2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2016/17 NBA Pre-season
Cekajte prvo da SAS prodje drugu rundu PO-a pa onda mozda ih i vidimo protiv GSW-a ili cavsa u finalu 

I ja mislim. Stvarno se previse prica o ekipi koja zadnje 2 godine nije prosla drugu rundu zapada kao o ekipi koja moze napast titulu. Imaju jednake sanse kao i Clippersi, a to je daleko od neke prijetnje Warriorsima i Cavsima.
1. Warriors
2. Clippers
3. Spurs
4. Rockets
5. Grizzlies
6. Mavs
7. Jazz
8. Timberwolves
1. Cavaliers
2. Pacers
3. Raptors
4. Celtics
5. Pistons
6. Heat
7. Wizards
8. Hornets
U sustini, samo dva kandidata za titulu u slucaju da su svi zdravi.
2. Clippers
3. Spurs
4. Rockets
5. Grizzlies
6. Mavs
7. Jazz
8. Timberwolves
1. Cavaliers
2. Pacers
3. Raptors
4. Celtics
5. Pistons
6. Heat
7. Wizards
8. Hornets
U sustini, samo dva kandidata za titulu u slucaju da su svi zdravi.
ozy, nije ovo 2007. godina, pogledaj kalendar slobodno...ozy je napisao/la:Jonson je igrac vredniji nego kompletna klupa Spursa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislis na onaj SA koji u zadnjih 10 god ima 2 titule i 5 konferencijskih finala?Smijesan si decko...Quinlan je napisao/la:Cekajte prvo da SAS prodje drugu rundu PO-a pa onda mozda ih i vidimo protiv GSW-a ili cavsa u finalu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cak 2 god se nije prosla 2.runda?Vauuu,kakav pad!Doduse za velikana kakav je SA i jeste,za razliku od nekih ekipa koje 5-6 god ne mogu ni do POa i sluze za podsmijavanje cijele lige...Epidaurus je napisao/la:I ja mislim. Stvarno se previse prica o ekipi koja zadnje 2 godine nije prosla drugu rundu zapada kao o ekipi koja moze napast titulu. Imaju jednake sanse kao i Clippersi, a to je daleko od neke prijetnje Warriorsima i Cavsima.
Re: RE: Re: 2016/17 NBA Pre-season
Ne, mislim na onaj sas kojem zadnje dvije godine prognoziras titulu ili bar finale, a do finala konferencije ne mogu dociNEZALAGANJE je napisao/la:Mislis na onaj SA koji u zadnjih 10 god ima 2 titule i 5 konferencijskih finala?Smijesan si decko...Quinlan je napisao/la:Cekajte prvo da SAS prodje drugu rundu PO-a pa onda mozda ih i vidimo protiv GSW-a ili cavsa u finalu

Sto je smjesan,iznio je cinjenice 2 god niste prosli drugu rundu a ti konstantno pricas o titulama i zivis u istoriji,jedino ti mozes biti smjesan sa ovim konstantim vracanjem u istoriju.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2016/17 NBA Pre-season
To nisam prognozirao samo ja,vec 99% strucnjaka.Govorim o prosloj sezoni.Medjutim,NBA je takav da se nikad ne zna sta se moze desiti,za sto je najbolji primjer prosla sezona.Quinlan je napisao/la:Ne, mislim na onaj sas kojem zadnje dvije godine prognoziras titulu ili bar finale, a do finala konferencije ne mogu dociNEZALAGANJE je napisao/la:Mislis na onaj SA koji u zadnjih 10 god ima 2 titule i 5 konferencijskih finala?Smijesan si decko...Quinlan je napisao/la:Cekajte prvo da SAS prodje drugu rundu PO-a pa onda mozda ih i vidimo protiv GSW-a ili cavsa u finalu

@ozy Probudi se covjece,pogledaj malo prognoze svjetskiH kladionica i strucnjaka o KANDIDATIMA za titulu.Kljucna rijec KANDIDATI,jer niko ne moze garantovati istu.Iskocice ti jedno ime i to nije historija,vec SADASNJOST!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zbog čega bi to Spursi trebali pasti??? Kawhi na vrhuncu, Aldridge takođe još je tu Pau koji će biti bolji od prošlogodišnjeg Tima. Fakat ne razumijem zašto bi oni bili u rangu Utaha. Pop će to opet dovesti u red i biće odma do ratnika.
Anfernee 'Penny' Hardaway
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemoj tako,ocekuj grcevitu borbu za PO,a tamo nema sanse da ikako dodju do finala,al nikako!Tracy3McGrady je napisao/la:Zbog čega bi to Spursi trebali pasti??? Kawhi na vrhuncu, Aldridge takođe još je tu Pau koji će biti bolji od prošlogodišnjeg Tima. Fakat ne razumijem zašto bi oni bili u rangu Utaha. Pop će to opet dovesti u red i biće odma do ratnika.

