FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 17 okt 2016, 12:39

SarajlijaTM je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Kako komentarišeš suđenje jučer nama? Kako njima?
Realno pripazio nas je.Kosoric je trebao dobiti drugi zuti za ono udaranje rukom.Par puta im je presjekao dosta dobre i perspektivne napade.
Mogao je i Cvetkovic ( ili vec kako se zove ) dobiti drugi zuti, 5-6 puta je udario Ugljesu na centru. Svira faul nad Ahmetovicem na 16m, a isti faul u prvom poluvremenu nad Ugljesom nije svirao.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 okt 2016, 13:48

Nama trebaju muda. Mi smo ih negdje usput izgubili.
Ponašamo se poput malog, prosječnog kluba. Jedino kada ovih par poltrona treba braniti greške onda se uhvate tradicije i ostalih stvari, pričaju o veličini. A ići na remi je normala.
Zato nas i mogu qarat, mi im se namjestili.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 17 okt 2016, 13:53

Jučer je zakazao cijeli srednji red a pogotovu Blagojević kojeg ove sezone nema nigdje. Iz utakmice u utakmicu mu se broj netačnih dodavanja povećava, a osim tradicionalne neprekidne trke, on se sa Radinovićem sudara. Pogotovo je to bilo izraženo na derbiju. Ovaj trojac Radinović, Marković i Blagojević po meni ne mogu igrati zajedno. Guše se međusobno i nekako isprepliću se u tim pokušajima ofanzivno, kao da su zajedno neuigrani. Fali prava desetka ...

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 okt 2016, 14:20

maho_sa je napisao/la:Jučer je zakazao cijeli srednji red a pogotovu Blagojević kojeg ove sezone nema nigdje. Iz utakmice u utakmicu mu se broj netačnih dodavanja povećava, a osim tradicionalne neprekidne trke, on se sa Radinovićem sudara. Pogotovo je to bilo izraženo na derbiju. Ovaj trojac Radinović, Marković i Blagojević po meni ne mogu igrati zajedno. Guše se međusobno i nekako isprepliću se u tim pokušajima ofanzivno, kao da su zajedno neuigrani. Fali prava desetka ...
blagojevic je dobar igrac i on je to pokazao ranije. on trci, nudi se, ima ga svugdje, ali isto tako ima sve vise pogresnih pasova. tu veliku ulogu igraju radinovic i markovic koji su smece igraci, odnosno igraci za olimpica, borca, metalegu ali za Zelju nisu. samim tim kad imas jednog dobrog igraca u vezi napadac ne moze nista uraditi. lendric trci, ganja, ali nema lopti jer nema ko odigrati nista. zato bekric kakav je god bolji je s jednom nogom od ovih. ako nista imat ce jedan potez u utakmici. ali bekric ne moze igrati ima veliku platu treba ga otjerati, a ne da nije u formi. nista manje ne grijese od njega ni ovi sto igraju, niti su u boljoj formi ali igraju za dvije hiljade a mi navijaci cemo ispastati u svemu tome.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 17 okt 2016, 14:27

HausMan je napisao/la:
maho_sa je napisao/la:Jučer je zakazao cijeli srednji red a pogotovu Blagojević kojeg ove sezone nema nigdje. Iz utakmice u utakmicu mu se broj netačnih dodavanja povećava, a osim tradicionalne neprekidne trke, on se sa Radinovićem sudara. Pogotovo je to bilo izraženo na derbiju. Ovaj trojac Radinović, Marković i Blagojević po meni ne mogu igrati zajedno. Guše se međusobno i nekako isprepliću se u tim pokušajima ofanzivno, kao da su zajedno neuigrani. Fali prava desetka ...
blagojevic je dobar igrac i on je to pokazao ranije. on trci, nudi se, ima ga svugdje, ali isto tako ima sve vise pogresnih pasova. tu veliku ulogu igraju radinovic i markovic koji su smece igraci, odnosno igraci za olimpica, borca, metalegu ali za Zelju nisu. samim tim kad imas jednog dobrog igraca u vezi napadac ne moze nista uraditi. lendric trci, ganja, ali nema lopti jer nema ko odigrati nista. zato bekric kakav je god bolji je s jednom nogom od ovih. ako nista imat ce jedan potez u utakmici. ali bekric ne moze igrati ima veliku platu treba ga otjerati, a ne da nije u formi. nista manje ne grijese od njega ni ovi sto igraju, niti su u boljoj formi ali igraju za dvije hiljade a mi navijaci cemo ispastati u svemu tome.
Zajko Zeba !
Radnička klasa !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 okt 2016, 14:38

