce im bit izgovor koncert i los teren...ja sto su se prepali :evil:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 23:05

Kakvih 5 titula ovaj teletabis spominje

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jul 2010, 23:06

sarajlija89 je napisao/la:

citam na celikovom topicu da hoce da odgode tekmu protiv nas,ne znam sto..valjda ce im bit izgovor koncert i los teren...ja sto su se prepali :evil:
Ma nema govora da se utakmica odgodi,stipu tu pricu.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 13 jul 2010, 23:07

Zavrsite sa Zeljom na nasoj temi ! Imate 2 teme pa se tamo svadjajte i riskirajte BAN!
Inace bio sam na treningu, onaj Kojasevic,pa nmgu da vjerujem,lik hajd sto mu svaka lopta po zemlji ide tacno u noge, nego kakvu dugu loptu ima! Nevjerovatno !
Todorovic-po onome sto sam vidio,realno neki prosjek ukoliko dodje Lede sigurno da uzima tu poziciju!
Arsenijevic-mislim da nam je dobro pojacanje, jos malo fizicke spreme i to je to !
Gutic-Izvrstan,nekoliko glupih kikseva,kojih nije bilo mnogo, drama dobro odigrano !
Onaj mali Messi-Kakav ce to igrac da bude ukoliko se sanjim bude radilo kako treba, igrac ce da bude Theo Walcott, garantujem vam ! Lomi protivnicke igrace !
Scepanovic nije ni igrao !

Momak koji me definitivo impresionirao pored Kojasevica jeste Jahovic,nevjerovatan osjecaj za gol ! Ako se nbude zajebavao i isao po kafanama sa H.Handzicem(koji je isto tak odlican) bit ce nam i najjace "pojacanje"!
Ugl,sve to izgleda lijepo, ali u pravu snagu naseg tima cmo se uvjeriti aBd 4.8. !

SVI NA SJEVER !
Btw, dosta momaka je dns popunilo pristupnicu za god kartu,ja sam se iznenadio kada sam vidio guzvicu !
JA SAM SARAJEVO,POSTANI I TI ! ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 13 jul 2010, 23:08

Moja politika je Sarajevo,moja stranka su Horde zla...najbitnije je da vidimo da naš klub napreduje,ali ono istinski a ne prividno i privremeno i to je kraj cijele priče..idemo zajedno samo naprijed

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 13 jul 2010, 23:11

Hairlija je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:

Ma nema govora da se utakmica odgodi,stipu tu pricu.
pa valjda se odgadja zbog Cole...vi ste to najavili prije mjesec :!:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 jul 2010, 23:11

Rezultat strijelci ?

Ps onaj momak je htio reci 4 titule ali i mi ih imamo 4 tako da ne vidim ko je tu bolji

@CrnoCrveni utakmica je 4 dana poslije koncerta

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, rimljanin90 i 12 gostiju.