Mozda zbog tanke klupe kojoj nedostaje dosta proslogodisnjeg kvaliteta, plus Manu je jos godinu stariji?Tracy3McGrady je napisao/la:Zbog čega bi to Spursi trebali pasti??? Kawhi na vrhuncu, Aldridge takođe još je tu Pau koji će biti bolji od prošlogodišnjeg Tima. Fakat ne razumijem zašto bi oni bili u rangu Utaha. Pop će to opet dovesti u red i biće odma do ratnika.
Ne igra se RS sa 6-7 igraca u rotaciji.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako kladionice kazu da su kandidati onda jesu i kraj price (da li su formalni ili neformalni kandidati nije bitno).
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O kojim proslogodisnjim elementima ti pricas? Diawu i Westu? Manu,Mills i Anderson su tu.Manu na upravo zavrsenoj Olimpijadi pokazao da itekako moze igrati i to u vise minuta nego koje ce igrati u SA.Odgovori mi na slijedeca pitanja,molim te lijepo.... Borisovih 6 p i 3 ass ne moze nadoknaditi Lee?Dedmon nece biti bolji defanzivac od Westa i dodati roll prijetnju koju SA nema od trejda Splittera!?Ok,David je bolji ofanzivno,ovaj defanzivno,nije li tako?Zatim se dodao najbolji suter Eurolige,a otisao Bonner.O cemu pricamo?Jedino sto im treba da se uigraju,a da je pad kvaliteta iste,za to nema realnih cinjenica.bodi123 je napisao/la:Mozda zbog tanke klupe kojoj nedostaje dosta proslogodisnjeg kvaliteta, plus Manu je jos godinu stariji?Tracy3McGrady je napisao/la:Zbog čega bi to Spursi trebali pasti??? Kawhi na vrhuncu, Aldridge takođe još je tu Pau koji će biti bolji od prošlogodišnjeg Tima. Fakat ne razumijem zašto bi oni bili u rangu Utaha. Pop će to opet dovesti u red i biće odma do ratnika.
Ne igra se RS sa 6-7 igraca u rotaciji.
@ozy Kad to kaze Bovada,onda je to tako.Ako uopste znas ko su oni!?Nista u NBA nije neformalno ili hoces da mi kazes da je GS 100% sampion?
Spursi će biti iznadprosječni po običaju, ali daleko od toga da su ozbiljan kandidat za prsten. Parker se može oprostiti od košarke, Manu je jako upitan, dok Kawhi ne može sam nositi ekipu u kombinaciju sa dva visoka igrača.
Ovo iznadprosječni radi sistema koji ima Pop.
Ne treba ih totalno otpisati, ali nema šanse da pobjede na četiri utakmice dva glavna favorita za prsten.
Ne treba ih totalno otpisati, ali nema šanse da pobjede na četiri utakmice dva glavna favorita za prsten.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cekaj,zasto nas ne otpises totalno kao pojedini,ako vec kazes da nemamo nikakve sanse?Nemoj biti kontradiktoran. Ni ja ne govrim da su sanse prevelike,ali su itekako tu.Neutral je napisao/la:Spursi će biti iznadprosječni po običaju, ali daleko od toga da su ozbiljan kandidat za prsten. Parker se može oprostiti od košarke, Manu je jako upitan, dok Kawhi ne može sam nositi ekipu u kombinaciju sa dva visoka igrača.
Ako Arsenal osvoji EPL, i spursi će uzet prsten. Iste šanse imaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naravno necu raci da je GSW 100% sampion,ali cu reci da ste vi reda radi kandidat iza prsten,kao i Clippersi,mada Clippersima dajem vece sanse.Nista u NBA nije neformalno ili hoces da mi kazes da je GS 100% sampion?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da li si ti upoznat sa znacenjem rijeci kontradiktornost? Kazes da nesto ne tvrdis 100%,a onda kazes da su svi ostali kandidati reda radi?' Saberi se malo...ozy je napisao/la:Naravno necu raci da je GSW 100% sampion,ali cu reci da ste vi reda radi kandidat iza prsten,kao i Clippersi,mada Clippersima dajem vece sanse.Nista u NBA nije neformalno ili hoces da mi kazes da je GS 100% sampion?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.