zeba je otpjevo svoje, ima 33 godine a nit je bolji ni gori od bekrica. nama treba pola ekipe a ne samo desetka. lijevo krilo, dva vezna igraca a odbrana za ovu ligu moze proci. samo se vrtimo u krug s igracima a ne radimo nista kvalitetno. otjeras jedne, dovedes druge isto katastrofa igrace. sve ono sto valja u ligi od igraca mi ne dovedemo nego neke radinovice sto ne mozes prodati nigdje. umjesto da se zavalis na tri potencijalna igraca ove lige koje ces moci mozda prodati i sta bude. ovako niti imas kvaliteta, niti imas igraca za prodati, nemas nista. zao mi onog jadnog stevanovica koji nema s kim da igra grehota je s kakvom veznom linijom on igra i pogide.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 okt 2016, 15:21

TikTak je napisao/la:Nije sudio uticao na rezultat, imao je nesto gresaka na obje strane. U nekim ranijim derbijima i utakmicama za nas dosta gore sudjenje. Nama treba da se sudije i komisije prema nama ponasaju kao prema Zelji. Mi smo Zeljo, ne Krupa i ne trazimo previse. Zato kazem da s njima trebamo u tal.
upravo tako!

a to sa krupom, kad vidim tabelu ošine me znoj i oće mi nešto biti! ovo je da popizdiš. OK, ima playoff i igraćemo sa svima još gomilu puta ali jeb.em ti vremena gdje tabela izgleda ovako kako izgleda, i mi i pitari igramo alibi utakmice i gledamo na tabelu sa strahom da se ne provalimo. ma ovo su usrana vremena!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 okt 2016, 16:52

Sranje baš. Meni je 36 i imaš sigurno 9o posto mojih drugova koji vise ne dolaze na utakmice jer nemaju sta vidjeti, ne valjaju uslovi, drotovi ih maltretiraju iako nisu huligani.
A išli su na utakmice skoro 20 godina. Da im ko ne spocita nisu Zeljovci i tako te gluposti koje ova nova garnitura navijača voli prosipati.

I nema iskoraka ovako. Ko vjeruje u njega nije realan a bgmi ni normalan.

Ja sam toliko razočaran ovom postavkom na remi jučer da se osjećam popisano i sada mi je iskreno svejedno. Evo dvije godine se borim protiv tih stvari, amatera koji vedre i oblače u klubu, odluka na štetu kluba i tako tih stvari da ne peglam ponovo.
Nemam više živaca a ni volje.
Eto im, neka rade sta hoće, pa do nekih boljih vremena.
Ja ovo ne želim da gledam. Ni da komentarisem.

...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 okt 2016, 16:53

Ko su po vama igrači koje bi REALNO mogli dovesti iz ove lige,a da mogu uletit u prvih 11 Želje?

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 okt 2016, 17:05

neandrtalac je u pravu 100%. kakvim smo mi ublehasima skupljali za istok pa to im ni rodjena mater ne bi skupila. sokrati, pametnjakovici, cvikarosi prodaju ublehe za to uredno primaju platu, pri tome pokusavaju raju praviti budalama i prodavati ublehe. ali budimo realni nisu oni glupi mi smo glupani najveci. mi piskaramo a oni lovu uzimaju boli ih tuki pri tome ulete kao da spuste navijace i da ih omalovazavaju, prozivaju iste, bivse uposlenike takoder.itd. i misle da ce imati vazda podrsku. dzaba im sad da naprave arenu a ne jednu pisljivu tribinu koji je skoro svaki bijedni klub ove lige napravio.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 17 okt 2016, 17:23

HausMan je napisao/la:neandrtalac je u pravu 100%. kakvim smo mi ublehasima skupljali za istok pa to im ni rodjena mater ne bi skupila. sokrati, pametnjakovici, cvikarosi prodaju ublehe za to uredno primaju platu, pri tome pokusavaju raju praviti budalama i prodavati ublehe. ali budimo realni nisu oni glupi mi smo glupani najveci. mi piskaramo a oni lovu uzimaju boli ih tuki pri tome ulete kao da spuste navijace i da ih omalovazavaju, prozivaju iste, bivse uposlenike takoder.itd. i misle da ce imati vazda podrsku. dzaba im sad da naprave arenu a ne jednu pisljivu tribinu koji je skoro svaki bijedni klub ove lige napravio.
Zbog ovakvih ko sto si ti ne prati mi se forum. Ti apsolutno nista ne cijenis sto ima veze sa Zeljeznicarom. Obicni pljuvator, ili znas razloge sto istoka nema ili se pravis mutav nema druge. Gadis mi se fuj
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 17 okt 2016, 17:24

Pusti bolan, vidiš da i on sam ne zna šta je napisao :urnebes:

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 17 okt 2016, 17:39

A istok je svjetsko cudo jbt. Sta ce nam, sve manje raje ide na tekme, pomaci su nikakvi ili cak jos gore idemo unazad..trebaju nam rezultati i igra to dovodi raju na tekme..realno ovo je jedna od slabijih generacija koje su igrale za nas klub a preskupa. Sad kako ce te to oprat da raja proguta sto lakse, vidjecemo ....

Amar Osim gospodar familije !

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 17 okt 2016, 18:14

Joj volim što će mišijih rupa biti za koje kolo....kako će nestati pojedinci biće ilegala prava, ko komšije godinama...

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 17 okt 2016, 18:18

Monci je napisao/la:Joj volim što će mišijih rupa biti za koje kolo....kako će nestati pojedinci biće ilegala prava, ko komšije godinama...
Cudo ce se neko desiti za koje kolo??

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 okt 2016, 18:25

Laganica opustena. Ne treba se previse nervirati. Situacija nije najbolja, moramo se nadati da ce biti bolje. Dobiti sad Olimic i Gorazde i onda se potuci u Sirokom Brijegu. Opet ce nam biti utakmica od velike vaznosti jer mozda pitice otkinu sta u Mostaru.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 17 okt 2016, 19:52

sad mi nije jasno radi postavke na remi si razocaran upravom kluba?

kakva legenda :tokralju: :tokralju:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 okt 2016, 20:34

Quinlan je napisao/la:sad mi nije jasno radi postavke na remi si razocaran upravom kluba?

Nisam advokat ne zelim ni njemu biti. Koliko sam shvatio momak je nezadovoljan u cjelini situacijom u klubu. Treba postovati njegov stav jer mu se po pisanju vidi da je Zeljovac od glave do pete i da ne pise na coravo. S dosta toga se slazem, s necim ne.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 17 okt 2016, 20:45

plavousrcu je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:sad mi nije jasno radi postavke na remi si razocaran upravom kluba?

Nisam advokat ne zelim ni njemu biti. Koliko sam shvatio momak je nezadovoljan u cjelini situacijom u klubu. Treba postovati njegov stav jer mu se po pisanju vidi da je Zeljovac od glave do pete i da ne pise na coravo. S dosta toga se slazem, s necim ne.
ma ja remi u derbiju je kap koja je prelila casu :rol: ono odigro si x u derbiju na košeu gdje pobjedis ono svake godine po 2-3 razlike pa je to razlog za depresiju i da sve pada u vodu :tokralju: :tokralju:

inace ne samo on, mi smo inace svi najpametniji, znamo kako treba, teatralnost nam je vrlina pogotovo evo njemu sa zadnjim postom, pa yebemu ne kontam uglavnom fazon u bih je vecine samo kritikovat i govorit ne valja, kao evo derbi sto si odigro X je veoma lose, a sve strucnjak do strucnjaka po forumu redali bi pobjedu ko na fm-u ili sokeru remija ne bi imali :thumbup:

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 17 okt 2016, 20:55

Quinlan je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:

ma ja remi u derbiju je kap koja je prelila casu :rol: ono odigro si x u derbiju na košeu gdje pobjedis ono svake godine po 2-3 razlike pa je to razlog za depresiju i da sve pada u vodu :tokralju: :tokralju:

inace ne samo on, mi smo inace svi najpametniji, znamo kako treba, teatralnost nam je vrlina pogotovo evo njemu sa zadnjim postom, pa yebemu ne kontam uglavnom fazon u bih je vecine samo kritikovat i govorit ne valja, kao evo derbi sto si odigro X je veoma lose, a sve strucnjak do strucnjaka po forumu redali bi pobjedu ko na fm-u ili sokeru remija ne bi imali :thumbup:
a iskreno mogao si ti ovo voditi. Isto bi plasirani bili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Lokomotifa i 47 gostiju.